17 Nisan 2011, Pazar 08:33:23

"ESENBOĞA ŞEHİR MERKEZİNE BAĞLANACAK"

Erdoğan İstanbul'a 2 ayrı şehir kurma, Ankara metrosunu tamamlama ve İzmir'e dünyanın 10 büyük limanından birini yapma sözü verdi.
  • İlk seçimden önce de dokunulmazlıkların kaldırılacağı sözü vermiştiniz.Bu sözler de ona benzemesin sonra.
  • Ben de hala bu adamlara inananları şaşkınlıkla izliyorum. Çağdaş Türkiyenin ne hale geldiğini görmemeleri enteresan. Hapisaneler yazarlar ve generallerle doldu. Siz hala iki Km yol laflarına kanmaya devam edin. Ahhhh aziz nesin ah. Ne kadar haklıymışsın.
  • Bu iktidarla hizmet çıtası fazlaca yükseldi. Bundan sonra iktidaa gelenler hizmette bu sınırın altında kalırsa başarısızlığı hemencecik sırıtacaktır. 2002 öncesi batan 21 bankanın borcunun millete yüklendiği, kredi kartı faiz oranının %13-15 lerde olduğu, krizlerin bitmediği ülkeden; toplu konutta, bölünmüş yolda, hızlı trende, havacılıkta, halkın ssk-bağkur-emekli sandığı diye sınıflara ayrılmadığı, hastane-eczanede eşit hizmet aldığı, aktif dış politika ve yüzlerce sebep... Lideriniz dünya ölçeğinde olursa Ülkemizde lider ülke olmaya mahkumdur. Teşekkürler RTE
  • ADAM KÜLLİYEN YALANCI.DÜNYA TURİZM BAŞKENTİ DEDİĞİ ANTALYA NIN DEMİRYOLU BAĞLANTISI YOK.HEMDE PROJESİ YILLAR ÖNCESİNDE HAZIR OLMASINA RAĞMEN.BİRDE BUNA HALA İNANIYORLAR.
  • NEDIR KABULLENEMEDIGINIZ? HERSEY ORTADA, SON YILLARDA TÜRKIYENIN SÜPER GELISMEKTE OLAN HIZINI GÖREMIYORMUSUNUZ? NEDIR BU NANKÖRLÜK, NEDIR BU FITNECILIK, NASIL BIR ZIHNIYETTIR BU? ACIYORUM BU NANKÖR ZIHNIYETE. GURUR DUY BE ADAM GURUR. HÜKÜMET SENIN ICIN CALISIYOR. HAYAT TARZINDAN NE KISITLANDI ? GECMISI NE CABUK UNUTTUNUZ ? YA ELINIZI VICDANINIZA KOYUN VE BIR DAKIKA DÜSÜNÜN. YAPMAYIN, SIZIN , VATANI ICIN CIRPINAN O IDARECILER HAK ETMEDI BUNU.
  • padişahım çok yaşa!
  • senin partin secilmedi diye halkin kalitesimi düstü ,yoksa halk öbürkülerin ne oldugunu biliyor mu?
  • Secim atislari basladi yine, vatana-millete hayirli olsun. Bir suru masraf, bir suru ses kirliligi, sonrasinda unutulan sozler, hatirlanmayan vaatler. Her secim ayni mevzular ama bir turlu akillanmiyoruz. Halkin kalitesi (dusunce olarak) yukselmedikce bu ulkenin kalitesinin yukselmesi mumkun degil.
  • Emekliye zam yok,isciye zam yok,memura zam yok.Ne bu boyle basbakan,yandaslarin vergi bile vermiyor.Ne bu hal basbakan,gidip Fransada govde gosterisi yapiyosun oy icin,fakat bundan sonrada sana oy yok !
  • Bi araştırmak lazım iktidara geldiğinden beri vaat de bulunupda yaptıklarımı fazla yapamadıklarımı, yaptıkları fazlaysa desteklemek gerekir. Sonuçda aynı gemideyiz. Bu ülkeye elini taşın altına koyabilen adamlar lazım. Boş konuşan değil onlardan çok var.
Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin seçim beyannamesinin önemli bir kısmını ayırdığı marka şehir başlığı altında şu mega projeleri açıkladı.

İSTANBUL: Biri Avrupa yakasında, diğeri Anadolu yakasında İstanbul'a iki ayrı şehir kurulacak. İstanbul'da 3. uluslararası havaalanı inşa edilecek. 3. Boğaz Köprüsü tamamlanacak. Kıtaları deniz altından birleştiren biri raylı, diğeri tekerlekli araçlar için olmak üzere iki tüp geçit oluşturulacak. 235 kilometrelik raylı sistem ağı 2023 yılına kadar en az iki katına çıkarılacak. İki yeni kongre merkezi, yeni bir uluslararası fuar merkezi, uluslararası temalı bir eğlence parkı, yeni müzeler ve yeni marinalar inşa edilecek. Galataport ve Haydarpaşaport projeleri hayata geçirilecek.

ANKARA: Ankara'da iki yıl içinde 44 kilometrelik metro hatları bitirilecek. 2023'e kadar ilave metro ve tünel hatları yapılacak. Ankara Esenboğa Havaalanı ile şehir merkezi arasına raylı sistem kurulacak. 'Ulus Tarihi Kent Merkezi' kentsel dönüşüm programı kapsamında, 210 hektar alandaki Ankara Evleri özelliği taşıyan tarihi bir bölge oluşturulacak. Kuzey Ankara girişinde, TOKİ ile belediyenin yaptığı evlerin karşısında Selçuklu mimarisiyle başlatılan yapılanma tamamlanacak. Medeniyetler Parkı inşa edilecek. Ankara Serbest Ticaret Bölgesi kurulacak. Ankara'nın potansiyeli, sanayi üssü olma yolunda artırılacak. nSağlık tesisleri ve AR-GE birimleri ile şehir hastaneleri oluşturulacak. Biri Ankara'da planlandı, ikisi İstanbul'da olacak. Sedyeyle sokakta taşınan hasta kalmayacak. Hastanelerde yürüyen bantlarla herşey gayet lüks olacak.

İZMİR: İzmir'de, Kuzey Ege Çandarlı limanı dünyanın ilk 10 limanı arasına girecek. Alsancak Limanı iyileştirilerek dünya standartlarında bir kurvaziyer limanı İzmir'e kazandırılacak. Ulaşım alanında en yüksek kalitede karayolları ile tüm bölgelere bağlantıları iyileştirilecek. Menderes- Aliağa arasında faaliyete bulunan Egeray Projesi; kuzeyde Bergama, güneyde Selçuk'a kadar genişletilecek. Deniz taşımacılığına ağırlık verilecek. Üçkuyular-Mavişehir arasında körfezden köprü veya tüp geçitle geçiş sağlanacak. Kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenme ve kentsel planlamaları iyileştirilecek. Toplam 10 bin öğrenci kapasiteli yurtlar yapılacak.

Atık su problemi kökten çözmek amacıyla Su, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Altyapı Projesi (SUKAP) başlatılacak. Susuz belde kalmayacak.
Nüfusu 100 binin üstündeki kentlerde Ulaşım Ana Planları tamamlanacak. nHalen 480 bin olan konut sayısı 1 milyona ulaşacak.
"ESENBOĞA ŞEHİR MERKEZİNE BAĞLANACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
İlk seçimden önce de dokunulmazlıkların kaldırılacağı sözü vermiştiniz.Bu sözler de ona benzemesin sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de hala bu adamlara inananları şaşkınlıkla izliyorum. Çağdaş Türkiyenin ne hale geldiğini görmemeleri enteresan. Hapisaneler yazarlar ve generallerle doldu. Siz hala iki Km yol laflarına kanmaya devam edin. Ahhhh aziz nesin ah. Ne kadar haklıymışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu iktidarla hizmet çıtası fazlaca yükseldi. Bundan sonra iktidaa gelenler hizmette bu sınırın altında kalırsa başarısızlığı hemencecik sırıtacaktır. 2002 öncesi batan 21 bankanın borcunun millete yüklendiği, kredi kartı faiz oranının %13-15 lerde olduğu, krizlerin bitmediği ülkeden; toplu konutta, bölünmüş yolda, hızlı trende, havacılıkta, halkın ssk-bağkur-emekli sandığı diye sınıflara ayrılmadığı, hastane-eczanede eşit hizmet aldığı, aktif dış politika ve yüzlerce sebep... Lideriniz dünya ölçeğinde olursa Ülkemizde lider ülke olmaya mahkumdur. Teşekkürler RTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ADAM KÜLLİYEN YALANCI.DÜNYA TURİZM BAŞKENTİ DEDİĞİ ANTALYA NIN DEMİRYOLU BAĞLANTISI YOK.HEMDE PROJESİ YILLAR ÖNCESİNDE HAZIR OLMASINA RAĞMEN.BİRDE BUNA HALA İNANIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEDIR KABULLENEMEDIGINIZ? HERSEY ORTADA, SON YILLARDA TÜRKIYENIN SÜPER GELISMEKTE OLAN HIZINI GÖREMIYORMUSUNUZ? NEDIR BU NANKÖRLÜK, NEDIR BU FITNECILIK, NASIL BIR ZIHNIYETTIR BU? ACIYORUM BU NANKÖR ZIHNIYETE. GURUR DUY BE ADAM GURUR. HÜKÜMET SENIN ICIN CALISIYOR. HAYAT TARZINDAN NE KISITLANDI ? GECMISI NE CABUK UNUTTUNUZ ? YA ELINIZI VICDANINIZA KOYUN VE BIR DAKIKA DÜSÜNÜN. YAPMAYIN, SIZIN , VATANI ICIN CIRPINAN O IDARECILER HAK ETMEDI BUNU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
padişahım çok yaşa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin partin secilmedi diye halkin kalitesimi düstü ,yoksa halk öbürkülerin ne oldugunu biliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Secim atislari basladi yine, vatana-millete hayirli olsun. Bir suru masraf, bir suru ses kirliligi, sonrasinda unutulan sozler, hatirlanmayan vaatler. Her secim ayni mevzular ama bir turlu akillanmiyoruz. Halkin kalitesi (dusunce olarak) yukselmedikce bu ulkenin kalitesinin yukselmesi mumkun degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emekliye zam yok,isciye zam yok,memura zam yok.Ne bu boyle basbakan,yandaslarin vergi bile vermiyor.Ne bu hal basbakan,gidip Fransada govde gosterisi yapiyosun oy icin,fakat bundan sonrada sana oy yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bi araştırmak lazım iktidara geldiğinden beri vaat de bulunupda yaptıklarımı fazla yapamadıklarımı, yaptıkları fazlaysa desteklemek gerekir. Sonuçda aynı gemideyiz. Bu ülkeye elini taşın altına koyabilen adamlar lazım. Boş konuşan değil onlardan çok var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000