25 Aralık 2009, Cuma 07:49:44

Bir ülkeyle daha vize uygulaması sona eriyor

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki vizelerin kaldırılmasına yönelik protokol bugün imzalanacak..
  • O olmayan(!) vizeyi bile kaldiramadik burokratik nedenlerden dolayi. Azeriler bize hala kizgin.
  • Hemen de sevdalı yaptın bizi be kardeş. Yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapabilmek de her yiğidin harcı değil işte:) Bu ülke için iyi işler yapanı tebrik etmek, zararlı şeyler yapanı da tenkit etmek olgunluktur bu platformda. Siz slogandan başka bi şey beceremezsiniz zaten:)
  • kardeşim sende sana vize uygulayana aynı şartlarda uygula .kısas a kısas öyle aglayıp duracagına
  • Azerbaycan zaten konsolosluk vizesi uygulamıyordu. TC vatandaşları havalimanında 10$ ve 2 fotoğrafla Azerbaycana girebiliyordu.
  • Hayirli olsun, cok sevindirici bir durum... Bu arada "eeee" baslikli metin yazan arkadas. Azerbacan ermenistanla savas durumunda olan bir ulke. T.C.-den gelen milliyetce ermenilerin ulkeye girmesi sakincalidir. O yuzden vize formalite olarak uygulaniyordu. Onu da Baku`de havalimanindan hemen aliyorsun bugune kadar. Bu kadar basit
  • bu hükümetin yaptığı güzel işler var diyorlar ve ben sadece gülüyorum.Utanın be kardeşim kardeşi kardeşi düşman etti bunlar.ekonominin hali ortada.satılmayan kurum kalmadı.ellerinden gelse 70 milyonu küçükbaş diye yabancıya satacaklar.iyi yaptığı bi tek şey söyleyin yeter.
  • avrupa ülkelerine vizesiz giremediğimiz sürece isterse dünyanın geri kalanı bize vizeyi kaldırsın çok da önemli değil... azerbaycanın vize uygulamış olması da ayrı bir konu tabi. sözde kardeş ülke
  • Azerbaycan ile aramızda vize olması anormal bir durumdu zaten.Onlar bizim kardeşlerimiz,isabet olmuş.
  • vize konusundaki gelişmeler ab yolculuğunda son durağa gelindiğini gösteriyor. zira avrupalılık kriterlerine uymadığımızdan bir vize bile çok görüldü. sıra üzerimizde demokles'in kılıcı gibi duran ab kaynaklı siyasi baskıların son bulmasında.
  • O kadar eleştiriye rağmen bu hükümet hırsla ve hevesle çalışıyor. Lafla birlikte gerçekten işe yarar icraatlar da yapıyorlar. Tebrik etmemek mümkün değil.. Kardeş ülkemizle aramızdaki dostluğu ve menfaati pekiştirir umarım.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, temaslarda bulunmak üzere Ankara'da...

Elman Memmedyarov'u, Esenboğa Havalimanı'nda Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği yetkilileri ile Dışişleri Bakanlığı'ndan ilgililer karşıladı.

Azeri bakan, Ankara'daki temasları kapsamında yarın ilk olarak Batıkent'te bulunan Azerbaycan'ın eski cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in anıtına çelenk koyacak. Daha sonra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bakanlıktaki makamında biraraya gelecek olan Memmedyarov, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki vizelerin kaldırılmasına yönelik protokolü, yarın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte imzalayacak Memmedyarov, gün içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da kabul edilecek.

Bir ülkeyle daha vize uygulaması sona eriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
O olmayan(!) vizeyi bile kaldiramadik burokratik nedenlerden dolayi. Azeriler bize hala kizgin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hemen de sevdalı yaptın bizi be kardeş. Yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapabilmek de her yiğidin harcı değil işte:) Bu ülke için iyi işler yapanı tebrik etmek, zararlı şeyler yapanı da tenkit etmek olgunluktur bu platformda. Siz slogandan başka bi şey beceremezsiniz zaten:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim sende sana vize uygulayana aynı şartlarda uygula .kısas a kısas öyle aglayıp duracagına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Azerbaycan zaten konsolosluk vizesi uygulamıyordu. TC vatandaşları havalimanında 10$ ve 2 fotoğrafla Azerbaycana girebiliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayirli olsun, cok sevindirici bir durum... Bu arada "eeee" baslikli metin yazan arkadas. Azerbacan ermenistanla savas durumunda olan bir ulke. T.C.-den gelen milliyetce ermenilerin ulkeye girmesi sakincalidir. O yuzden vize formalite olarak uygulaniyordu. Onu da Baku`de havalimanindan hemen aliyorsun bugune kadar. Bu kadar basit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu hükümetin yaptığı güzel işler var diyorlar ve ben sadece gülüyorum.Utanın be kardeşim kardeşi kardeşi düşman etti bunlar.ekonominin hali ortada.satılmayan kurum kalmadı.ellerinden gelse 70 milyonu küçükbaş diye yabancıya satacaklar.iyi yaptığı bi tek şey söyleyin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupa ülkelerine vizesiz giremediğimiz sürece isterse dünyanın geri kalanı bize vizeyi kaldırsın çok da önemli değil... azerbaycanın vize uygulamış olması da ayrı bir konu tabi. sözde kardeş ülke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Azerbaycan ile aramızda vize olması anormal bir durumdu zaten.Onlar bizim kardeşlerimiz,isabet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vize konusundaki gelişmeler ab yolculuğunda son durağa gelindiğini gösteriyor. zira avrupalılık kriterlerine uymadığımızdan bir vize bile çok görüldü. sıra üzerimizde demokles'in kılıcı gibi duran ab kaynaklı siyasi baskıların son bulmasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O kadar eleştiriye rağmen bu hükümet hırsla ve hevesle çalışıyor. Lafla birlikte gerçekten işe yarar icraatlar da yapıyorlar. Tebrik etmemek mümkün değil.. Kardeş ülkemizle aramızdaki dostluğu ve menfaati pekiştirir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000