19 Mart 2010, Cuma 08:01:07

DHL Express gönderileri artıracak

DHL Express İç Anadolu ve Karadeniz bölgesindeki operasyonlarını gerçekleştirdiği Ankara Hizmet Merkezi tüm dünyada yaşanan global krize rağmen gönderi verilerinde büyük bir artış yaşadı.

2009 yılı rakamlarına göre bölgeden 76 bin 933 adet gönderinin yurtdışı çıkışı sağlanırken, dünyanın çeşitli noktalarından gelen 110 bin 648 adet gönderinin de dağıtımı gerçekleştirildi. 2010 yılında da gönderi adetlerini artırmayı hedefleyen DHL Express, bu doğrultuda hizmet binasını yenileyerek gücünü ve kalitesini arttıracak yeni yatırımlar yapmayı planlıyor.

Bölgede hizmet ağını gün geçtikçe genişleten DHL Express, "Ankara Hizmet Merkezi"ne ek Kayseri Hizmet merkezi ve Afyon, Kapadokya, Çorum, Trabzon ve Konya acentası ile yurtdışı gönderilerin koordinasyonunu sağlıyor. Gönderilerin daha hızlı ve sorunsuz taşınması için ise bölgedeki Esenboğa ve Kayseri havaalanı da kullanılarak gönderi sürelerini etkileyebilecek coğrafi riskler minimuma indiriliyor.

1983 yılından bu yana İç Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren DHL Express "Ankara Hizmet Merkezi" Afyon, Çorum, Konya, Trabzon olmak üzere toplam 4 şehre hizmet vermesinin yanı sıra Kayseri ve Kapadokya bölgesinin yönetimini de üstleniyor.

DHL Express gönderileri artıracak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000