15 Şubat 2015, Pazar 08:10:57

ESENBOĞA'DA DİREKT UÇUŞ SIKINTISI

Ankara Valisi Kılıçlar yurt dışına direkt uçuşlarla ilgili sorunu çözeceklerini ifade etti
  • 7 yolcu ile Frankfurt,11 yolcu ile Paris uçağını kapattığımız günleri gördükten sonra kesinlikle gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • Ankara hatlarına çok güveniyorsanız bence doluluk garantisi verin thy seve seve uçar. İstanbul full uçarke aynı yerden ankara'nın %30 dolulukla uçtuğunu bilirim
  • esb'den yurtdışına çıkacak yolcu sayısı yetersiz.bunu başarsalardı onyıllardır ankaradan çıkan politikacılar başarırdı.ayrıca esb yapılan devasa havalimanı gördükçe içim acıyor ölü bir yatırımdı.
  • ADB ki 10 sene önceye kadar önemi yoktu son 5 senede yurtdışı uçuşlarında Esenboğa ya fark attı biz alçak sürünüşe devam hala.
  • cok basit ama kim takar... Avrupa ve Amerika ucuslarinin 1 frekansi ESb de baslar ve biterse herkez memnun olur. duruma gore frekans ve destinasyonlar ayarlanabilir. Anadolu yolcusu icin ESB base ucuslar sart!!! Ama dava AHL yi bir once kapasitesi yetmiyor konumuna getirmek isteniyorsa durmak yok yola devam!!!
  • Direct ucus kolay, burada istenilen nonstop ucus.
  • Turkiyede ucmadiginiz tek bir yer kalsa..dunyada en cok noktaya ucmusuz ne fayda.. FAIL.. Arupa-Ankara=3 saat.... THY-Ankara aktarmali 6-7 saat.
  • @iPhone Uygulaması cok guzel dile getirmisin bizim yillardir cektigimiz problemi. Ankaraya direk ucuslar Oger Turk Tur'da senelerdir vardir. THY bizi cok dusundugu icin hep Istanbul 4-5 saat aktarmali ucuslar koyuyor. Ben derimki €40-50 fazla ver ama Ogerden direk ucusunu al. Bunlar kazancagina Almanya kazansin. Bakalim kactane eksi yiyecem. Eksi basacaginiza bi cevap yazin bakalim
  • Koskoca baskente Amsterdam veya Dusseldorftan direk ucus yoksa baskent olsa ne yazar olmasa ne yazar. Su herkezin ovdugu THY neden acaba baskente direk ucmuyor? Istanbulda bekleme zorundamiyim. O yuzden helal olsun Oger turke. adam basi €50,80 fazla veririm ama alamanci kazansin. Diyarbakirin bile Anikaradan gunluk daha fazla dis hatti var. Bu hava alani bosa yapildi. Anca ic hatlara calisiyor. Zaten Anikaraya havalimani bile fazla ya
  • Direk amsterdam ucuslari gelsin. Hep istanbul aktarmali veya duseldorf uzeri geliyorum. Lutfen bir care bulun

Ankara Valisi Kılıçlar yurt dışına direkt uçuşlarla ilgili sorunu çözeceklerini ifade etti

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile beraberindeki işadamı heyeti, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret etti. Allıoğlu ziyarette, Ankara'dan yurt dışına direkt uçuş sayısının yetersizliğinden yakındı.

Hemen her platformda bu konuyu dile getirdiklerini ancak yol alamadıklarını ifade eden Allıoğlu, "Turistik ziyaretler konusunda bir şekilde kendimizi ayarlayabiliyoruz ama iş konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Allıoğlu, Expo 2025 adaylığı konusunda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Vali Kılıçlar ise direkt uçuş sorununun çözülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Ankara'nın en önemli sorunlarından birinin direkt uçuş sayısının yetersizliği olduğunu kaydeden Kılıçlar, "Bu yüzden sadece Ankaralı yatırımcının yurt dışına çıkması değil, yabancı yatırımcının da Ankara'ya gelmesi engelleniyor. İnşallah bu konuyu çözüme kavuşturacağız" dedi. Kılıçlar Expo için de "Devlet karar veriyor" değerlendirmesinde bulundu. 

ESENBOĞA'DA DİREKT UÇUŞ SIKINTISI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

eskiesb ~ 9 yıl önce
7 yolcu ile Frankfurt,11 yolcu ile Paris uçağını kapattığımız günleri gördükten sonra kesinlikle gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkent ~ 9 yıl önce
Ankara hatlarına çok güveniyorsanız bence doluluk garantisi verin thy seve seve uçar. İstanbul full uçarke aynı yerden ankara'nın %30 dolulukla uçtuğunu bilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesele ~ 9 yıl önce
Size gore dusunursek, Istanbulu kapatirsak, Ankara full ucar durumu cikiyor...
Airbender ~ 9 yıl önce
İstanbul tabiki full uçacak. Türkiye'nin 25 30 şehrinden,ABD'den alıp , Belçika'dan alıp ve diğer ülkelerden alıp transit yolcuyu alıp koyarsan bir uçağa ''İstanbul'' uçuşu tabiki full çeker. Herkesin bildiği gibi o uçağı İstanbul'da oturanlar doldurmuyor. Ankara sadece başlangıç için plansızlıklar yüzünden başarısızlık olmuştur. Nasıl hergün İstanbul-Bilbao'ya 14 milyonluk İstanbul bile uçak dolduramadığı gibi transferlerle desteklendiği için başarılı oluyor. Güzel planlamayla Ankara'da yurtdışı işini çözebilir. Anadolujet Türkiye'de uçakmadık şehir bırakmıyor iç hat bağlantıları tamam ama yurdışı transfer noktasını hatların birbiriyle paslaşmasını çözmesi gerekmekte tek sorun o. katar,İran,Azarbaycan,Lufthansa gibi firmalar açtıkları hatta pişman olmadan senelerdir sefer düzenlemeyi sürdürmektedir ama iş THY'ye gelince nedense hep bir sıkıntı olmakta.
hamburg/tolga ~ 9 yıl önce
esb'den yurtdışına çıkacak yolcu sayısı yetersiz.bunu başarsalardı onyıllardır ankaradan çıkan politikacılar başarırdı.ayrıca esb yapılan devasa havalimanı gördükçe içim acıyor ölü bir yatırımdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
ADB ki 10 sene önceye kadar önemi yoktu son 5 senede yurtdışı uçuşlarında Esenboğa ya fark attı biz alçak sürünüşe devam hala.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cozum ~ 9 yıl önce
cok basit ama kim takar... Avrupa ve Amerika ucuslarinin 1 frekansi ESb de baslar ve biterse herkez memnun olur. duruma gore frekans ve destinasyonlar ayarlanabilir. Anadolu yolcusu icin ESB base ucuslar sart!!! Ama dava AHL yi bir once kapasitesi yetmiyor konumuna getirmek isteniyorsa durmak yok yola devam!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nonstop ~ 9 yıl önce
Direct ucus kolay, burada istenilen nonstop ucus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY reklam 2014 ~ 9 yıl önce
Turkiyede ucmadiginiz tek bir yer kalsa..dunyada en cok noktaya ucmusuz ne fayda.. FAIL.. Arupa-Ankara=3 saat.... THY-Ankara aktarmali 6-7 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direk ucus ~ 9 yıl önce
@iPhone Uygulaması cok guzel dile getirmisin bizim yillardir cektigimiz problemi. Ankaraya direk ucuslar Oger Turk Tur'da senelerdir vardir. THY bizi cok dusundugu icin hep Istanbul 4-5 saat aktarmali ucuslar koyuyor. Ben derimki €40-50 fazla ver ama Ogerden direk ucusunu al. Bunlar kazancagina Almanya kazansin. Bakalim kactane eksi yiyecem. Eksi basacaginiza bi cevap yazin bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskentmis ~ 9 yıl önce
Koskoca baskente Amsterdam veya Dusseldorftan direk ucus yoksa baskent olsa ne yazar olmasa ne yazar. Su herkezin ovdugu THY neden acaba baskente direk ucmuyor? Istanbulda bekleme zorundamiyim. O yuzden helal olsun Oger turke. adam basi €50,80 fazla veririm ama alamanci kazansin. Diyarbakirin bile Anikaradan gunluk daha fazla dis hatti var. Bu hava alani bosa yapildi. Anca ic hatlara calisiyor. Zaten Anikaraya havalimani bile fazla ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Direk amsterdam ucuslari gelsin. Hep istanbul aktarmali veya duseldorf uzeri geliyorum. Lutfen bir care bulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000