01 Aralık 2009, Salı 15:30:18

Bakan'a önce sis, sonra arıza sürprizi!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu GAP uçağının arıza yapması nedeniyle farklı bir uçakla Atina'ya gitti...
  • Aslinda her bakan degil, her milletvekiline ozel ucak lazim. Hatta A380 nedir ki... Ozel siparis verelim, A380'den buyugunu yapsin Airbus (ya da Boeing). Bizim gibi buyuk ulkenin buyuk bakan ve yoneticilerine bu yakisir. Bu tip millet ve yorumcular oldugu surece bizim gibi bir millete hersey mustehaktir. Devlet krizde saglik giderlerinden kesiyor (emeklilere ilac vermiyorlar), isciden-memurdan kesiyor (3 kurus zam verdiler), benzine ve her turlu zorunlu ihtiyaca (gaz-elektrik-su) zam yapiyorlar (ya da yakinda yapacaklar), ama kendi harcamalrindan zerre kesinti dusunmuyorlar. Yasasin padisahim, yasasin onun akilli/destekci kullari..
  • vallah haklisin bizim ülkede bunu bile propaganda yapiyorlar.yok özel ucaklan gitmis bilemem ne.aslinda az bile türkiye gibi koskoca ülkede aslinda bütün bakanlar Airbus A380 gitse keske.herkes de dese kim geliyor.
  • Koskoca Tr. nin bakanı özel uçakla Atina ya gidiyor. Hakkı tabiki. Adamlar çalışıyor. Tarifeli uçakla mı gidecek... En iyisini yapmış valla.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 17. Bakanlar Konseyi toplantısına katılmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti ancak fuara yetişemedi.

GAP uçağıyla Atinaya'ya gidecek olan Davutoğlu, Esenboğa Havalimanı'ndaki sis nedeniyle biraz beklemek zorunda kaldı. Sisin dağılmasının ardından bu kez de GAP uçağında teknik bir arıza meydana gelmesi üzerine tekrar beklemeye koyuldu.

GAP uçağının bakıma alınacağı öğrenilince Bakan Davutoğlu, farklı bir uçakla Atina'ya hareket etti.

Davutoğlu, bu gecikme nedeniyle AGİT 17. Bakanlar Konseyi toplantısının açılışına katılamadı.

Bakan'a önce sis, sonra arıza sürprizi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aslinda her bakan degil, her milletvekiline ozel ucak lazim. Hatta A380 nedir ki... Ozel siparis verelim, A380'den buyugunu yapsin Airbus (ya da Boeing). Bizim gibi buyuk ulkenin buyuk bakan ve yoneticilerine bu yakisir. Bu tip millet ve yorumcular oldugu surece bizim gibi bir millete hersey mustehaktir. Devlet krizde saglik giderlerinden kesiyor (emeklilere ilac vermiyorlar), isciden-memurdan kesiyor (3 kurus zam verdiler), benzine ve her turlu zorunlu ihtiyaca (gaz-elektrik-su) zam yapiyorlar (ya da yakinda yapacaklar), ama kendi harcamalrindan zerre kesinti dusunmuyorlar. Yasasin padisahim, yasasin onun akilli/destekci kullari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vallah haklisin bizim ülkede bunu bile propaganda yapiyorlar.yok özel ucaklan gitmis bilemem ne.aslinda az bile türkiye gibi koskoca ülkede aslinda bütün bakanlar Airbus A380 gitse keske.herkes de dese kim geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Koskoca Tr. nin bakanı özel uçakla Atina ya gidiyor. Hakkı tabiki. Adamlar çalışıyor. Tarifeli uçakla mı gidecek... En iyisini yapmış valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000