27 Ağustos 2008, Çarşamba 07:41:10

Hatay Havaalanı trafiği yoğunlaşıyor

Hatay Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin, 3 Eylül tarihi itibariyle Ankara ve İstanbul uçak seferlerinin 7 güne çıkarılacağını ve aynı tarih itibariyle de Kıbrıs seferlerine başlanacağını söyledi.
  • adamlar bir kerem herşeyi düşünüp de yapıyorlar senin gibi konuşmayı bilmeyen insanlar ne gerek var hataya havaalnı az söze bak ya adamlar ülkeyi kalkındırmaya çalışıyorlar onada izin vermiyorsunuz ya ne dengesiz insanlar var ya şu türkiyede
  • Politikacılarımız maalesef hiç değişmeyecek.Dünyadaki gelişmelerden bu kadar uzak olan başkaca da bir güruh yokdur.İnsan Ankara'daki terminalin aynısını yapacağız demeden önce iyice bir düşünür.Potansiyel nedir,ne getirir,ne götürür,hangi yabancı havayolu şirketi gelecek de uçacak?Ne sıklıkda?Mevcut alt yapı en az 2 havayolunun daha günde 3-4 er sefer ile kaldırabilecek durumdayken,bizlerin bilemediği acaba daha ne gibi potansiyel var açıklasalar da öğrensek demek kalıyor...Yoksa yine birilerinin yandaşlarının cepleri mi doldurulmak isteniyor diye düşünmeye başlanabilir de!

Hatay Havaalanı'nın trafiğinin yoğunlaşmasıyla mevcut terminal binasının ihtiyaca cevap vermekte güçlük çekeceğini dile getiren Ergin, bunun içinde çalışmaların başlatıldığını Ankara Esenboğa Havaalanı Terminal binasının aynısının Hatay Havaalanı'na yapılacağını belirtti.

Ergin, Hatay Havaalanı ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi; "Yoğun talep üzerine Ankara hattı eylül ayı başında 7 güne çıkıyor. Sabah gidiş akşam dönüş olacak İstanbul içinde sabah gidiş dönüş olacak ayrıca ekim ayı içerisinde İstanbul'a gün ortasında bir gidiş geliş seferleri daha açılıyor. Bunun dışından Hatay- Kıbrıs, Kıbrıs -Hatay seferleri başlayacak. Hatay Havaalanı'nın trafiği böylelikle yoğunlaşıyor. Ancak havaalanının terminal binası için bir problemimiz var. Bunu da aşacağız. Bir yıl ya da 15 içerisinde bu terminal binamızı da yenilemiş olacağız. Ankara Esenboğa Havaalanı'ndaki terminal binasının bir benzerini buraya yaptıracağız. Burası zaten uluslararası bir havaalanı statüsünde. Uluslararası firmalar gelim seferlerini başlatırlarsa Hatay'dan dünyanın her tarafına uçma imkânı doğmuş olacak. Bu durum ise Hatay turizmine büyük bir ivme kazandıracaktır"
 

Hatay Havaalanı trafiği yoğunlaşıyor

Yorumlar

zidane ~ 16 yıl önce
adamlar bir kerem herşeyi düşünüp de yapıyorlar senin gibi konuşmayı bilmeyen insanlar ne gerek var hataya havaalnı az söze bak ya adamlar ülkeyi kalkındırmaya çalışıyorlar onada izin vermiyorsunuz ya ne dengesiz insanlar var ya şu türkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus319pilot ~ 16 yıl önce
Politikacılarımız maalesef hiç değişmeyecek.Dünyadaki gelişmelerden bu kadar uzak olan başkaca da bir güruh yokdur.İnsan Ankara'daki terminalin aynısını yapacağız demeden önce iyice bir düşünür.Potansiyel nedir,ne getirir,ne götürür,hangi yabancı havayolu şirketi gelecek de uçacak?Ne sıklıkda?Mevcut alt yapı en az 2 havayolunun daha günde 3-4 er sefer ile kaldırabilecek durumdayken,bizlerin bilemediği acaba daha ne gibi potansiyel var açıklasalar da öğrensek demek kalıyor...Yoksa yine birilerinin yandaşlarının cepleri mi doldurulmak isteniyor diye düşünmeye başlanabilir de!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000