01 Mayıs 2012, Salı 10:40:55

ESENBOĞA’NIN İLK ÖZEL PİLOT OKULU

Ankara’da pilot eğitimi veren ilk özel uçuş okulu açıldı. Cessna 172 tipi üç uçakla eğitimlere başlayacak olan Ploutos uçuşlarını Esenboğa Havalimanı’ndan yapacak, Haziran’da 5 uçağa çıkacak...
  • pilotlar ne zamanda yetişiyor ne kadar ödememiz lazım ve açıkta kalırmıyız eğitimimiz bittikten sonra
  • gerçekten pılot ihtıyacı çogoldı bu okul pılot ihtıyacını karşılar lnşllh.
  • gerçekten pılot ihtıyacı çogoldı bu okul pılot ihtıyacını karşılar lnşllh.
  • ben işime herkes işine eğer bir okul daha açılırsa öğrenci olarak alternatifim artar imkanım çoğalır ben buna bakarım tabiki böyle önemli sitelerdeki yorumlarıda dikkate alarak adım atmakta fayda var BEKLEYELİM GÖRELİM inşallah bizler gibi pilot olmak isteyen kişilere gerçekten fayda sağlayacak kalite katacak organizasyonlar olur bekliyoruz
  • Uçuş okulları hakkında, Ülkemizde insan dolandırmanın en iyi yolu uçuş okulu açmaktır. Sindel buna en iyi örnektir.Türkiyede ki en güvenilir uçuş okulu THK Gökçen havacılık, AYJET , BonAir , Tarkim , AFA Erah'tır. Gerisi hikaye'dir .
  • Pilot Adayı arkadaşlarımın dikkatine: İki kere düşünün. Sindel rezaletini bizzat yaşamış biriyim. Ama benim maddi bir kaybım olmadı. Çünkü uçtuğum kadar ödedim. Eğer yine de ısrar edip kayıt yaptıracaksanız, lütfen sözleşmenize her uçuştan sonra uçtuğunuz süre kadar ücret ödeyin veya "alabiliyorsanız" teminat göstermelerini talep ediniz. Bana sorarsanız diğer uçuş okullarını değerlendirmeye almanız.
  • Arkadaşlar Piyasa büyüyor hikayesi karın doyurmuyor. Bu uçuş okullarının tümünden mezun olan kaç kişi son 1-2 senedir işe girebilmiş ona bakın. Durum çook kötü. Evet az buçuk işe giriliyor ama nasıl. çok dikkat edin. Bu okulları bitirmek hiçbir anlam ifade etmiyor piyasada.
  • Demek ki ne yapmak lazımmış? Dürüst olmak , işahlakına sahip olmak, insanları ne şekilde olursa olsun mağdur etmemek lazımmış. Yoksa ne olurmuş?; Birgün yaptıklarınız karşınıza çıkarmış. Hangi işte , ne işle, nerede , ne yapıyor olursanız olun samimi olun dürüst olun. Sonra mahcup olup yüzünüz kızarmasın. İşiniz batmasın. Ne demişler? Bıldır yediğin hurmalar.. gelir birgün rahatsızlık verecek kadar tırmalar::):)):
  • yaa brakın bu ayakları ilkmiş verdayı ben çok iyi tanıyorum bana 35 bin doları taktı şimdi yeni okul açıyormuş shgm yide tebrik ediyorum buna musama göstermelerine ama kayıt olacaklara kardeş tavsiyesi yapmayın!!! bana göre bişe yok ama bunlar dolandırıcı.. çamur atmak değil sadece gerçekler..verdaya sesleniyorum paralarımızı ver :d
  • Ankara'da Türk Kuşu Uçuş okulu varken iyi cesaret okul açmak,şansları yok denecek kadar az üzgünüm.

 

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ilk özel uçuş okulu öğrenci kayıtlarına başladı. 22 Eylül 2011 tarihinde SHGM’den ön izin alan Ploutos Uçuş Okulu, 14 Şubat’ta SHY-6B gerekliliklerini yerine getirerek genel havacılık ruhsatını aldı ve genel uçak işletmeciliği yapmaya hak kazandı. 
 
Şu an üç adet Cessna 172 tipi eğitim uçağı, üç uçuş öğretmeni ve yedi yer dersi öğretmeni ile hizmet verecek olan okul, Esenboğa Havalimanı’nda uçuş eğitimi veren ilk özel pilotaj okulu olacak.
 
Aynı zamanda Esenboğa Havalimanı’nda 4 adet dersliğin yanı sıra 804 metrekarelik hangarı ve 190 metrekarelik simülatör binası olmak üzere toplam bin 325 metrekarelik kullanım alanına sahip olan Ploutos Uçuş okulu, öğrenci kayıtlarına da başladı.
 
Ploutos Havayolları ve Havacılık Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Verda Altundu, “ Türk sivil havacılığını, otoritenin yol gösterdiği şekilde ve gelişen havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda dünya standartlarında hizmet vermeyi, kalite değerini her daim yükseltmeyi hedefleyerek yepyeni bir anlayışla sektörün en etkili işletmesi olarak hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Uçak sayımızı üçten beşe çıkarmayı hedefliyoruz. Haziran ayında filomuza  ABD’den sipariş ettiğimiz iki uçak daha katılacak” diye konuştu.
 
İlk dönem pilotaj kursu kayıtlarının Mayıs ayı sonunda başlatılacağını kaydeden Altundu, pilotaj eğitimi kurs ücretlerinde rakiplerine oranla daha kolay ödeme koşulları sunulacağını  belirtti. 
 
Okul, eğitim programına göre taksit imkanı, peşin ödemelerde veya iki taksitte indirimler sağlamasının yanı sıra bankalarla yapılan anlaşmalar sayesinde eğitim süresi tamamlandıktan sonra taksitli ödeme imkanı da sunacak. 
 
Ploutos Havayolları ve Havacılık Eğitim Hizmetleri pilotaj eğitiminin yanı sıra hava taksi, hava ambulansı ve sportif havacılık alanlarında da faaliyet göstermeyi planlıyor. 
 
©AirportHaber
ESENBOĞA’NIN İLK ÖZEL PİLOT OKULU

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

emre ~ 12 yıl önce
pilotlar ne zamanda yetişiyor ne kadar ödememiz lazım ve açıkta kalırmıyız eğitimimiz bittikten sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 12 yıl önce
gerçekten pılot ihtıyacı çogoldı bu okul pılot ihtıyacını karşılar lnşllh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 12 yıl önce
gerçekten pılot ihtıyacı çogoldı bu okul pılot ihtıyacını karşılar lnşllh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben işime bakarım ~ 12 yıl önce
ben işime herkes işine eğer bir okul daha açılırsa öğrenci olarak alternatifim artar imkanım çoğalır ben buna bakarım tabiki böyle önemli sitelerdeki yorumlarıda dikkate alarak adım atmakta fayda var BEKLEYELİM GÖRELİM inşallah bizler gibi pilot olmak isteyen kişilere gerçekten fayda sağlayacak kalite katacak organizasyonlar olur bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 5 yıl önce
Acaba bu yeni acılacak okulların ücretleri eğitim süreleri ve eğitim sonrası is bulma olanakları nelerdir bilginiz varmı
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Uçuş okulları hakkında, Ülkemizde insan dolandırmanın en iyi yolu uçuş okulu açmaktır. Sindel buna en iyi örnektir.Türkiyede ki en güvenilir uçuş okulu THK Gökçen havacılık, AYJET , BonAir , Tarkim , AFA Erah'tır. Gerisi hikaye'dir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HeliMan ~ 12 yıl önce
Pilot Adayı arkadaşlarımın dikkatine: İki kere düşünün. Sindel rezaletini bizzat yaşamış biriyim. Ama benim maddi bir kaybım olmadı. Çünkü uçtuğum kadar ödedim. Eğer yine de ısrar edip kayıt yaptıracaksanız, lütfen sözleşmenize her uçuştan sonra uçtuğunuz süre kadar ücret ödeyin veya "alabiliyorsanız" teminat göstermelerini talep ediniz. Bana sorarsanız diğer uçuş okullarını değerlendirmeye almanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN AMA!!! ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar Piyasa büyüyor hikayesi karın doyurmuyor. Bu uçuş okullarının tümünden mezun olan kaç kişi son 1-2 senedir işe girebilmiş ona bakın. Durum çook kötü. Evet az buçuk işe giriliyor ama nasıl. çok dikkat edin. Bu okulları bitirmek hiçbir anlam ifade etmiyor piyasada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Demek ki ne yapmak lazımmış? Dürüst olmak , işahlakına sahip olmak, insanları ne şekilde olursa olsun mağdur etmemek lazımmış. Yoksa ne olurmuş?; Birgün yaptıklarınız karşınıza çıkarmış. Hangi işte , ne işle, nerede , ne yapıyor olursanız olun samimi olun dürüst olun. Sonra mahcup olup yüzünüz kızarmasın. İşiniz batmasın. Ne demişler? Bıldır yediğin hurmalar.. gelir birgün rahatsızlık verecek kadar tırmalar::):)):

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiiikkk ~ 12 yıl önce
yaa brakın bu ayakları ilkmiş verdayı ben çok iyi tanıyorum bana 35 bin doları taktı şimdi yeni okul açıyormuş shgm yide tebrik ediyorum buna musama göstermelerine ama kayıt olacaklara kardeş tavsiyesi yapmayın!!! bana göre bişe yok ama bunlar dolandırıcı.. çamur atmak değil sadece gerçekler..verdaya sesleniyorum paralarımızı ver :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 12 yıl önce
Ankara'da Türk Kuşu Uçuş okulu varken iyi cesaret okul açmak,şansları yok denecek kadar az üzgünüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000