28 Temmuz 2010, Çarşamba 01:07:03

IZAIR UÇAĞINA NE OLDU?

Ankara-İzmir seferini yapan İzair'e ait TC-IZH kuyruk tescili Airbus 319 tipi uçak kalkıştan hemen sonra Esenboğa Havalimanı'na geri döndü. Aynı uçağın bir önceki seferinde de pist başından döndüğü öğrenildi.
  • kazadan iyidir.havacılık tarihi kanla yazılmıştır.her zaman hastalıklı olmadan şüpheci olmalıyız,en doğrusunu yapmışlar geri dönmekle daha büyük bir olay olabilirdi örnekleri vardır mutlaka.cahilce konuşmayın.otobüs değil bu uçak
  • sanki pist başından geri dönen ya da kalkıştan sonra geri inen tek uçak kendisi.... biz neler gördük neler, her şey olabailir çok normal, kaza olmasın yeter, buna şükreden yok.
  • saçamalamanın bu kadarına da PESSS doğrusu !!! Yok eğitimli sivilmiş asker kökenli hiç yokmuş!!! hadi ordan beee.. şirketin %80 i hava kuvvetleri kökenli.. 1 tane de kayıkçı var
  • masallah havacılıktan anlayan anlamayan herkes yorum yazıyor aklım almıyor gercekten o kadar ınsan hayatı varken ucunda ınsanların yaptıgı bu sacma sapan yorumları anlamaıyorum gercekten.bır de bır arkadas asker kokenlı yok ızaırde demıs nerden bılıyormus acaba.sen kımsın nesın nerden bılıyorsun.ızaırın kaptanlarının hemen hemen hepsı asker kokenlı ve işlerını en guzel ve en ozenlı bılınclı kaptanlar.herkese gecmıs olsun dıycegınıze ugrastıgınız seylere bakın ya.o ucakta sızde olabılırdınız bunu asla unutmayın!!!!!
  • uçağa binerken pilota asker kökenlimisin sivil eğitimlimisin diye mi soracağız,olmaz öyle saçmalık ,Amerikadaki pilotları nerdeyse tamamı sivil kardeşim.
  • arkadaşlar bu izair denen firma kesinlikle ücretten kısmak için eğitimli pilotları kadrosuna katıyor askeri pilot izairde bir tane bulamassınız çünkü neden eğitimliler ucuza geliyor amsterdam kazasındada eğitimliler varı nne oldu sonuc kaza teknisyenlere gerekli kolaylıklar sağlanmıyor uçakların bakımları yapılıyormu bunları bilmiyoruz yazık bize yazık bilmeden yorum atnlara yazık !
  • Bu zihniyet olduğu müddetce umarız daha kötü olaylara gebe olmazlar !!!!!!!!!!
  • ASLINDA YAŞAMIŞ OLDUĞUMUZ BU DURUM GERÇEKTEN ZOR.ANLATILMAZ GERÇEKTEN YAŞANIR.AMAHERŞEY BİR YANA HAVAŞ PERSONELİNİ TEBRİK EDİYORUM.İZAİR İN YAPACAĞI BİZLERİ MİSAFİR ETME GÖREVİNİ ARKADAŞLAR KENDİ CEPLERİNDEN KARŞILAMAYA ÇALIŞMALARI BU İŞLERİNİ NASIL SAHİPLENDİĞİNİ GÖSTERİR BİR DAVRANIŞTI.(ANLAYANA-KURULUŞA_SERKAN BEYE DUYURUYORUM)
  • benım mesajım şu kendini bilez beddua eden şahısa. (şahısta demek istemiyorum aslında.) bi insan nasıl olurda böle bi olay sonasında dahada beter olun der aklım almıyor. orada çalışan ekip ve içerideki yolcular varken böle iğrenc bir yorumda bulunmak nasıl bir insanlıktır. bence beter olması gereken birileri varsa o izair değl o bedduayı eden kişidir. herkese geçmiş olsun.
  • İzair bence artık A319'ları çıkarmalı elinden, en çok arıza yapan TC-IZR (Karşıyaka), sonra TC-IZH (Göztepe), en sağlamı TC-IZM (Alsancak) çıktı, ama arada o da tekliyor...

Ankara'dan İzmir'e gitmek üzere tarifesinden bir saat 20 dakika gecikmeli olarak saat 00.20'de 108 yolcusuyla havalanan İzair'e ait Airbus 319 tipi uçağın kalkıştan sonra iniş takım kapakları kapanmadığı için pilot, Esenboğa Havalimanı'na geri dönmek için kule ile temasa geçti. Emergency deklare eden uçak için apronda prosedür gereği itfaiye ve ambulanslı önlem alındı. Uçak sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirdi. Yolcular terminale alınırken bagajlar uçaktan indirildi. Yolcular şu anda Esenboğa Havalimanı'nda bekletiliyor. Havaalanında kalan yolcular için ya İzair'den bir başka uçağın tahsis edilebileceği ya da THY uçaklarıyla yolcuların İzmir'e ulaştırılacağı öğrenildi.

Bu arada İzair'in arıza yapan bu uçağının bir önceki seferinde de pist başından döndüğü kaydedildi. İzmir-Ankara seferini yapmaya hazırlanan uçağın kalkış için pist başına gittiği sırada geri döndüğü, kısa süreli kontrolün ardından aynı uçağın bir buçuk saat gecikmeli olarak yeniden sefere verildiği bildirildi.

Ankara-İzmir uçağındaki bir buçuk saatlik gecikmenin de bir önceki seferde yaşanan arızadan kaynaklandığı öğrenildi.


AirportHaber.com ÖZEL

IZAIR UÇAĞINA NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
kazadan iyidir.havacılık tarihi kanla yazılmıştır.her zaman hastalıklı olmadan şüpheci olmalıyız,en doğrusunu yapmışlar geri dönmekle daha büyük bir olay olabilirdi örnekleri vardır mutlaka.cahilce konuşmayın.otobüs değil bu uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanki pist başından geri dönen ya da kalkıştan sonra geri inen tek uçak kendisi.... biz neler gördük neler, her şey olabailir çok normal, kaza olmasın yeter, buna şükreden yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saçamalamanın bu kadarına da PESSS doğrusu !!! Yok eğitimli sivilmiş asker kökenli hiç yokmuş!!! hadi ordan beee.. şirketin %80 i hava kuvvetleri kökenli.. 1 tane de kayıkçı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
masallah havacılıktan anlayan anlamayan herkes yorum yazıyor aklım almıyor gercekten o kadar ınsan hayatı varken ucunda ınsanların yaptıgı bu sacma sapan yorumları anlamaıyorum gercekten.bır de bır arkadas asker kokenlı yok ızaırde demıs nerden bılıyormus acaba.sen kımsın nesın nerden bılıyorsun.ızaırın kaptanlarının hemen hemen hepsı asker kokenlı ve işlerını en guzel ve en ozenlı bılınclı kaptanlar.herkese gecmıs olsun dıycegınıze ugrastıgınız seylere bakın ya.o ucakta sızde olabılırdınız bunu asla unutmayın!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçağa binerken pilota asker kökenlimisin sivil eğitimlimisin diye mi soracağız,olmaz öyle saçmalık ,Amerikadaki pilotları nerdeyse tamamı sivil kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar bu izair denen firma kesinlikle ücretten kısmak için eğitimli pilotları kadrosuna katıyor askeri pilot izairde bir tane bulamassınız çünkü neden eğitimliler ucuza geliyor amsterdam kazasındada eğitimliler varı nne oldu sonuc kaza teknisyenlere gerekli kolaylıklar sağlanmıyor uçakların bakımları yapılıyormu bunları bilmiyoruz yazık bize yazık bilmeden yorum atnlara yazık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu zihniyet olduğu müddetce umarız daha kötü olaylara gebe olmazlar !!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ASLINDA YAŞAMIŞ OLDUĞUMUZ BU DURUM GERÇEKTEN ZOR.ANLATILMAZ GERÇEKTEN YAŞANIR.AMAHERŞEY BİR YANA HAVAŞ PERSONELİNİ TEBRİK EDİYORUM.İZAİR İN YAPACAĞI BİZLERİ MİSAFİR ETME GÖREVİNİ ARKADAŞLAR KENDİ CEPLERİNDEN KARŞILAMAYA ÇALIŞMALARI BU İŞLERİNİ NASIL SAHİPLENDİĞİNİ GÖSTERİR BİR DAVRANIŞTI.(ANLAYANA-KURULUŞA_SERKAN BEYE DUYURUYORUM)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benım mesajım şu kendini bilez beddua eden şahısa. (şahısta demek istemiyorum aslında.) bi insan nasıl olurda böle bi olay sonasında dahada beter olun der aklım almıyor. orada çalışan ekip ve içerideki yolcular varken böle iğrenc bir yorumda bulunmak nasıl bir insanlıktır. bence beter olması gereken birileri varsa o izair değl o bedduayı eden kişidir. herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzair bence artık A319'ları çıkarmalı elinden, en çok arıza yapan TC-IZR (Karşıyaka), sonra TC-IZH (Göztepe), en sağlamı TC-IZM (Alsancak) çıktı, ama arada o da tekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000