05 Aralık 2010, Pazar 11:15:06

HAYDARPAŞA'NIN SUÇU NE?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sordu.
  • Şunu bir türlü anlayamadım, her biri Dakikada 3.5 ton su püskürten 4 römorkör olaya müdahale etmişken niye hala altı üstü 20 dakikada bir 3 ton su ile müdahale edebilecek uçakların müdahale etmediğinin tartışmasını yapıyoruz anlamadım.. Eğer denizden müdahale olmasa idi kara ve hava ile Haydarpaşanın tozunu bulazdık. Bu yazımı okuyup sakın deniz suyu demeyin havadan müdahlaede ikinci sortide içme suyu bırakmayacaklardı herhalde onlarda zaman kazanmak için denizden ikmal yapacaklardı.
  • yangın söndürme uçakları bina yangını söndürmede kullanılır niye kullanılmasın atatürk havalimanı kargo deposunda yangınında çok başarılı çalışma yapmışlardı. yalnız uçaklar tonlarca suyu bomba atar gibi bırakıyorlar haydarpaşaya öyle su bıraksalar sağlam binayıda yıkarlardı. çatı zaten binanın en zayıf yerlerinden biri bir de üstüne 3 ton suyu saatte 200 km hızla bırakacaksın o çatı tamamen söner yerle bir olur.
  • Kelimeler uzerinden den degilde anlam uzerinden yorum yapmayi ne zaman ogrenceksiniz. Yoksa sadece dedikodu yapmis oluyoruz. Hurmetlerimle
  • gandi iyice bunamıs arkadaslar ilk defa bi binanın yangın sondurme işini ucaklara verilebilirligini indiregandi kemalden duydum:)))
  • bu adam nası genel baskan oldu anlam veremiyorum
  • ‎2 Tane CL-215 zaten Haydarpaşa'yı söndürmek için İstanbul'a gitmiş ama sonra vazgeçilmiş (gerek kalmamış herhalde) geri dönmüşler. Babam Türkkuşu'nda teknisyen, bilgiyi babamdan aldım.
  • iyi de; görece küçük sayılabilecek bir binaya uçakla nasıl müdahele edilebilinirki? Böyle bir gaftan önce birilerine danışıpta konuşaydı keşke.
  • israile yangın söndürmeye gitmezdim.gitsemde körükle giderdim.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin İsrail'e yangın söndürme uçağı göndermesinin "insani davranışın sonucu olduğunu" belirterek, "Son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi" dedi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Türkiye'nin İsrail'de çıkan yangınla ilgili yangın söndürme uçakları göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "İsrail'e gönderilen uçaklar insani davranışın sonucudur. Son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi" diye konuştu.
HAYDARPAŞA'NIN SUÇU NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Şunu bir türlü anlayamadım, her biri Dakikada 3.5 ton su püskürten 4 römorkör olaya müdahale etmişken niye hala altı üstü 20 dakikada bir 3 ton su ile müdahale edebilecek uçakların müdahale etmediğinin tartışmasını yapıyoruz anlamadım.. Eğer denizden müdahale olmasa idi kara ve hava ile Haydarpaşanın tozunu bulazdık. Bu yazımı okuyup sakın deniz suyu demeyin havadan müdahlaede ikinci sortide içme suyu bırakmayacaklardı herhalde onlarda zaman kazanmak için denizden ikmal yapacaklardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yangın söndürme uçakları bina yangını söndürmede kullanılır niye kullanılmasın atatürk havalimanı kargo deposunda yangınında çok başarılı çalışma yapmışlardı. yalnız uçaklar tonlarca suyu bomba atar gibi bırakıyorlar haydarpaşaya öyle su bıraksalar sağlam binayıda yıkarlardı. çatı zaten binanın en zayıf yerlerinden biri bir de üstüne 3 ton suyu saatte 200 km hızla bırakacaksın o çatı tamamen söner yerle bir olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kelimeler uzerinden den degilde anlam uzerinden yorum yapmayi ne zaman ogrenceksiniz. Yoksa sadece dedikodu yapmis oluyoruz. Hurmetlerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gandi iyice bunamıs arkadaslar ilk defa bi binanın yangın sondurme işini ucaklara verilebilirligini indiregandi kemalden duydum:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adam nası genel baskan oldu anlam veremiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
‎2 Tane CL-215 zaten Haydarpaşa'yı söndürmek için İstanbul'a gitmiş ama sonra vazgeçilmiş (gerek kalmamış herhalde) geri dönmüşler. Babam Türkkuşu'nda teknisyen, bilgiyi babamdan aldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyi de; görece küçük sayılabilecek bir binaya uçakla nasıl müdahele edilebilinirki? Böyle bir gaftan önce birilerine danışıpta konuşaydı keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
israile yangın söndürmeye gitmezdim.gitsemde körükle giderdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000