16 Ağustos 2012, Perşembe 15:10:53

DEJAVU GİBİ!

Atatürk Havalimanı’nda bir ay önce yaşanan kazanın aynısı aynı yerde ikinci kez yaşandı. Yük almaya gelen kamyon geçide çarparak devrildi...
  • Ama nerede bizim bu millette kurala uyma şerefi? Ama yok, illa ki o sonradan görme hareketler.Çekemezsin dimi kenara? Konuşamazsın dimi sürmeden? Ama sadece bunlar değil ki, bunları görünce yüz çeviren, yeşilköy havuzlu kavşakta çorba parası kollamaktan kırmızıda geçenleri görmeyen polis'te de iş yok...O zaman katlanacaksınız, her zaman yenisini yapacaksınız bu duvarların, tavanların...Kusura bakmayın hacı emmiler...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Hem servis yolu hem de sundurma girişinde azami yüksekliği gösteren tabela mevcut. Sözkonu bölge ayrıca depolara malzme indiren TIR'ların boşaltma alanı. Dolayısıyla bahsedilen biçimde kapı yapılması imkansız. Görsel olarak ise zaten çok kötü görünür. Tüm uyarılara rağmen kaza yapanın hiç mi suçu yok. Günahsız masum bir vatandaş!!! Sürücülerin tabelalara bakma ve uyma zorunluluğu hiç yok. İstedikleri gibi sürsünler araçlarını!!!
  • Alışkanlık yaptı!
  • halbu ki alınacak önlem bellidir.cok da basittir.koprünün yüksekliğine eşit demir kapı geçitten önce yerleştirilir ve muhtemel bir kaza önlenir.tabi her şeyde olduğu gibi nedense birileri suçsuz günahsız insanların canını yakar sonra aklımız başımıza gelir.

Talip Erdoğan ( 42)  yönetimindeki 50 EH 227 plakalı kamyon Atatürk Havalimanı’nda bir kez daha yürekleri ağızlara getirdi. Bir ay önce yaşanan kaza ile birebir aynı olayda, kamyon üst geçide çarparak yan yattı.

Ankara merkezli Taner Kargo firmasına ait kamyonun sürücüsü kazadan sonra büyük şok yaşadı. Yüksekliği hesap edemeyen ve geçide çarpan kamyonun sürücüsü Talip Erdoğan, "O sırada telefonla konuşuyordum ve gideceğim yeri tarif ediyorlardı. Yüksekliği kurtarır sandım ama yanılmışım" dedi.

Kaza sonrası sürücü yan yatan kamyonun kapısından dışarı çıkarıldı. Şans eseri kazada kimsenin burnu dahi kanamadı. Kamyonun kaldırılması için çekici beklendiği kaydedildi.

Bu arada kamyonun Atatürk Havalimanı’ndaki bir firmadan kahve makinesi alıp Esenboğa Havalimanı’na götüreceği öğrenildi.

Yaklaşık bir ay önce yine Atatürk Havalimanı’nda İç Hatlar Gidiş Terminali servis katında Erol Abacı yönetimindeki tır devrilmiş, tır sürücüsü  Abacı’nın alkollü olduğu anlaşılmıştı.

İşte kazadan hemen sonra şoförün kamyondan çıkarılma anı:

Şoför Talip Erdoğan'ın AirportHaber'e açıklamaları:

Kazanın hemen ardından ilk kareler:

©AirportHaber Özel

DEJAVU GİBİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Telefonla Konuşacağına Yola Baksa Olmaz bu Kaza... ~ 12 yıl önce
Ama nerede bizim bu millette kurala uyma şerefi? Ama yok, illa ki o sonradan görme hareketler.Çekemezsin dimi kenara? Konuşamazsın dimi sürmeden? Ama sadece bunlar değil ki, bunları görünce yüz çeviren, yeşilköy havuzlu kavşakta çorba parası kollamaktan kırmızıda geçenleri görmeyen polis'te de iş yok...O zaman katlanacaksınız, her zaman yenisini yapacaksınız bu duvarların, tavanların...Kusura bakmayın hacı emmiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TELEFONLA KONUŞMA... ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağzı olan konuşuyor ~ 12 yıl önce
Hem servis yolu hem de sundurma girişinde azami yüksekliği gösteren tabela mevcut. Sözkonu bölge ayrıca depolara malzme indiren TIR'ların boşaltma alanı. Dolayısıyla bahsedilen biçimde kapı yapılması imkansız. Görsel olarak ise zaten çok kötü görünür. Tüm uyarılara rağmen kaza yapanın hiç mi suçu yok. Günahsız masum bir vatandaş!!! Sürücülerin tabelalara bakma ve uyma zorunluluğu hiç yok. İstedikleri gibi sürsünler araçlarını!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
Alışkanlık yaptı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
halbu ki alınacak önlem bellidir.cok da basittir.koprünün yüksekliğine eşit demir kapı geçitten önce yerleştirilir ve muhtemel bir kaza önlenir.tabi her şeyde olduğu gibi nedense birileri suçsuz günahsız insanların canını yakar sonra aklımız başımıza gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000