10 Kasım 2011, Perşembe 10:01:27

ERCAN HAVALİMANI'NDA ŞOK SOYGUN!

Ercan Havalimanı'nda faaliyet gösteren Unifree mağazasında yüklü miktarda soygun yapıldığı iddia edildi...
  • kargoda xray yokmu ? Yuh artık o kadarda değildir. Şayet doğruysa thy bu konuda ne yaptı acaba:
  • Kargoda hiçbir güvenlik önlemi yok. Polis yok. Xray cihazı yok. THY buradan nasıl kargo taşıyor ? Bir bilen cevap verebilir mi ? Yarın bir şey olduğunda sorumlusu kim olacak ?
  • AYNEN KATILIYORUM.BİZİM DE UÇAĞIMIZA KAÇAK YOLCU BİNDİ.KABİN AMİRİNİN BOARDING KARTI İSTEMESİNDE İSRAR ETMESİ,BENİMDE KİMLİĞİNİDE GÖSTERMESİNİ İSRAR ETMEM SONUCUNDA BAYAN YOLCUNUN KAÇAK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.BU YOLCU UÇAĞA KADAR NASIL GELEBİLDİ.BİLEMİYORUM.
  • çok bilin sen söylemesen bizim haberimiz yoğudu
  • BU TÜR UYARIYI 15 GÜN ÖNCE YİNE YAPMIŞTIM ERCAN DÜNYANIN EN GÜVENSİZ HAVALİMANI !!!
  • esek tepsin kendini
Kıbrıs Gazetesi'nin haberine göre Unifree mağazasında görev yapan ancak 1 ay önce işten çıkarılan Derviş Özdemir adındaki eski çalışan, mağazaya girerek kasadan 137 bin TL, 5 bin 706 Dolar, 7 bin 729 Euro ve 518 sterlin çaldı.

Söz konusu habere göre; Ercan Devlet Havalimanı’nın yolcu çıkış salonunda faaliyet gösteren 'Unifree' mağazası, işyerinin eski çalışanlarından Derviş Özdemir tarafından önceki gece 22:20 sıralarında soyularak yüklü miktarda nakit para çalındı.
 
Bir ay önce işyerindeki görevine son verildiği, ancak konudan polisin haberdar edilmemesi nedeniyle havalimanına yaka kartıyla giriş çıkış yapmaya devam ettiği belirtilen 35 yaşındaki Derviş Özdemir’in, söz konusu mağazaya çatıdaki yapı malzemelerini yerinden çıkarıp girdiği ve yazarkasa içerisindeki 137 bin TL, 5 bin 706 Dolar, 7 bin 729 Euro ve 518 sterlin nakit parayı çaldığı kaydedildi.
 
Derviş Özdemir’in dün sabahın erken saatlerinde Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a gittiği belirtildi.
 
Derviş Özdemir’in havalimanının sakin olduğu saatleri seçerek mağazaya girdiğini söyleyen güvenilir kaynaklar, Özdemir’in mağaza içerisine girdikten sonra sigara dahi içtiği ve her şeyin güvenlik kameraları tarafından kayıt edildiğini belirtti.
 
Derviş Özdemir’in bir ay önce işten çıkarıldığı ve yaka kartını geri vermesi için aranmasına rağmen bir türlü bulunamadığını söyleyen kaynaklar, Özdemir’in bayram döneminde birkaç kez havaalanına gelip kendi kartıyla içeriye girdiği ve hatta polislerle bayramlaştığını vurguladı.
ERCAN HAVALİMANI'NDA ŞOK SOYGUN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
kargoda xray yokmu ? Yuh artık o kadarda değildir. Şayet doğruysa thy bu konuda ne yaptı acaba:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kargoda hiçbir güvenlik önlemi yok. Polis yok. Xray cihazı yok. THY buradan nasıl kargo taşıyor ? Bir bilen cevap verebilir mi ? Yarın bir şey olduğunda sorumlusu kim olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AYNEN KATILIYORUM.BİZİM DE UÇAĞIMIZA KAÇAK YOLCU BİNDİ.KABİN AMİRİNİN BOARDING KARTI İSTEMESİNDE İSRAR ETMESİ,BENİMDE KİMLİĞİNİDE GÖSTERMESİNİ İSRAR ETMEM SONUCUNDA BAYAN YOLCUNUN KAÇAK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.BU YOLCU UÇAĞA KADAR NASIL GELEBİLDİ.BİLEMİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok bilin sen söylemesen bizim haberimiz yoğudu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU TÜR UYARIYI 15 GÜN ÖNCE YİNE YAPMIŞTIM ERCAN DÜNYANIN EN GÜVENSİZ HAVALİMANI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
esek tepsin kendini

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000