16 Kasım 2010, Salı 08:57:20

"4 YENİ UÇAK ALDIK, KİRALIKLARI DEVRETTİK"

Turkuaz Havayolları şirketi iki uçağında çıkan krizle ilgili açıklama yaptı.
  • Çalışanlarını cebinde para mı varki avukata mahkemeye gitsin.Evet hak ettiğimiz maaşlara mahsuben avans istiyoruz.Utanmıyorsanız birde neye mahsuben avans istediğimizi sorun.Ama ben siz sormadan söyleyeyim;hak ettiğiimiz ,sizin de ödemediğiniz maaşlarımıza mahsuben avans!!!!!!!!!!!!!!!!! istiyoruz.Anlatabildimmi.
  • tamam 2 uçak pahalı kiralandı, bunların uçuş sigorta larını ödediniz ayrıca iç hatlara girdiniz uçuşların iç hatlarda yoğun olduğu bir dönemde zaten aksayarak uçuşlar gerçekleşiyordu ani kararla 2 uçağı geri verdiniz bildiğim ödeme güçlüğü yoksa uçaklar gelir diğerleri gönderilir ama öyle olmadı. paranız varsa borçlarınızı ödeyin yoksa gereksiz 4 uçak alıyoruz geldi gelecek gibi first ahmet in notasız keman çalma işlerini boş verinde borç namusdur çalışanımızda insandır deyip ödeyin gariplarin parasını.. first ahmet sende cabinde koltuk çıktığın kişilere söyle bir zahmet uçsunlar senin şemsiyen altına girip krallıını ilan eden cabincileri kollama kul hakkı seni çarpar.
  • Buna dupeduz yalancilik denir, hangi eylul-ekim maasindan bahsediyorsun sen arkadas. Maasimizin dilencisi olduk
  • Tüm personele Eylül ve Ekim maaşları ödenmiş, avans mı istiyorsunuz anlamadım. Var mı mahkemeye giden? O zaman bu karalama kampanyası niye?
  • BİZ DE YEDİK.ENAYİYİZ YA.SEN ONU BENİM KÜLAHIMA ANLAT.UYANIN MİLLET SİZE HALA "YEM BORUSU" ÇALIYORLAR.AĞZINIZI DEĞİL GÖZÜNÜZÜ AÇIN.
  • Bu şirkette uçarmısın demişti. Bende tamam demiştim ama ödemeler berbatmış. İnşallah düzelir. İçtekiler ödemelerini zamanında alır.
  • senın bazı seylerı ogrenmeye ıhtıyacın var bence. yalan yanlıs seyler bılıyorsun veya sana soylenıyor demekkı. dıger arkadasın dedıgı gıbı %30 yatı.
  • Sen kimsin ki? 30% odendi sadece
  • Maaşların ödendiğini ben biliyorum siz de artık öğrenin.
  • Charter piyasasini iyi bilen biri olarak sunu söylemem gerekir ki oda yine yeni bir sirket, yine isini bilmeyen bir patron ve yine isten hic ama hic anlamayan yöneticiler. Buradan bir kac defa yazdim. Mesela Ahmet Karabulak gibi bir sözüm ona "yöneticiye" bu isler kalmis ise vay halinize. Bu kisinin tahsil durumunu cok iyi biliyorum o yüzden böyle emin konusuyorum. Bunun gibi kisiler ile Türk sivil havaciligi hicbir yere varamaz. Is isten gecmeden Hidayet Bey yönetici kadrosunu gözden gecirmelidir. Yoksa bu sirketin batmasi muhakkaktir vede müstehaktir. Saygilar / Göktürkler.
Turkuaz Havayolları, finansal kiralama yoluyla hizmet veren 2 uçağın ödeme problemlerinden değil, 4 yeni uçağın filoya katılımı için iade edildiğini bildirdi.

Turkuaz Havayolları'ndan yapılan açıklamada, 22 Eylül 2010 tarihinde iç hat seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları'nın uçuşlarına devam ettiği ve bayram süresince 220 sefer düzenleyerek 30 bin yolcuyu taşıyacağı ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Bünyemizde finansal kiralama yolu ile hizmet vermekte olan 2 uçak, ödeme probleminden değil, daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için 4 adet yeni uçağı filoya katmak üzere iade edilmiştir. Hizmet kalitesini artırmak adına tüm hızla çalışmalarına devam etmekte olan Turkuaz Havayolları, yaptığı anlaşma nezdinde önümüzdeki günlerde 4 yeni uçağını karşılamaya hazırlanıyor. İlk günde olduğu gibi, Esenboğa Havalimanı çıkışlı olarak 8 noktaya uçuşlar devam etmektedir. İç hatlardan geri çekilme gibi bir durum söz konusu değildir.''
"4 YENİ UÇAK ALDIK, KİRALIKLARI DEVRETTİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
Çalışanlarını cebinde para mı varki avukata mahkemeye gitsin.Evet hak ettiğimiz maaşlara mahsuben avans istiyoruz.Utanmıyorsanız birde neye mahsuben avans istediğimizi sorun.Ama ben siz sormadan söyleyeyim;hak ettiğiimiz ,sizin de ödemediğiniz maaşlarımıza mahsuben avans!!!!!!!!!!!!!!!!! istiyoruz.Anlatabildimmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamam 2 uçak pahalı kiralandı, bunların uçuş sigorta larını ödediniz ayrıca iç hatlara girdiniz uçuşların iç hatlarda yoğun olduğu bir dönemde zaten aksayarak uçuşlar gerçekleşiyordu ani kararla 2 uçağı geri verdiniz bildiğim ödeme güçlüğü yoksa uçaklar gelir diğerleri gönderilir ama öyle olmadı. paranız varsa borçlarınızı ödeyin yoksa gereksiz 4 uçak alıyoruz geldi gelecek gibi first ahmet in notasız keman çalma işlerini boş verinde borç namusdur çalışanımızda insandır deyip ödeyin gariplarin parasını.. first ahmet sende cabinde koltuk çıktığın kişilere söyle bir zahmet uçsunlar senin şemsiyen altına girip krallıını ilan eden cabincileri kollama kul hakkı seni çarpar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buna dupeduz yalancilik denir, hangi eylul-ekim maasindan bahsediyorsun sen arkadas. Maasimizin dilencisi olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm personele Eylül ve Ekim maaşları ödenmiş, avans mı istiyorsunuz anlamadım. Var mı mahkemeye giden? O zaman bu karalama kampanyası niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİZ DE YEDİK.ENAYİYİZ YA.SEN ONU BENİM KÜLAHIMA ANLAT.UYANIN MİLLET SİZE HALA "YEM BORUSU" ÇALIYORLAR.AĞZINIZI DEĞİL GÖZÜNÜZÜ AÇIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirkette uçarmısın demişti. Bende tamam demiştim ama ödemeler berbatmış. İnşallah düzelir. İçtekiler ödemelerini zamanında alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senın bazı seylerı ogrenmeye ıhtıyacın var bence. yalan yanlıs seyler bılıyorsun veya sana soylenıyor demekkı. dıger arkadasın dedıgı gıbı %30 yatı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kimsin ki? 30% odendi sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maaşların ödendiğini ben biliyorum siz de artık öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Charter piyasasini iyi bilen biri olarak sunu söylemem gerekir ki oda yine yeni bir sirket, yine isini bilmeyen bir patron ve yine isten hic ama hic anlamayan yöneticiler. Buradan bir kac defa yazdim. Mesela Ahmet Karabulak gibi bir sözüm ona "yöneticiye" bu isler kalmis ise vay halinize. Bu kisinin tahsil durumunu cok iyi biliyorum o yüzden böyle emin konusuyorum. Bunun gibi kisiler ile Türk sivil havaciligi hicbir yere varamaz. Is isten gecmeden Hidayet Bey yönetici kadrosunu gözden gecirmelidir. Yoksa bu sirketin batmasi muhakkaktir vede müstehaktir. Saygilar / Göktürkler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000