28 Şubat 2012, Salı 21:46:09

ESENBOĞA SEFERLERİ YAPILAMIYOR...

Ankara Esenboğa Havalimanı kar yağışına teslim oldu...
  • Akşam brukselden bindik istanbulda indik oysa ki istikamet eskişehir...ya arkadaş madem bu meydan uçak brukselden kalkmadan önce kapatılmıştı neden yolcuya bilgi vermiyorsun istemeyen binmesin İstanbuldan Eskişehire gitmek kolay mı, gecenin 02.00 ında istanbula in, iş mi allahaşkına bu..
  • DHMİ kendine çeki düzen vermeli, asıl kış şartları bu işin sınavıdır ve DHMİ kalıyor.
  • olan bitene bahane aramak boşuna. konu tam bir işletme yetersizliğidir. karla mücadele araçları alınırken ilgisiz kişiler isviçrelere gönderildi. sonucu da ortada.
  • burada da mı ya biraz insaflı olun dün ankarada caddeler açıktı buna bizzat ben şahit oldum ara sokaklar kapalıydı hava-limanı ile belediyeyi kıyaslayan beynin nasıl bir beyin inanın çok merak ettim
  • yaa ben bu yolcuları hiç anlamıyorum.kötü hava şartlarında bu uçakların zamanında inmesini nasıl bekliyorlar şaşıyorum ben.sanırım kendileri macera yaşamak istiyorlar.Biraz insaf yani insaf.
  • nasıl ki ankara içindeki yollarda buyuksehir belediyesi hicbir seyi sallamıyor. rabbim yağdırdı ben napıyım diyor ya bel.bşk. benzeri durum da esenboğa da yaşanıyor. burası ankara
  • Ankara'ya 24 saattir deli gibi kar yağıyor. Bu yılki tüm yağan karın toplamı kadar yağdığını söyleyebiliriz. Böyle bir havada maalesef havalimanı için şartlar çok zor. Özellikle SAW ile karşılaştıran arkadaş; şaka ediyor olmalısın. Şu anda Ankara'nın Sibirya'dan farkı yok...
  • 29 saattir yağan karla nasıl havalimanı açık olabilir bilemiyorum.istanbuldaki havalimanlarıyla kıyaslamayalım.
  • Sabiha Gökçen ya da Atatürk'e yağan kar ile Esenboğa'ya yağan karı karşılaştırmazsanız seviniriz. - Ankaralılar..
  • Ankara'da bu yıla kadar böyle kar yağmadı. Esenboğa'da tüm imkanlarla temizleme yapılıyor belki bu yılki kar yağışı görüldükten sonra yeni araçlar alınır. YALNIZ Heathrow'u hiç örnek vermeyin. Heathrow 2010 Aralık ayında 18-20 günleri arası kar yağışı nedeniyle kapalı kalmıştır. Ayrıca bu kompleksten kurtulmak lazım. Herşey Avrupada mükemmel Türkiye'de aksıyor değil!!!
Esenboğa Havalimanı bir kez daha aşırı kar yağışıyla uğraşıyor. Ankara'da etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok sefer iptal ve gecikmeye uğradı.

Kar yağışı uçakların iniş ve kalkışına engel olmaya devam ederken, pistte zaman zaman buzlanma da meydana geliyor.
 
Pistteki buzlanma nedeniyle birçok iptal ve gecikme yaşanıyor. Pistte buzlanma nedeniyle çalışmalar sürerken yolcular da bir an önce seferlerin normale dönmesini bekliyor.




 
AirportHaber
ESENBOĞA SEFERLERİ YAPILAMIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
Akşam brukselden bindik istanbulda indik oysa ki istikamet eskişehir...ya arkadaş madem bu meydan uçak brukselden kalkmadan önce kapatılmıştı neden yolcuya bilgi vermiyorsun istemeyen binmesin İstanbuldan Eskişehire gitmek kolay mı, gecenin 02.00 ında istanbula in, iş mi allahaşkına bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DHMİ kendine çeki düzen vermeli, asıl kış şartları bu işin sınavıdır ve DHMİ kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
olan bitene bahane aramak boşuna. konu tam bir işletme yetersizliğidir. karla mücadele araçları alınırken ilgisiz kişiler isviçrelere gönderildi. sonucu da ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada da mı ya biraz insaflı olun dün ankarada caddeler açıktı buna bizzat ben şahit oldum ara sokaklar kapalıydı hava-limanı ile belediyeyi kıyaslayan beynin nasıl bir beyin inanın çok merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaa ben bu yolcuları hiç anlamıyorum.kötü hava şartlarında bu uçakların zamanında inmesini nasıl bekliyorlar şaşıyorum ben.sanırım kendileri macera yaşamak istiyorlar.Biraz insaf yani insaf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nasıl ki ankara içindeki yollarda buyuksehir belediyesi hicbir seyi sallamıyor. rabbim yağdırdı ben napıyım diyor ya bel.bşk. benzeri durum da esenboğa da yaşanıyor. burası ankara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara'ya 24 saattir deli gibi kar yağıyor. Bu yılki tüm yağan karın toplamı kadar yağdığını söyleyebiliriz. Böyle bir havada maalesef havalimanı için şartlar çok zor. Özellikle SAW ile karşılaştıran arkadaş; şaka ediyor olmalısın. Şu anda Ankara'nın Sibirya'dan farkı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
29 saattir yağan karla nasıl havalimanı açık olabilir bilemiyorum.istanbuldaki havalimanlarıyla kıyaslamayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabiha Gökçen ya da Atatürk'e yağan kar ile Esenboğa'ya yağan karı karşılaştırmazsanız seviniriz. - Ankaralılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara'da bu yıla kadar böyle kar yağmadı. Esenboğa'da tüm imkanlarla temizleme yapılıyor belki bu yılki kar yağışı görüldükten sonra yeni araçlar alınır. YALNIZ Heathrow'u hiç örnek vermeyin. Heathrow 2010 Aralık ayında 18-20 günleri arası kar yağışı nedeniyle kapalı kalmıştır. Ayrıca bu kompleksten kurtulmak lazım. Herşey Avrupada mükemmel Türkiye'de aksıyor değil!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000