11 Ekim 2012, Perşembe 22:33:05

ABD VE FRANSA'DAN TÜRKİYE'YE DESTEK

ABD ve Fransa, Türkiye'nin, Suriye politikasına ve Rusya'dan Suriye'ye giden uçağı Esenboğa Havalimanı'na indirilmesine destek verdi.
  • prometheus 12 Ekim 2012, Cuma 14:00:57 bunlar eski komunist bugun ulusalciyim diyenlerin soylemi. Tr her zaman bati blogunun bir parcasi oldu. Taraf miyiz? Evet Nato uyesiyiz ve cikarlarinizdan ituru AND den tarafiz. Boyle soylemler ulkelerini kucumseyenlere mahsus. Davutoglu dis polotikada cigir acmis bir kisidir. Stratejik derinlik kitabini okumanizi tavsiye ederim.Dis politika mevzulari konusunda bol parcala yonet gibi akademik temeli olmayan soylemlerdense isin derinligini belki anlarsiniz isinize gelmesede
  • böl parçala yönet e masal diyen, TARİHE BAK! ORDA DOĞU BALKAN, ORTA AMERİKA, GÜNEY AYSAYA BAK! MASAL SANDIĞIN GERÇEKLERİ GÖR. BİRAZDA FELSEFE OKUSAN GERÇEK SANDIĞIN 1400 YILLIK MASALI GÖRÜRSÜNDE O BUYUK BIR SICRAYIS OLUSTURUR. ancak zamanla böl parçala yönetten vaz geçilmiştir. şimdi ki moda kuklalardır. turuncu devrimle başladı ukraynada her şey. emperyalistler iktidara taşıyacakları adamı belirliyor, verecekleri iktidar ve menfaat karşılığında alacaklarını saptıyor ve sonrasında da o kişiyi ülkenin başına geçiriyordu. son dönemde ülkelere ithal direnişci gönderip satın alınan aşiret, tarikat, gruplar vasıtası ile mevcut yönetimler abd biadına uygun seçilmektedir. akp ve tayyip ilk gruba girer, tayyip daha refah kapanmadan beyaz sarayda oğul bush ile ne konuştuğunu açıklayamaz ve de yükselişini. emperyalizm konjönktüre göre en uygun müdahaleyi yapar, önemli olan ona karşı durabilmektir...
  • 12 Ekim 2012, Cuma 08:10:13. akıl ve mantık 1400 yıldan beri yok burada. umarım anlamışsındır. karşında rusya iran ve suriyeden oluşan bir blok söz konusu. çok mantıklı tüm doğu cephesini savaş açmak. ama size göre barzani ile türkiye gurur duyabilir. bu çok mantıklıdır. hapisteki apo dan akıl almak ondan minnet bekleyip uzlaşmaya çalışmakda sizin mantıksal önermelerinizdendir. çok mantıklısınız ya ırakda ki katliamları görmezsiniz, afganistanı görmezseniz, dafur da yapılan soykırımıda görmezsiniz ama el cezire ve cnn int in yayınından suriyede ki katliamı görürsünüz. çok mantıklı ve tarafsızsınız.
  • Bol parcala yonet vs. bunlar kimin savlari millet cok iyi biliyor oy vermiyor!! Baska masalar uydurun artik.. Ayrica ev hapsi gundeme gelebilir cozum icin atilan her adim mubahtir
  • tam anlamıyla lejyoner olduk çıktık. Apo krallar gibi yaşasın, her gün onlarca şehit verelim. Askerimiz barakadan priketten karakollarda uçaksavar ateşiyle katledilsin biz dostum esadın peşine düşelim.
  • Dunyada butun ulkeler tek bir noktadan yonetilmektedir, cumhur/basbakanlar sadece CEO'lardir. Kullanilan yontem BOL ve YONET. Bu sistem HER sekilde uygulanmaktadir. O kadar ilerlediki sizin evinizde dahi bol yonet yapilmakta. Yani erkek-kadin, cocuk-Anne/baba, kurt-turk, musluman-hiristiyan, ulkeler arasi(milliyetcilik) vs. vs. vs. Boylece Yeni duny@ duzeni sistemi ilerleyip yururluge girdi bile. 2011 tarihinde Gul bunu bize ilan etmistir bile, ancak bu isleri takip etmiyorsaniz tabiki dediklerinin derinligini anliyamazsiniz. Burada kilit/can alici nokta Bu duzenin CEOlarinin surulerin basini cekme hakkidir. Ve bu hak mesrulugunu HALK'tan degil CEO oldugu kurulustan almaktir. Bu site okuyan/yazanlarin sadece bir kac tanesi anliyacaktir yazdiklarimi, maalesef.....vatandaslarimin bunu kavramasi sart yoksa gelecegimiz cok parlak gozukmiyor......
  • Uluslatarasi iliskilerde daimi dostlukta dusmanlikta olmaz. Tr'ye piyon demek icinde beslemekte oldugun milliyetci duygularla celisiyor zira once kendi ulkenin gucunu bileceksin! ABD seni tabii ki destekler, akla mantiga yatkin olan politikayi izliyorsun cunku. Senin mensubu oldugun gorusun zatn bir dis politika anlayisi yok, olsa olsa o anlayis iktidardayken olmustur senin bahsettigin yonlendirme. Clintonin karsisinda el pence divan duranlari bu millet unutmadi. Ayrica uniter yapi tartisilabilir.
  • tabiki desteklerler. taze musteriye kim hayir der...
  • Boşver Türkiye Barzani ile gurur duyuyor.
  • Türkiye gibi savaşa hevesli enayi ülke varken sizler zahmet etmeyin beyler.Ha ben balyoz ile yumruk manyağı olmuş TSK ya Genel Kurmay başkanına rağmen güvenmezdim.Zira hükümete diş bileyen çok asker var , özellikle balyoz davasından sonra.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Victoria Nuland'a, günlük basın toplantısında, ABD'nin, Rusya'dan Suriye'ye giden uçağın Esenboğa Havalimanı'na indirilmesine yönelik tutumu soruldu.  

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamalarını hatırlatan Nuland, bu dönemde Suriye rejimine yönelik herhangi bir askeri ekipman sevkiyatının çok kaygı verici olduğunu kaydetti.
 
Uçakta bulunanlara yönelik ayrıntılı incelemelerinin ardından, Türkiye'den daha fazlasını duymayı merakla beklediklerini dile getiren Nuland, ABD olarak, ''Türkiye'nin uçağı inceleme kararını kuvvetle desteklediklerini'' bildirdi.

Takdirle karşılıyorum
''France 24'' televizyon kanalına konuşan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ''iki ülke arasındaki gerginliğin artmasına'' ilişkin bir soru üzerine verdiği yanıtta, ''Bir risk var. Türkiye özelikle ağırbaşlı davrandı ve Türk yetkililerin bu tavrını takdirle karşılıyorum'' dedi.

Türkiye'nin gerginliğin kontrolden çıkmasının önüne geçebilmek için elinden geleni yaptığını belirten Hollande, ayrıca bu durumun Suriye'nin de çıkarına uygun olduğunu vurguladı.

Fransa Cumhurbaşkanı, Suriye'deki olayların, Türkiye, Lübnan ve Ürdün'e sıçramasının önüne geçebilmek için elden gelen çabanın gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

ABD VE FRANSA'DAN TÜRKİYE'YE DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Xx ~ 12 yıl önce
prometheus 12 Ekim 2012, Cuma 14:00:57 bunlar eski komunist bugun ulusalciyim diyenlerin soylemi. Tr her zaman bati blogunun bir parcasi oldu. Taraf miyiz? Evet Nato uyesiyiz ve cikarlarinizdan ituru AND den tarafiz. Boyle soylemler ulkelerini kucumseyenlere mahsus. Davutoglu dis polotikada cigir acmis bir kisidir. Stratejik derinlik kitabini okumanizi tavsiye ederim.Dis politika mevzulari konusunda bol parcala yonet gibi akademik temeli olmayan soylemlerdense isin derinligini belki anlarsiniz isinize gelmesede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
böl parçala yönet e masal diyen, TARİHE BAK! ORDA DOĞU BALKAN, ORTA AMERİKA, GÜNEY AYSAYA BAK! MASAL SANDIĞIN GERÇEKLERİ GÖR. BİRAZDA FELSEFE OKUSAN GERÇEK SANDIĞIN 1400 YILLIK MASALI GÖRÜRSÜNDE O BUYUK BIR SICRAYIS OLUSTURUR. ancak zamanla böl parçala yönetten vaz geçilmiştir. şimdi ki moda kuklalardır. turuncu devrimle başladı ukraynada her şey. emperyalistler iktidara taşıyacakları adamı belirliyor, verecekleri iktidar ve menfaat karşılığında alacaklarını saptıyor ve sonrasında da o kişiyi ülkenin başına geçiriyordu. son dönemde ülkelere ithal direnişci gönderip satın alınan aşiret, tarikat, gruplar vasıtası ile mevcut yönetimler abd biadına uygun seçilmektedir. akp ve tayyip ilk gruba girer, tayyip daha refah kapanmadan beyaz sarayda oğul bush ile ne konuştuğunu açıklayamaz ve de yükselişini. emperyalizm konjönktüre göre en uygun müdahaleyi yapar, önemli olan ona karşı durabilmektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
12 Ekim 2012, Cuma 08:10:13. akıl ve mantık 1400 yıldan beri yok burada. umarım anlamışsındır. karşında rusya iran ve suriyeden oluşan bir blok söz konusu. çok mantıklı tüm doğu cephesini savaş açmak. ama size göre barzani ile türkiye gurur duyabilir. bu çok mantıklıdır. hapisteki apo dan akıl almak ondan minnet bekleyip uzlaşmaya çalışmakda sizin mantıksal önermelerinizdendir. çok mantıklısınız ya ırakda ki katliamları görmezsiniz, afganistanı görmezseniz, dafur da yapılan soykırımıda görmezsiniz ama el cezire ve cnn int in yayınından suriyede ki katliamı görürsünüz. çok mantıklı ve tarafsızsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 12 yıl önce
Bol parcala yonet vs. bunlar kimin savlari millet cok iyi biliyor oy vermiyor!! Baska masalar uydurun artik.. Ayrica ev hapsi gundeme gelebilir cozum icin atilan her adim mubahtir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lejyon ~ 12 yıl önce
tam anlamıyla lejyoner olduk çıktık. Apo krallar gibi yaşasın, her gün onlarca şehit verelim. Askerimiz barakadan priketten karakollarda uçaksavar ateşiyle katledilsin biz dostum esadın peşine düşelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamamiz gereken.. ~ 12 yıl önce
Dunyada butun ulkeler tek bir noktadan yonetilmektedir, cumhur/basbakanlar sadece CEO'lardir. Kullanilan yontem BOL ve YONET. Bu sistem HER sekilde uygulanmaktadir. O kadar ilerlediki sizin evinizde dahi bol yonet yapilmakta. Yani erkek-kadin, cocuk-Anne/baba, kurt-turk, musluman-hiristiyan, ulkeler arasi(milliyetcilik) vs. vs. vs. Boylece Yeni duny@ duzeni sistemi ilerleyip yururluge girdi bile. 2011 tarihinde Gul bunu bize ilan etmistir bile, ancak bu isleri takip etmiyorsaniz tabiki dediklerinin derinligini anliyamazsiniz. Burada kilit/can alici nokta Bu duzenin CEOlarinin surulerin basini cekme hakkidir. Ve bu hak mesrulugunu HALK'tan degil CEO oldugu kurulustan almaktir. Bu site okuyan/yazanlarin sadece bir kac tanesi anliyacaktir yazdiklarimi, maalesef.....vatandaslarimin bunu kavramasi sart yoksa gelecegimiz cok parlak gozukmiyor......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Menfaat diyen zaat ~ 12 yıl önce
Uluslatarasi iliskilerde daimi dostlukta dusmanlikta olmaz. Tr'ye piyon demek icinde beslemekte oldugun milliyetci duygularla celisiyor zira once kendi ulkenin gucunu bileceksin! ABD seni tabii ki destekler, akla mantiga yatkin olan politikayi izliyorsun cunku. Senin mensubu oldugun gorusun zatn bir dis politika anlayisi yok, olsa olsa o anlayis iktidardayken olmustur senin bahsettigin yonlendirme. Clintonin karsisinda el pence divan duranlari bu millet unutmadi. Ayrica uniter yapi tartisilabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tabiki desteklerler. taze musteriye kim hayir der...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23:16 ~ 12 yıl önce
Boşver Türkiye Barzani ile gurur duyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKİYE ~ 12 yıl önce
Türkiye gibi savaşa hevesli enayi ülke varken sizler zahmet etmeyin beyler.Ha ben balyoz ile yumruk manyağı olmuş TSK ya Genel Kurmay başkanına rağmen güvenmezdim.Zira hükümete diş bileyen çok asker var , özellikle balyoz davasından sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000