08 Nisan 2009, Çarşamba 08:07:52

Yeni şirket 1 Haziran'da gökyüzünde

Dubai hükümetine ait düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai'nin 1 Haziran tarihinden itibaren uçuşlara başlayacağı bildirildi.
  • Arkadaslalar anlamiyorum bazen niye bøyle seyler yaziliyor yok Adana yok Gaziantep ve Erzurum Ayip yahu bukadar maskaralik yeter yahu kendinize gelin Cocuk deyilsiniz Yazacaksaniz adam gibi yazin
  • adanayada bekleriz :))
  • Ne erzurumu ne uçuşu,laf olsun diye saçma sapan yorumlarla burayı kirletmeyin...
  • Yoksa bu firmanın erzuruma uçuşu yokmu :( orayada bekleriz

İlk seferini günlük uçuşlarla Beyrut ve Amman'a yapacak Flydubai'nin internet sitesi de geçtiğimiz Pazartesi öğleden sonra saat 3 itibariyle aktif hale getirildi ve bilet rezervasyonuna başlandı.

Yetkililer, özellikle Dubai'de yaşayan yabancılar arasında Lübnan ve Ürdün'ün popüler olması sebebiyle bu ülke başkentlerinin seçildiğini ve yaz nedeniyle Dubai'yi ziyaret etmek isteyenlere de yeni alternatif sunulduğunu belirtti. Her iki şehre tek yön bilet tüm vergiler ve 10 kg bagaj hakkı dahil 68 dolar olarak belirlendi. Yolcular, 32 kg bagaj hakkı, koltuk seçimi ya da yiyecek ve içecek gibi ekstra hizmetler için ödeme yapacak. Flydubai'nin başkanlığını aynı zamanda Emirates havayolları ve Dubai sivil havacılık'ın da başkanı olan Prens Ahmed Bin Said El Maktum yapacak.

Düzenlediği basın toplantısında El Maktum, yolcular için en iyi fiyata en çok opsiyonu sunmayı hedeflediklerini ve yeni havayolunun hem ekonomi hem de turizm sektörüne katkı sağlayacağını söyledi.

Sisteme göre her yolcuya bilet ücreti ödendiğinde biniş kartı verilecek ve ayrıca elektronik ya da kağıt bilete ihtiyaç kalmayacak. Flydubai, Dubai havaalanının 2. Terminalinden uçacak ve tüm uçuşlar en fazla 4.5 saat mesafedeki havalimanlarına yapılacak. Yeni havayolunun tüm uçakları 189 ekonomi koltuğuna sahip Boeing 737-800 model uçaklardan oluşacak.

Flydubai, geçen yıl Mart ayında yaklaşık 68 milyon dolarlık bir sermaye ile Dubai hükümeti tarafından kurulmuş, açılan yeni uçak alım ihalesini de Boeing kazanmıştı.

Yeni şirket 1 Haziran'da gökyüzünde

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslalar anlamiyorum bazen niye bøyle seyler yaziliyor yok Adana yok Gaziantep ve Erzurum Ayip yahu bukadar maskaralik yeter yahu kendinize gelin Cocuk deyilsiniz Yazacaksaniz adam gibi yazin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adanayada bekleriz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne erzurumu ne uçuşu,laf olsun diye saçma sapan yorumlarla burayı kirletmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yoksa bu firmanın erzuruma uçuşu yokmu :( orayada bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000