06 Kasım 2014, Perşembe 17:09:47

ERDOĞAN: "ARTIK NON-STOP UÇACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan’a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, TC-TUR kuyruk tecsilli A330 tipi uçak hakkındaki eleştirilere de yanıt verdi.
  • Ülkeme bu yakisir burada cok konusanlar okadar is adami ve gazeticelerle bir siz ucun dünyanin bir ucuna A319 la bakalim kiciniz mayasir olacakmi bis bos konusuyorsunuz nankörlükten baska birsey degil Her Daim arkandayiz Uzun Adam
  • sanki bu ucaktan once ucak yoktu,sanki padisahimiz atla gidiyordu .. sanki cadirda kaliyordu,kacak saray yaptirdi .. ayrica ne yeni ucak,nede kacak saray cumhurbaskanligi icin degil, basbakanlik icin alindi,yapildi.. arkadas cumhurbaskani olunca ona kaydirdi.. makama degil, adama ucak ve kacak saray yaptik.. neresinden tutsam elimde kaliyor bu adam, bu sistem.. ben bebegime bez alirken 20% vergi veriyorum,bebege toz mama alirken 23% vergi veriyorum,kimse paran varmi diye sormuyor,bu devlet bu mali durumda para lazim diyor ,bebegin yemegine bile vergi isterken , bu adamin tuvalete tahttrevanla gitmesi gururuma dokunuyor arkadas..
  • Durmak Yok Yola Devam... Her millet hak ettigi sekilde yönetilirmiş.Size az bile , deveye diken size........
  • Bizim milleti anlamak gerçekten çok zor. Herkes istiyor ki, bakan asgari ücret alsın, müsteşar sürünsün, araçları olmasın, hatta yemek bile verilmesin. Ben fikrimi söyleyeyim, bakanın 100bin tl nin, müsteşarın 50bin tl nin altında maaş aldığı bir ülkede rüşvetten, çalmaktan vs konuşur dururuz. Adam müsteşar, belki 50 milyar usd yi yönetiyor, aldığı maaş 8bin tl. Yahu bakanın gittiği yardım organizasyonlarında harcadığı paraya bile yetmez bu. Vekil seçildiği bölgeden gelen ziyaretçilerinin çay parasına yetmez. Ha, komünizm uygularsan görünürde sizin istediğiniz gibi bir denge olur ama her sokağın nasıl terörize edildiğini görürsünüz. İsteniyor ki, ekmek, yağ için karneyle sıralarda beklendiği günler gelsin. Haa pardon, onları yapanlar Renault 12 ye biniyordu ya hepimiz mutluyduk, görüntüye göre çalma da yoktu ama nedense ülke sürekli geri gidip tükeniyordu. Şunu da söyleyeyim, asgari ücretin 3 bin tl nin altında olduğu bir yerde refahtan söz edilemez ama umarım düzelir...
  • Şimdiye kadar bu garibanlar dolmuşlarla, metrobüslerle, 100 lerce aktarma yaparak, adeta aylarca sefere çıkmış gibi yurt dışına gitmekteydi. Hatırlarım haşmetlim 3 sene önce Amerika'ya 2 ayda anca gitmişti. Buna ancak darıyla beslenen tavuklar inanır. Sen devletin 777, 330'larını istediğin gibi anında kullanabiliyorsun, bu konuda hiçbir sıkıntın yok. Ama sonra gidip normal bir 330'un 2 katı yada daha fazlasına mal olmuş özel bir 330 alıyorsun, sonrada vay efendim çok mağduruk, vay efendim metrobüsler çok dolu oluyor. Buna da inanan alkış tutan mağaza mankeninden zeka olarak farkı olmayan kitleler var, zombie olsanız daha iyi ! Bunların çok daha kötüsü , hepinize müstehak, beter olun.
  • Bazı arkadaşlar hala mantık arıyor.Klasik sosyolojik ve ekonomik teoriler bizim için geçerli olamıyor maalesef.Neden?Seçimden 3 gün önce tape'nin allahı yayınlandı.Toplanmışlar kendi ülkelerini nasıl bombalaycaklarını konuşuyorlar.Sonra millet gidiyor basıyor oyunu akp'ye.Böyle bir toplumda sen niye mantık arıyorsun ki.Böyle topluma böyle yönetici.Tencere ve kapak.Adalet yok,sendika yok,sınıf dayanışması yok,burjuva yok,analitik düşünce yok....Ve artık vicdan da yok... Bu arada rte ingilizcesini geliştirmiş.One minute,quickly den sonra non-stop bu da eklemiş dağarcığına.
  • Rte:''Ben milletimizin aklı selimine zaten inanıyorum." Bunun Türkçesi şu : Çalmaya devam!
  • Ya kardesim aldiniz bu ucagi gule gule kullanim tamam.Peki saray nedir be arkadas nedir gormemis araplar gibi
  • Sayın Editör,bu tarz haberlere yapılan yorumların tamamen siyasi olacağını sanırım tahmin edersiniz,ki öyle olmuş,benim haddime değil ama bu gibi haberlerde yorum seçeneğini kapatmanız mümkünmüdür ?
  • Bundan önce tarifeli uçakla mı gidiyordunuz yurtdışı seferlerine? Dostum Berlusconi'den !alınan,bundan önceki özel uçakla kim gidiyordu peki??? Uçak zaten vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan’a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, TC-TUR ile ilgili yapılan eleştiriler hakkında da konuştu.

"Bu tamamıyla ayıplanacak bir konudur, kusura bakmasınlar" diye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı da başbakanı da meclis başkanı da uluslararası toplantılara gittiği zaman vakit nakittir anlayışıyla gidiyor. Tarifeli uçaklarla günlerini yollarda tüketen iktidar değil, icabında günü birlik gidip dönen bir hükümet. Biz öyle günler yaşadık ki, giderken uzun bir yolculuk, iki yerde üç yerde duruyorsun. Ama şimdi olay farklı ve daha yeni bu TC-TUR uçağına sahip olduk. Artık non-stop gideceğimiz inşallah yerlerimiz olacak. Bu ziyaretlerimizde yeri geldiği zaman iş adamlarımızı da alacağız, milletvekili, basın mensuplarını da alacağız. Zamandan ciddi bir tasarrufumuz olacak. Türkiye’nin duruşunu ortaya koyacaktır. Bu tür şeyleri böyle yazmakla çizmekle bu milletin bakışını bunlar değiştiremezler. Ben milletimizin aklı selimine zaten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Eski Türkiye'de araba yoksa yaya gidelim diyenler vardı. Allah rahmet etsin Özal geldi, başbakanlığa bir iki tane uçak aldı, ki onu ciddi manada eleştirenler hakaret edenler oldu. Ama o hakaret edenler sonra aynı uçaklara bindiler. Niye? Çünkü artık modern dünyada eğer büyüyecekseniz atılım içinde olacaksanız, dünya ile bir rekabetiniz olacaksa bir şeyler yapmanız lazım." dedi.

ERDOĞAN: "ARTIK NON-STOP UÇACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ülkeme bu yakisir burada cok konusanlar okadar is adami ve gazeticelerle bir siz ucun dünyanin bir ucuna A319 la bakalim kiciniz mayasir olacakmi bis bos konusuyorsunuz nankörlükten baska birsey degil Her Daim arkandayiz Uzun Adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
sanki bu ucaktan once ucak yoktu,sanki padisahimiz atla gidiyordu .. sanki cadirda kaliyordu,kacak saray yaptirdi .. ayrica ne yeni ucak,nede kacak saray cumhurbaskanligi icin degil, basbakanlik icin alindi,yapildi.. arkadas cumhurbaskani olunca ona kaydirdi.. makama degil, adama ucak ve kacak saray yaptik.. neresinden tutsam elimde kaliyor bu adam, bu sistem.. ben bebegime bez alirken 20% vergi veriyorum,bebege toz mama alirken 23% vergi veriyorum,kimse paran varmi diye sormuyor,bu devlet bu mali durumda para lazim diyor ,bebegin yemegine bile vergi isterken , bu adamin tuvalete tahttrevanla gitmesi gururuma dokunuyor arkadas..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Durmak Yok Yola Devam... Her millet hak ettigi sekilde yönetilirmiş.Size az bile , deveye diken size........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet gerçekleri ~ 9 yıl önce
Bizim milleti anlamak gerçekten çok zor. Herkes istiyor ki, bakan asgari ücret alsın, müsteşar sürünsün, araçları olmasın, hatta yemek bile verilmesin. Ben fikrimi söyleyeyim, bakanın 100bin tl nin, müsteşarın 50bin tl nin altında maaş aldığı bir ülkede rüşvetten, çalmaktan vs konuşur dururuz. Adam müsteşar, belki 50 milyar usd yi yönetiyor, aldığı maaş 8bin tl. Yahu bakanın gittiği yardım organizasyonlarında harcadığı paraya bile yetmez bu. Vekil seçildiği bölgeden gelen ziyaretçilerinin çay parasına yetmez. Ha, komünizm uygularsan görünürde sizin istediğiniz gibi bir denge olur ama her sokağın nasıl terörize edildiğini görürsünüz. İsteniyor ki, ekmek, yağ için karneyle sıralarda beklendiği günler gelsin. Haa pardon, onları yapanlar Renault 12 ye biniyordu ya hepimiz mutluyduk, görüntüye göre çalma da yoktu ama nedense ülke sürekli geri gidip tükeniyordu. Şunu da söyleyeyim, asgari ücretin 3 bin tl nin altında olduğu bir yerde refahtan söz edilemez ama umarım düzelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadrazamın... ~ 9 yıl önce
Şimdiye kadar bu garibanlar dolmuşlarla, metrobüslerle, 100 lerce aktarma yaparak, adeta aylarca sefere çıkmış gibi yurt dışına gitmekteydi. Hatırlarım haşmetlim 3 sene önce Amerika'ya 2 ayda anca gitmişti. Buna ancak darıyla beslenen tavuklar inanır. Sen devletin 777, 330'larını istediğin gibi anında kullanabiliyorsun, bu konuda hiçbir sıkıntın yok. Ama sonra gidip normal bir 330'un 2 katı yada daha fazlasına mal olmuş özel bir 330 alıyorsun, sonrada vay efendim çok mağduruk, vay efendim metrobüsler çok dolu oluyor. Buna da inanan alkış tutan mağaza mankeninden zeka olarak farkı olmayan kitleler var, zombie olsanız daha iyi ! Bunların çok daha kötüsü , hepinize müstehak, beter olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Non-Stop ~ 9 yıl önce
Bazı arkadaşlar hala mantık arıyor.Klasik sosyolojik ve ekonomik teoriler bizim için geçerli olamıyor maalesef.Neden?Seçimden 3 gün önce tape'nin allahı yayınlandı.Toplanmışlar kendi ülkelerini nasıl bombalaycaklarını konuşuyorlar.Sonra millet gidiyor basıyor oyunu akp'ye.Böyle bir toplumda sen niye mantık arıyorsun ki.Böyle topluma böyle yönetici.Tencere ve kapak.Adalet yok,sendika yok,sınıf dayanışması yok,burjuva yok,analitik düşünce yok....Ve artık vicdan da yok... Bu arada rte ingilizcesini geliştirmiş.One minute,quickly den sonra non-stop bu da eklemiş dağarcığına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi daha ~ 9 yıl önce
Rte:''Ben milletimizin aklı selimine zaten inanıyorum." Bunun Türkçesi şu : Çalmaya devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya kardesim aldiniz bu ucagi gule gule kullanim tamam.Peki saray nedir be arkadas nedir gormemis araplar gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saray nedir? ~ 9 yıl önce
her yanı böceklerle dolmuş cumhurbaşkanlığı çankayasının, ankaranın sokaklarına serpilmiş başbakanlık, bakanlık ve birçok başkanlığın TEK YERDE TOPLANMASIdır. Adam sonsuza dek kalacak sanki üstüne saray yaptırmış! Bakanlara, milletvekillerine özel ziyaret edip siyasete müdahele etmeye çalışanlar, gidip mekandan adam almaların da önüne geçiliyor böylece! TÜRKİYE CUMHURİYETİ cumhurbaşkanlığı ve başbakanlıklarının böyle bir ANA ÜSTe ihtiyacı vardı zaten. Çok şükür T.C. milyarlarca $ yardım da yapmaya muktedir, eli yüzü düzgün bir başkanlık sarayı yapmaya da. Siz gidin kıtlık zamanı milyonlar harcayıp Ankaraya tapınak yapanlara bir sorun bakalım..
trkrcan ~ 9 yıl önce
Sayın Editör,bu tarz haberlere yapılan yorumların tamamen siyasi olacağını sanırım tahmin edersiniz,ki öyle olmuş,benim haddime değil ama bu gibi haberlerde yorum seçeneğini kapatmanız mümkünmüdür ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp Komiseri misin? ~ 9 yıl önce
Hayırdır birader sen akp'nin komiseri misin?Her yeri sansürlediniz.Tv'de gazetede şimdi haber altı yorumlar mı kaldı.Yok yorumlar siyasiymiş de.Ne olacaktı ya.Senin gibi milyonlar var hırsızlığı alkışlayan.Üç beş tane onurlu insan karşı çıkınca tutuşuyornuz.
ne oldu? ~ 9 yıl önce
zoruna mi gitti padisahina laf soyleyince.
trkrcan ~ 9 yıl önce
Beni komsere benzeten ve zoruma gittiğini iddaa eden 2 yoruma cevabımdır. 1- Siyasetle uzaktan yakından hiçbir ilgim yok. 2- Zoruma giden benim ailemle sizin aynı ülkede yaşıyor oluşunuz. 3- AMA ADAMDAN ÇOK İYİ ANLARIM
Yavuz ~ 9 yıl önce
Bundan önce tarifeli uçakla mı gidiyordunuz yurtdışı seferlerine? Dostum Berlusconi'den !alınan,bundan önceki özel uçakla kim gidiyordu peki??? Uçak zaten vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000