27 Ocak 2012, Cuma 09:18:19

AÇILIŞ HAZIRLIKLARI SON SÜRAT...

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açılış hazırlıkları son sürat devam ediyor...
  • DHMİ'nin yapmış olduğu tüm hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Ancak, Genel Havacılığımız konusunda, asıl yapılması gereken iş, çok yoğun olan veya olmayada devam eden, başta İstanbul olmak üzere, diğer Uluslar-arası Hava limanlarımızdaki sürekli artan hava trafiğini azaltmak adına, büyük şehirlerde STOLportlar yaparak, Genel Havacılığı, Uluslar-arası hava limanlarımızdan ayırmak olmalıdır. Bu şekilde, havacılığımızın alt yapısı olan Genel Havacılık Aktivitelerinin gelişmesi de çok daha fazla hızlanmış olacaktır. En önemlisi de Genel Havacılıkta yetişen pilotlarımızın, bilahare Hava Yolu şirketlerine geçişleri ve daha kısa zamanda Kaptan Pilot olmaları kolaylaşarak, ileride pilot sorunlarına da çözümler bulunmuş olacaktır. Ümit ÇENDEK.
  • reklem yapicam diye ne yapicaginizi sasirdiniz 420m2 yer yapicaksin bina mailyeti kadar acilis reklam yapicaksin. artik bu isleri gecmemiz gerekiyor
 Esenboğa'da CIP hizmeti verecek olan Genel Havacılık Terminali bugün açılıyor.

Özel jetlere, iş jetlerine ve bu jetlerle seyahat edecek kişilere hizmet verecek olan Genel Havacılık Terminali'nin açılış hazırlıkları olumsuz hava koşullarına rağmen devam ediyor. Açılışa Bakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

469 metrekare alana yapılan Genel Havacılık Terminali'nin açılışı bugün gerçekleştirilirken, AirportHaber açılışı yine yerinde takip edecek.






AÇILIŞ HAZIRLIKLARI SON SÜRAT...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
DHMİ'nin yapmış olduğu tüm hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Ancak, Genel Havacılığımız konusunda, asıl yapılması gereken iş, çok yoğun olan veya olmayada devam eden, başta İstanbul olmak üzere, diğer Uluslar-arası Hava limanlarımızdaki sürekli artan hava trafiğini azaltmak adına, büyük şehirlerde STOLportlar yaparak, Genel Havacılığı, Uluslar-arası hava limanlarımızdan ayırmak olmalıdır. Bu şekilde, havacılığımızın alt yapısı olan Genel Havacılık Aktivitelerinin gelişmesi de çok daha fazla hızlanmış olacaktır. En önemlisi de Genel Havacılıkta yetişen pilotlarımızın, bilahare Hava Yolu şirketlerine geçişleri ve daha kısa zamanda Kaptan Pilot olmaları kolaylaşarak, ileride pilot sorunlarına da çözümler bulunmuş olacaktır. Ümit ÇENDEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
reklem yapicam diye ne yapicaginizi sasirdiniz 420m2 yer yapicaksin bina mailyeti kadar acilis reklam yapicaksin. artik bu isleri gecmemiz gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000