19 Ekim 2011, Çarşamba 08:15:28

ESENBOĞA'DA ŞÜKÜR SECDESİ...

İsrail’in şartı ve Hamas ile varılan uzlaşma çerçevesinde Türkiye’ye iyi şartlarda sürgün hayatı çerçevesinde getirilen Filistinliler, bir süre toplu halde güvenli bir yerde misafir edilecek...
  • efendiler, filistin tarihini okuyun FKÖ ne HAMAS ne öğrenirsiniz... ezbere olmaz bu işler, okuyun ki biz de tartışabilecek adam bulalım
  • filistinli mücahitleri de terörist yaptınız ya daha da ne diyim size.
  • Bu sitede filistinli teröristler haber oluyor ama bu gün verdiğimiz onlarca ŞEHİT haber olamıyor. Yazık. Devam saçmasapan haberlere. Devam saçmasapan yorumlara. Yayınlayacağınızı düşünmüyorum ama editörler siz utanırsınız belki diye yazıyorum.
  • yukardaki ulkeler milletler mevcut dunya uzerinde bir kurdistan yok o sebeple bunlar terorist
  • israil 1 insanı için 450 kusur adam bırakmıştı. biz br yılda 100-150 evladımızı kaybediyoruz. Peki bu devlet bu baştakiler ne yapıyor. Koskoca hiç . İyi yardım et dua al başka ülkelerden güzelde, senin insanından aldığın beddua ne olacak. Nasıl vereceksin bu evlatların analarına babalarına bu hesabı . Sen o a330 u bu ölen evlatların analarının babalarının verdiği bizlerin verdiği vergilerle almıyormuun. Nasıl bineceksin o uçağa. Bu pislik temizlenene kadar ana baba yürekleri durulana kadar bütün bedduan devlete ve baştakilere olacak. Bir gram ne üzülürüm nede dert yanarım lanet ettiğim için bu vurdunduymaz ülkenin yönetimine. Yazıklar olsun ya. lanet olsun size.
  • Bıktırdın artık ama. Bu ne yalakalıktır anlamadım gitti. Eğitim şart diyerek eğitimli olunmaz bunu bil. Otur biraz araştır neyin ne olduğunu, at gözlüğünü çıkart. Filistin'in ne olduğunu, buralara nasıl gelindiğini iyice bir idrak et. Bir de tarih derslerine iyi sarıl ve özellikle de Arabistanlı Lawrence denen şahsiyeti incele. Belki bir yerlerde dank eder de çok sevdiğin arapların zamanında (hatta şimdi bile) senin savunduğun kutsal topraklarda neleri nasıl yağmaladığını öğren. Unutma ki sen herkesin terörist dediği adama sırf müslüman diye mücahit gözüyle bakarsan elalem de senin teröristine özgürlük savaşçısı gözüyle bakar. Bir de git bir de Filistin'de PKK teröristlerine ne gözle bakıldığını araştır istersen!
  • Şehit haberlerine sarılarak burada siyaset yapan yorumcuların insan olduğuna inanmıyorum. Milletimizin başı sağolsun, Allah hak ve batılın mücadelesinde yardımcımız olsun.
  • VATAN EVLATLARI ŞEHİT DÜŞERKEN HAMAS MİLİTANLARI KUCAKLANMASIN Öteki %50 den biri
  • EĞİTİM ŞART ! diyen arkadaşa ; her zaman millet olarak VATAN SAĞOLSUN dedik! ama Vatan şu anda senin biad ettiğin ve abd ye taşeronluk yapan kişiler tarafından işgal altında! bu milletinde artık sabrı kalmadı ..dikkatli ol.!
  • Peki.. Insanlik tan hic mi nasibini almadin.. Tüm dünya Filistindan Libydan insan icin seferber oldu-- senin derdin baska.. ne diyelim-- EGITIM SART !!
Dışişleri Bakanlığı ve Filistin Büyükelçiliği kaynaklarından alınan bilgilere göre İsrail, takas anlaşması çerçevesinde tahliye edilecek kişilerden 40 Filistinli tutuklunun üçüncü bir ülkeye gönderilmesi şartını ileri sürdü. Bu tutukluların gideceği ülkeler de Türkiye, Suriye ve Katar olarak belirlendi. Bunun üzerine Hamas’tan bir yetkili, önceki gün Türkiye’ye geldi. Hamas yetkilisi, önceki akşam Dışişleri Bakanlığı’nda Türkiye’ye getirilecek Filistinlilerin durumu konusunda görüşmelerde bulundu. Yetkili, kısa bir süre Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile de görüştü.
 
Dışişleri Bakanlığı, Hamas’tan gelen kişilerin Türkiye’de kalmalarını istediklerine dair yazılı talepte bulunmalarını istedi.  Bunun üzerine, Türkiye’ye gelen Filistinlilerin kalması isteği yazılı olarak Türkiye’den istendi. Hamas yetkilisinin, bu kişilerin eylemlere katılmayacağı konusunda güvence verdikleri de belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Türkiye, dün akşam saatlerinde Mısır-Kahire Havalimanı’na özel bir uçak gönderdi.
 
Özel uçağa, dün akşam saat 23.20 itibariyle biri kadın 11 Filistinli alındı. 11 Filistinli dün gece yarısı Ankara Esenboğa Havalimanı’na indi. Filistinlilerin bir süre toplu halde güvenli yerde misafir edileceği dile getirildi.   

Esenboğa’da şükür secdesi
 
Türkiye’den gönderilen özel uçakla Kahire’den Ankara’ya getirilen 1’i kadın 11 Filistinli’yi, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf ile Dışişleri Bakanlığı’ndan bazı bürokratlar karşıladı. Uçaktan indikten sonra zafer işareti yapan Filistinliler, uçağın merdivenleri önünde “şükür secdesi” yaptılar. Buradan 2 ayrı araca alınan Filistinliler, eskortlar eşliğinde havalanından ayrıldı. Gazetecilerin önünden geçerken de zafer işareti yaparak, selam veren Filistinliler, kalacakları yere götürüldüler.

Aydın Hasan / Milliyet
ESENBOĞA'DA ŞÜKÜR SECDESİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
efendiler, filistin tarihini okuyun FKÖ ne HAMAS ne öğrenirsiniz... ezbere olmaz bu işler, okuyun ki biz de tartışabilecek adam bulalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
filistinli mücahitleri de terörist yaptınız ya daha da ne diyim size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sitede filistinli teröristler haber oluyor ama bu gün verdiğimiz onlarca ŞEHİT haber olamıyor. Yazık. Devam saçmasapan haberlere. Devam saçmasapan yorumlara. Yayınlayacağınızı düşünmüyorum ama editörler siz utanırsınız belki diye yazıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yukardaki ulkeler milletler mevcut dunya uzerinde bir kurdistan yok o sebeple bunlar terorist

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
israil 1 insanı için 450 kusur adam bırakmıştı. biz br yılda 100-150 evladımızı kaybediyoruz. Peki bu devlet bu baştakiler ne yapıyor. Koskoca hiç . İyi yardım et dua al başka ülkelerden güzelde, senin insanından aldığın beddua ne olacak. Nasıl vereceksin bu evlatların analarına babalarına bu hesabı . Sen o a330 u bu ölen evlatların analarının babalarının verdiği bizlerin verdiği vergilerle almıyormuun. Nasıl bineceksin o uçağa. Bu pislik temizlenene kadar ana baba yürekleri durulana kadar bütün bedduan devlete ve baştakilere olacak. Bir gram ne üzülürüm nede dert yanarım lanet ettiğim için bu vurdunduymaz ülkenin yönetimine. Yazıklar olsun ya. lanet olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bıktırdın artık ama. Bu ne yalakalıktır anlamadım gitti. Eğitim şart diyerek eğitimli olunmaz bunu bil. Otur biraz araştır neyin ne olduğunu, at gözlüğünü çıkart. Filistin'in ne olduğunu, buralara nasıl gelindiğini iyice bir idrak et. Bir de tarih derslerine iyi sarıl ve özellikle de Arabistanlı Lawrence denen şahsiyeti incele. Belki bir yerlerde dank eder de çok sevdiğin arapların zamanında (hatta şimdi bile) senin savunduğun kutsal topraklarda neleri nasıl yağmaladığını öğren. Unutma ki sen herkesin terörist dediği adama sırf müslüman diye mücahit gözüyle bakarsan elalem de senin teröristine özgürlük savaşçısı gözüyle bakar. Bir de git bir de Filistin'de PKK teröristlerine ne gözle bakıldığını araştır istersen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şehit haberlerine sarılarak burada siyaset yapan yorumcuların insan olduğuna inanmıyorum. Milletimizin başı sağolsun, Allah hak ve batılın mücadelesinde yardımcımız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
VATAN EVLATLARI ŞEHİT DÜŞERKEN HAMAS MİLİTANLARI KUCAKLANMASIN Öteki %50 den biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EĞİTİM ŞART ! diyen arkadaşa ; her zaman millet olarak VATAN SAĞOLSUN dedik! ama Vatan şu anda senin biad ettiğin ve abd ye taşeronluk yapan kişiler tarafından işgal altında! bu milletinde artık sabrı kalmadı ..dikkatli ol.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki.. Insanlik tan hic mi nasibini almadin.. Tüm dünya Filistindan Libydan insan icin seferber oldu-- senin derdin baska.. ne diyelim-- EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000