16 Ekim 2008, Perşembe 08:33:56

Esenboğa'nın komşuları uyarıldı!

Çubuk ilçesinde ve Esenboğa Havalimanı etrafında bulunan besiciler, Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesinden yer almaları hakkında uyarıldı.
  • Ankara'ya ilk defa uçakla gelen birinin uçaktan çıkarçıkmaz burnuna ve ciğerlerine dolayısıyla bütün vücuduna nüfuz eden yüksek kaliteli TEZEK kokusunun uyandıracağı Türkiye ve Ankara imajının,futbolda dünya 3.lüğümüz kadar etkili olacağından hiç şüphem yok.Adam memleketine dönünce"Nasıl bir ülke" diye sorduklarında ne cevap vermesini umuyorsunuz?Kaldırın artık şu b.. üretme çiftliklerini oradan artık,yeter ulen...

Ankara İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun 06 Nisan 2008 tarifinde almış olduğu karar neticesince Çubuk ve Esenboğa Hava Limanı etrafında besicilik yapan işletmelerin olumsuz etkilenmemeleri için Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bir tebligat yayınlayarak işletmeleri bilgilendirdi. İşletmelere imza karşılığı verilen tebligat, Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'nun 22 Ocak 2008 tarihli ve 25 sayılı kararınca alınan kırmızı hat içerisine giren işletmecilerin kapsadığı belirtildi.

Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nden faydalanacak besicilerin de Ankara Kırmızı Et Üreticileri Birliği'ne üye olmaları gerektiği tebligatta belirtilerek, aksi durumda yerleştirme ve hak sahibi olamayacakları konusunda uyarıldılar.

Esenboğa'nın komşuları uyarıldı!

Yorumlar

keyf ~ 16 yıl önce
Ankara'ya ilk defa uçakla gelen birinin uçaktan çıkarçıkmaz burnuna ve ciğerlerine dolayısıyla bütün vücuduna nüfuz eden yüksek kaliteli TEZEK kokusunun uyandıracağı Türkiye ve Ankara imajının,futbolda dünya 3.lüğümüz kadar etkili olacağından hiç şüphem yok.Adam memleketine dönünce"Nasıl bir ülke" diye sorduklarında ne cevap vermesini umuyorsunuz?Kaldırın artık şu b.. üretme çiftliklerini oradan artık,yeter ulen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000