08 Şubat 2012, Çarşamba 11:31:35

HAWKER BEECHCRAFT TÜRKİYE'DE KİME EMANET?

Dünyaca ünlü iş jeti Hawker, Türkiye pazarında uçaklarını Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş.’ye emanet etti.
  • Skyline ulaşım'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum , ancak bir konuda yanlış anlaşılma var sanırım Skyline ilgili uçak tipin in temsilciliğini almış sadece ve Türkiye'de ilgili uçakların yetkili bakım merkezi olarak MNG JET faaliyet göstermektedir ve gördüğüm kadarıyla hem ESB hemde AHL hangarlarında Hawker uçaklarının bakımı tüm hızıyla devam etmekte..
  • lay lom bakim mi yoksa yuksek standart mi gidip incele, shgm raporlarina bak, uretici firma auditlerine bak, calismalarini incele oyle yorum yap, camur atmak kolay, hele is yapan turkse ve bir fark yaratiyorsa hemen yabanciyla olmadan olmaz'i yapistir.. bu kafayla biyere varamazsin ya bisey yazmaya gerek yok. bakim cikisi ariza ucak yerde yazan arkadasin hikayesi ne bilmiyorum ama ucak bakimini bilmiyor belli ki.. bakimdan sonra yerde kalacak bakim yaparak ne yetkili olunur, ne piyasa buna izin verir.. ee? hem yetkili hem yillardir bu hizmeti veriyorsa demek ki attigin iftira, baska birsey degil... cok yazik meyve veren agacin taslanma kulturu, emege basariya saygi hic yok, agzi olan konusuyor
  • Bu gurubun zaten Beechcraft uçaklarına bakma yetkileri vardı ama Lay Lom bakım yapıyorlardı.Yetkili teknisyenlerini gerekli standartlara getirmeden ve yabancı ekiplerle müşterek çalışma yapılmadan yürütemezler.dahası ihtiyaçduyulan bir malzemeyi bir hafta içinde getirtip uçağa takamadıkları müddetçe ,Avionik ünitelerini çok kuvvetlendiremedikçe BAKIM MERKEZİYİZ diye hava atmasınlar.
  • HAWKERİN TEMSİLCİLİĞİNİ ALMALARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
  • uçagını emanet et bakım çıkışı arıza uçak 6 ay yerde kalsın...!
  • Sadece kendi çalışanları beğenmiş bu durumu..!!! Bende dışardan bir kişi olarak beğeneyim ancak hangarın kapasitesini biraz arttırmalılar personelin eğitiminide 3-4 kişinin sırtında kalmasın uçaklar artık yabancı uçakalrda ülkemize gelsin kaliteli hizmet alsınlar emekli teknisyenelrin yanısıra yeni gençlerin dinamizmini de katsınlar SKYLİNE hangarına.(Yönetim kadrosunu emekli askerlerden arındırmalılar genç havacılık mühendisleri var onalarada fırsat versinler) Hayırlı olsun skyline başarılar...
  • Ben bu sirketi seviyorum arkadas. Dogru, durust adamlar..
  • Koçoğlu grubun bir alt markası olan SKYLINE ve Çukurova Hava Limanı A.Ş. çok yakında havacılıkta birer marka olacakları gibi Türkiye'de ve Dünya'da kendilerinden daha çok söz ettireceklerdir. Emin adımlarla hedefine doğru hızla ilerleyen bu grubun havacılık faaliyetleri de hızla gelişmeye başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Bünyesinde çalışmak şansını bulduğum Skyline Ulaşım Tic.A.Ş. ve değerli çalışanlarına hayırlı olsun diyorum. Koçoğlu grubu havacılık sektöründe çalıştığı başarılı yöneticiler ve çok tecrübeli havacılık kadrosu ile daha çok iş başarır inşallah.
Koçoğlu Grubu’nun havacılık sektöründeki markası Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş., iş dünyasının en çok tercih ettiği uçak üretisi Hawker Beechcraft Corporation uçaklarının temsilciliğini aldı.

1995 yılında Esenboğa Havalimanı Özel Hangarlar bölgesinde hava aracı bakım merkezi olarak kurulan Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş.’yi 2008 yılında Koçoğlu Grup bünyesine katarak yapılandırdı.

Bugün Esenboğa ve Atatürk havalimanlarında hava taksi, hava ambulans, tip intibak eğitimi hangarlama ve FBO hizmetleri de veren şirketten yapılan açıklamada; “Uçak ve helikopter çekicileri MOTOTOK&Helimo hava aracı izleyicisi Spider Tracks, uçak ve helikopter simülatörü ELITE SIMULATOR’ün Türkiye satış temsilciliklerinden sonra, Ocak 2012 itibariyle yaklaşık 80 yıllık yenilikçi ve üstün kalite anlayışıyla üretilen Hawker Beechcraft ürünlerinin satış temsilciliğini aldığımızı duyurmaktan büyük onur duyuyoruz” denildi.

Hawker Beechcraft ailesinden Beechcraft serisinde piston motorlu Bonanza ve Baron uçakları, turboprop King Air C90GTx, King Air B250, King Air 350i, King Air 350iER ve jet serisinde 200, 400XP, 750, 900XP, 4000 yer alıyor.
HAWKER BEECHCRAFT TÜRKİYE'DE KİME EMANET?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Skyline ulaşım'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum , ancak bir konuda yanlış anlaşılma var sanırım Skyline ilgili uçak tipin in temsilciliğini almış sadece ve Türkiye'de ilgili uçakların yetkili bakım merkezi olarak MNG JET faaliyet göstermektedir ve gördüğüm kadarıyla hem ESB hemde AHL hangarlarında Hawker uçaklarının bakımı tüm hızıyla devam etmekte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
lay lom bakim mi yoksa yuksek standart mi gidip incele, shgm raporlarina bak, uretici firma auditlerine bak, calismalarini incele oyle yorum yap, camur atmak kolay, hele is yapan turkse ve bir fark yaratiyorsa hemen yabanciyla olmadan olmaz'i yapistir.. bu kafayla biyere varamazsin ya bisey yazmaya gerek yok. bakim cikisi ariza ucak yerde yazan arkadasin hikayesi ne bilmiyorum ama ucak bakimini bilmiyor belli ki.. bakimdan sonra yerde kalacak bakim yaparak ne yetkili olunur, ne piyasa buna izin verir.. ee? hem yetkili hem yillardir bu hizmeti veriyorsa demek ki attigin iftira, baska birsey degil... cok yazik meyve veren agacin taslanma kulturu, emege basariya saygi hic yok, agzi olan konusuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu gurubun zaten Beechcraft uçaklarına bakma yetkileri vardı ama Lay Lom bakım yapıyorlardı.Yetkili teknisyenlerini gerekli standartlara getirmeden ve yabancı ekiplerle müşterek çalışma yapılmadan yürütemezler.dahası ihtiyaçduyulan bir malzemeyi bir hafta içinde getirtip uçağa takamadıkları müddetçe ,Avionik ünitelerini çok kuvvetlendiremedikçe BAKIM MERKEZİYİZ diye hava atmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAWKERİN TEMSİLCİLİĞİNİ ALMALARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçagını emanet et bakım çıkışı arıza uçak 6 ay yerde kalsın...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sadece kendi çalışanları beğenmiş bu durumu..!!! Bende dışardan bir kişi olarak beğeneyim ancak hangarın kapasitesini biraz arttırmalılar personelin eğitiminide 3-4 kişinin sırtında kalmasın uçaklar artık yabancı uçakalrda ülkemize gelsin kaliteli hizmet alsınlar emekli teknisyenelrin yanısıra yeni gençlerin dinamizmini de katsınlar SKYLİNE hangarına.(Yönetim kadrosunu emekli askerlerden arındırmalılar genç havacılık mühendisleri var onalarada fırsat versinler) Hayırlı olsun skyline başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben bu sirketi seviyorum arkadas. Dogru, durust adamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Koçoğlu grubun bir alt markası olan SKYLINE ve Çukurova Hava Limanı A.Ş. çok yakında havacılıkta birer marka olacakları gibi Türkiye'de ve Dünya'da kendilerinden daha çok söz ettireceklerdir. Emin adımlarla hedefine doğru hızla ilerleyen bu grubun havacılık faaliyetleri de hızla gelişmeye başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bünyesinde çalışmak şansını bulduğum Skyline Ulaşım Tic.A.Ş. ve değerli çalışanlarına hayırlı olsun diyorum. Koçoğlu grubu havacılık sektöründe çalıştığı başarılı yöneticiler ve çok tecrübeli havacılık kadrosu ile daha çok iş başarır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000