21 Haziran 2011, Salı 08:05:11

ERCAN HAVALİMANI'NDA VURGUNU YAPAMADILAR

Ercan Devlet Havaalanı’nda, ülkeye sokulmak istenen 995 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...
  • Siz çerezlerle ugraşmaya devam edın VIP den vurgun yapanları yakalayın sıkarsa..
  • elcılık de gorev yapan bır gorevlının cantası ilgi cekince aranmak ıstendı fakat sıyasi oldugunu soyleyıp olay cıkartdı ve cantasını actırmadı ..buna ne demeli??En son aradıkları siyasi adamın çantası cep telefonu doluydu bu arada..vurgunu vıp den engelleyın de gorelım..
Çek asıllı bir kadının iç çamaşırı ve cinsel organı içerisinde hapları ülkeye sokmaya çalıştığını saptayan polis, bu kadınla birlikte bir kişiyi daha tutukladı.

Ercan Devlet Havalimanı’nda, alınan bir ihbar üzerine Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından önceki gece yapılan aramada tasarrufunda 995 adet ecstasy türü uyuşturucu hap bulunan Jana Rotkova ve suçla bağlantısı olduğu düşünülen Hasan Mavideniz aleyhinde 3’er günlük tutukluluk emri alındı.
 
İngiltere’den önceki gece saat 23:45 raddelerinde Ercan Devlet Havalimanı’na gelerek KKTC’ye giriş yapmak isteyen Çek asıllı Jana Rotkova’nın üzerinde yapılan aramada 447 adeti iç çamaşırı, 548 adeti ise vajinasına gizlenmiş toplam 995 adet ecstasy türü uyuşturucu hap ele geçiren polis, ayni gün saat 21:30 raddelerinde İngiltere’den gelerek KKTC’ye giriş yapan ve Jana Rotkova’yı almak için beklediği belirtilen KKTC uyruklu Hasan Mavideniz’i tespit ederek tutukladı.
 
Tahkikatın devam ettiğini söyleyen yetkililer, suçla bağlantılı şahıslar ve kayıp emarelerin aranmakta olduğunu belirtti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzurunda gerçekleşen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Aliye Özçınar ve zanlılar Jana Rotkova ve Hasan Mavideniz, şahsen hazır bulundu.
 
Polis Genel Müdürlüğü’ne (PGM) bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Ali Gündüz, iddia makamının tanığı olarak mahkemede yeminli şahadet vererek olguları aktardı.
 
Ali Gündüz, 19 Haziran 2011 tarihinde saat 23:45 raddelerinde İngiltere’den Ercan Devlet Havalimanı’na gelerek KKTC’ye giriş yapmak isteyen zanlı 1 Jana Rotkova’nın üzerinde yapılan aramada, giymekte olduğu iç çamaşırında şeffaf naylona sarılı vaziyette bulunan 447 adet ve vajinasında tespit edilen prezervatif ve şeffaf naylon içerisindeki 548 adet olmak üzere toplam 995 adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hapa emare olarak el konulup zanlının tutuklandığını söyledi.
 
Ayni tarihte 21:30 raddelerinde İngiltere’den Ercan Devlet Havalimanı’na gelerek KKTC’ye giriş yapan zanlı 2 Hasan Mavideniz’in suçla bağlantısı olduğunun görülmesi üzerine tutuklandığını kaydeden Ali Gündüz, tahkikatın devam ettiğini belirtti.
 
Soruşturmanın yeni başladığı ve bağlantısı olan kişilerle kayıp olduğu düşünülen emarelerin aranmakta olduğunu dile getiren polis çavuşu Gündüz, alınması gereken ifadeler olduğunu söyledi.
 
Ali Gündüz, tahkikatın selameti için zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı Hasan Mavideniz, Jana Rotkova’nın arkadaşı olduğunu ve getirdiği şeylerden haberi olmadığını belirtti.

Tahkikatın halen devam ettiğine bulgu yapan Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, zanlı Jana Rotkova ve Hasan Mavideniz’in 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Kıbrıs Gazetesi
ERCAN HAVALİMANI'NDA VURGUNU YAPAMADILAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Siz çerezlerle ugraşmaya devam edın VIP den vurgun yapanları yakalayın sıkarsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elcılık de gorev yapan bır gorevlının cantası ilgi cekince aranmak ıstendı fakat sıyasi oldugunu soyleyıp olay cıkartdı ve cantasını actırmadı ..buna ne demeli??En son aradıkları siyasi adamın çantası cep telefonu doluydu bu arada..vurgunu vıp den engelleyın de gorelım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000