10 Ekim 2012, Çarşamba 20:54:55

ANKARA'YA İNDİRİLEN SURİYE UÇAĞINDAN DETAYLAR...

Ankara'ya indirilen Suriye uçağına ilişkin ayrıntılar gelmeye başladı. İşte detaylar...
  • Hahahha hakkaten ya 25 yolcuya 6 km... Biz 6 sini bir arada gorunce 340 saniyoruz..
  • rusya ikna edilemezse ciddi sıkıntılar kapıda.böyle yapmakla açıkça rusya silah taşımakla itham ediliyor.inşallah bişeyler bulunur da çeneleri kapanır rusların.eğer uçak temiz çıkarsa rusya ile zaten gergin olan ilişkiler,bir kademe daha gerilecek.önümüz kış.kapattım doğalgaz vanasını derse?
  • vay arkadaş suriye havayolları bile 320'de 6 memur uçuyor bide 25 yolcuya :)) Esad ülkeyi batırdı halkını katletti yatacak yeri yok hele ki son yaptıklarından sonra başına bu kadar dert almışken şu suriyede bile bizimkinden akıllı KHB başkanı var walla!!!

Moskova'dan Şam'a gittiği sırada Türk F-16 tipi uçakları tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na indirilen Suriye Havayolları uçağında iki pilot, 6 kabin memuru ve 25 yolcu bulunduğu öğrenildi.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre, RB 442 sefer sayılı uçak bugün akşam saat 17.20'de Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Airbus 320 tipi uçak, çok sayıda emniyet görevlisi ve Dış İşleri Bakanlığı yetkilisinin uçağın olduğu bölüme gelmesinden sonra saat 17.25'te kapı açtı.

20 numaralı park pozisyonuna çekilen uçakla ilgili gelişmeler sektörün tek sesi Airporthaber'de olacak.

Airporthaber.com
 

ANKARA'YA İNDİRİLEN SURİYE UÇAĞINDAN DETAYLAR...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hahahha hakkaten ya 25 yolcuya 6 km... Biz 6 sini bir arada gorunce 340 saniyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
rusya ikna edilemezse ciddi sıkıntılar kapıda.böyle yapmakla açıkça rusya silah taşımakla itham ediliyor.inşallah bişeyler bulunur da çeneleri kapanır rusların.eğer uçak temiz çıkarsa rusya ile zaten gergin olan ilişkiler,bir kademe daha gerilecek.önümüz kış.kapattım doğalgaz vanasını derse?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pultenik ~ 12 yıl önce
vay arkadaş suriye havayolları bile 320'de 6 memur uçuyor bide 25 yolcuya :)) Esad ülkeyi batırdı halkını katletti yatacak yeri yok hele ki son yaptıklarından sonra başına bu kadar dert almışken şu suriyede bile bizimkinden akıllı KHB başkanı var walla!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000