20 Ocak 2013, Pazar 11:08:40

APRONJET'TEN YAKIT AÇIKLAMASI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti taşıyan uçağın yolcuların Çin seyahati süresince fazla alışveriş yapması nedeniyle oluşan fazla ağırlık yüzünden dönüş yolunda rota değiştirmek zorunda kaldığı iddialarına uçak firmasından yanıt geldi.
  • Millet ne bos konusuyor yaw, kimse kim sana ne? Ister atlas ile ets ister apronjetle freebird bilemedin hacivatla karagoz... Heryerde yaziyor partinin tur islerini yapan firma oldugu. Adam kiralamis ucagi aciklamasinida yapiyor. Sen kimsin sanal sivil havacilikmisin.. Ona takilacagina esas mevzuuya gel.
  • Apron Jet' in kimliğini bırakta yaptığı açıklama da hata var mı onu söyle yada kafa karıştırma kardeşim.Her türlü denetime açıktır lafı açık ve nettir
  • Apronjet hangi vasıfla açıklama yapıyor ? Apronjet ile Freebird ortaklaşa uçuşu ifadesi ne demek ? Apronjet uçak kiralama için aracılık yapıp Freebird'ün uçağını mı kiralamış ? Ya da Apronjet diye bir havayolu mu var da bizler mi bilmiyoruz ?
  • Hafif yalan neden o uçakta Akrabam var millet alışverişe hücum etmiş cep telefonları tabletler sahtesi orijinali dijital cameralar sosyalizm dolar daha üstün geldi
  • Çin,degisen dunyada guclu ekonomisi ,ustun uzay ve enerji teknolojisi ve guclu ordusuyla veto etme hakki elinde bulunan 5 ulkeden biri olarak dogru ve yerinde bir muttefik olabilir.Bu anlamda bu ziyaret yerinde ve dogru bir karardir.Çin ,Avrupanin uerini almış olup,Amerikanin tahtini zorlamaktadir. Dengeler degismek uzereyken Turkiye bu dengelere ayak uydurucu hareketler ve manevra sahasini genistecici hamleler yapmak zorundadir.
  • chp nin de akp den hic bir farki yok. gittikleri yerde milli sermayeyi car cur etmekten baska isleri yok. bunlarin hicbirisi türkiye deki issisleri düsünmüyorlar.
  • iyimis 320 yle cine ucus.

Apronjet Havacılık, uçağın operasyonu etkilemeyecek normal bagaj ağırlığıyla kalkış yaptığını belirterek, rota değişikliği iddialarını yalanladı.

Apronjet Havacılık’tan yapılan yazılı açıklamada, CHP’nin Çin Halk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiği organizasyonun uçuş ile ilgili faaliyetlerini Apronjet Havacılık ve Freebird Havayolları’nın birlikte gerçekleştirdiği belirtildi. 18 - 19 Ocak 2013 tarihlerinde CHP’nin “Çin Uçuşu” ile ilgili bazı basın kuruluşlarında asılsız haberler yer aldığının belirtildiği açıklamada, “Uçuş, Freebird Havayollarına ait 2012 Model, TC FBO kuyruk no’lu Airbus 320 tipi uçak ile gerçekleştirilmiştir.

Gidişte ve dönüşte içinde yolcular varken yapılan yakıt ikmali her türlü uluslararası havacılık kurallarına uygun olarak yapılmıştır” bilgilerine yer verildi.

18 Ocak 2013 tarihinde 180 kişilik A320 tipi uçağın toplamda 105 kişilik CHP heyetiyle Urumçi’den full yakıt ve operasyonu etkilemeyecek normal bagaj ağırlığıyla kalkış yaptığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Uçak Türk havasına girdiğinde, pilotlar tarafından yapılan değerlendirmede, rotada belirtilen meteorolojik oluşumların ve karşı rüzgârın planlanan uçuşu etkilemeyeceği ve mevcut yakıtın uluslararası kurallara uygun olarak Esenboğa Havalimanı'na yetecek seviyede olduğu tespit edilmiştir.

Bu kapsamda uçak direkt olarak planlanan şekilde, Esenboğa Havalimanı'na inişini gerçekleştirmiştir. Bahsi geçen uçuş; ICAO, EASA ve Türk Sivil Havacılığının kurallarına tam anlamıyla uygun olup, her türlü denetim ve incelemeye açıktır.”

APRONJET'TEN YAKIT AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Taurec Sipahi ~ 11 yıl önce
Millet ne bos konusuyor yaw, kimse kim sana ne? Ister atlas ile ets ister apronjetle freebird bilemedin hacivatla karagoz... Heryerde yaziyor partinin tur islerini yapan firma oldugu. Adam kiralamis ucagi aciklamasinida yapiyor. Sen kimsin sanal sivil havacilikmisin.. Ona takilacagina esas mevzuuya gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 11 yıl önce
Esas mevzuyu iyi anlatmışsın adamlar uçağı kiralamış sadece , uçağın sorumlusu yada işletme usullerinde karar verecek bir yetkisi yada haddi yoktur !Teşekkürler.
Gerçeklere cevap ~ 11 yıl önce
Apron Jet' in kimliğini bırakta yaptığı açıklama da hata var mı onu söyle yada kafa karıştırma kardeşim.Her türlü denetime açıktır lafı açık ve nettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 11 yıl önce
Anlaşılan konu hakkında bilgilisin o zaman lütfen sen aydınlatı ver ! Freebird ile birlikte gerçekleştirdiğiniz uçuş ile ilgili faaliyetler nelerdir ? Parasını ödemekten başka ? Size mi düşmüş uçağın nasıl havalandığı ki bu işten sorumlu bir havayolu varken...NOT: Şahsen Freebird'ün her türlü yasal çerçevede hareket ettiğine eminim.
gerçekler ~ 11 yıl önce
Apronjet hangi vasıfla açıklama yapıyor ? Apronjet ile Freebird ortaklaşa uçuşu ifadesi ne demek ? Apronjet uçak kiralama için aracılık yapıp Freebird'ün uçağını mı kiralamış ? Ya da Apronjet diye bir havayolu mu var da bizler mi bilmiyoruz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camarothy ~ 11 yıl önce
Hafif yalan neden o uçakta Akrabam var millet alışverişe hücum etmiş cep telefonları tabletler sahtesi orijinali dijital cameralar sosyalizm dolar daha üstün geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen konuşsun ~ 11 yıl önce
Çin,degisen dunyada guclu ekonomisi ,ustun uzay ve enerji teknolojisi ve guclu ordusuyla veto etme hakki elinde bulunan 5 ulkeden biri olarak dogru ve yerinde bir muttefik olabilir.Bu anlamda bu ziyaret yerinde ve dogru bir karardir.Çin ,Avrupanin uerini almış olup,Amerikanin tahtini zorlamaktadir. Dengeler degismek uzereyken Turkiye bu dengelere ayak uydurucu hareketler ve manevra sahasini genistecici hamleler yapmak zorundadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok bilen ~ 11 yıl önce
Doğru. Nerde bir zorba, diktatör yönetim varsa chp koşarak yanına gider. Adamların genlerinde var ne yapsınlar.
aferin ~ 11 yıl önce
chp nin de akp den hic bir farki yok. gittikleri yerde milli sermayeyi car cur etmekten baska isleri yok. bunlarin hicbirisi türkiye deki issisleri düsünmüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 ile cinden ~ 11 yıl önce
iyimis 320 yle cine ucus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000