21 Mart 2009, Cumartesi 12:19:53

UÇAK KUYRUĞUNU PİSTE VURDU

Emirates Havayolları’na ait Airbus 340-500 tipi uçak kalkış yaparken kuyruğunu piste vurdu. Uçak okyanus üzerinde yakıtını bitirmeye çalışırken kokpitten duman çıkması üzerine yakıtını boşaltamadan Melbourne Havalimanı’na indi.
  • Sayin arkadaslarim. yok arpmis paraliymis .pilotlat yabanciymis. bizi ilgilendirmez bizim kulturumzde irkçilik yoktur..onyargi hiç yoktur..neden avrupalilara benzemeye çalisiyorsunuz. biz biziz saygiliyiz herkesi sever sayariz.
  • bu kadar kompleks yapmaya gerek yok,adamlar oyle ya da boyle kendi alanlarinda cok basarili bir havayolu sirketine sahipler,emiratesi bu kadar kucumsemek niye,begenin ya da begenmeyin cogunlukla ilk 5 tedir.simdiye kadar kazasi bile yok. sonuc olarak bukemedigin bilegi opeceksin diye bir ozdeyis vardir, onu da unutmamak lazim.
  • ne kadar sacma. saade sermaye arapmis ekipler hepsi yabanciymis... yanlis tarafi? adamlarda para var ve dünyanin dört tarafinden en iyi pilotlari ise alip ucuyorlar. simdiye kadar hic bir kazalari yok ve su anda dünyanin en kaliteli 10 hava yollarinin arasinda en az iki tane arap sirketi var. bu hangi türk hava sirketi icin gecerli acaba? su ana kadar en fazla insan cani vermis hava yollunun ülkesinden bu tür yazilarin yazilmasi bence cok tuhaf... acikcasi ne kadar kompleksli bir toplum oldugumuzu gösteriyor. kendimiz beceremiyoruz ama baskalari yapinca onlari saade kritize ediyoruz. utanin.
  • kalitesinden asla şüphe duymadığım emirates e geçmiş olsun dileklerimizle dubai antalya seferlerini bekliyoruz lütfen.
  • havacılık bu hava emniyeti kadar yerdeki emniyette önemli acaba kaptan pistte bir şeymi gördüde uçağı erken kaldırdı?allah korumuş yinede.8
  • Bu durumlarda gecmis olsun demek insanliktandir. Tum ulkenin kulturunu kadin programlarina cevirdiniz. Yok kaliteliymis, arap sermayeli ama ingiliz alman mis. Arkadaslar, ayni sektordeyiz ve daha cok kisa bir zaman once daha kotu bir olayi yasadik. Allah kimseye, hicbir sirkete vermesin. Rekabet ayri, guvenlik ayri.
  • emirates benim için bitmiştir, daha da uçmam emiratesle
  • olabilir böyle seyler. emirates iyi bir sirket olabilir. ama bi arkadasimizin yazdigi gibi, basarilarini öncelikle paralarina sonrada yabanci elemanlarina borclular. personelleri yabanci, kilit pozisyonlardaki calisanlari hep yabanci. ingiliz, alman felan. arap sirketler hizli büyüdügü icin arap havaciligi ilerledi demek yanlis olur. cünkü bu basarinin sadece sermayesi arap´tir. gerisi yabanci kalifiyeli eleman. konuya dönelim. böyle seyler her sirketin basina gelebilir. bizim ingilizce bilmeyen pilotlarimizda(thy) gidip amerikalarda kayboluyorlar! daha mi güzel? ülkemizde hala cok sayida torpille kaptanlik lisansini alan pilot var. neyse, iyi geceler
  • emirates kotu bir arap sirleti bazilarina gore.yapmayin allah askina ratingi en iyiler arasindadir dunyada ve onca odulu var kendi alaninda, bu da mi tesaduf ,odulleri da parayla almislar dersiniz.butun dunya bu sirkete iyi derken bir tail strike olayi yuzunden kotu mu oldu simdi, bazi havaci gecinen ulemalar cok biliyor,emirates kotuyse iyisi hangisi acaba?
  • halen güzel ülkemizde müslüman ve arap düşmanlığı olması beni çok üzdü.Ben ne arabım ne de emirateste calışıyorum.ama yapılan eleştiriler biraz kıskançlık kokuyor.lütfen!dünyanın heryerinde olabilecek kazlar bunlar.yeter ki can kaybı olmasın.bunun amerikalısı,avrupalısı veya başka bir yerlisi diye ayırmak bi aşalık duygusunun en güzel dışa vuruluşudur.bugün türkiyede de yabancı pilotlar uçmaktadır.her havayolu şirketi parayı basıp alıyor uçağı.ayrıca emirates için 2.sınıf arap şirketi diyen arkadaş açsın ve okusun her sene en iyi ilk 3 havayolunda son 7-8 senedir hangi havayolları var.ilk beşte Qatar ve emirates.http://www.airlinequality.com herkese saygılar

Dubai Merkezli Emirates Havayolları’na ait Airbus 340-500 tipi uçak, Dubai’ye gitmek üzere Melbourne Havalimanı’ndan kalktı. Kalkış sırasında uçak kuyruğunu piste çarptı. Uçakta bulunan  225 yolcu çarpmanın etkisiyle büyük korku yaşadı.

 

Uçağın kaptan pilotu yakıtı boşaltmak için okyanusa yöneldi. Ancak henüz yakıtı boşaltamadan uçağın kokpitinde duman görüldü. Pilot, kalkış ağırlığına yakın bir ağırlıkta olunmasına rağmen uçağın rotasını kalkış yaptığı Melbourne Havalimanı’na çevirdi.

Kalkıştan 30 dakika sonra uçak Melbourne Havalimanı pistine teker koydu. İniş sorunsuz gerçekleştirildi ancak uçağın ağırlığı fazla olduğu için iniş takımları az da olsa hasar gördü. 

 

 Emirates

Emirates

UÇAK KUYRUĞUNU PİSTE VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin arkadaslarim. yok arpmis paraliymis .pilotlat yabanciymis. bizi ilgilendirmez bizim kulturumzde irkçilik yoktur..onyargi hiç yoktur..neden avrupalilara benzemeye çalisiyorsunuz. biz biziz saygiliyiz herkesi sever sayariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadar kompleks yapmaya gerek yok,adamlar oyle ya da boyle kendi alanlarinda cok basarili bir havayolu sirketine sahipler,emiratesi bu kadar kucumsemek niye,begenin ya da begenmeyin cogunlukla ilk 5 tedir.simdiye kadar kazasi bile yok. sonuc olarak bukemedigin bilegi opeceksin diye bir ozdeyis vardir, onu da unutmamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne kadar sacma. saade sermaye arapmis ekipler hepsi yabanciymis... yanlis tarafi? adamlarda para var ve dünyanin dört tarafinden en iyi pilotlari ise alip ucuyorlar. simdiye kadar hic bir kazalari yok ve su anda dünyanin en kaliteli 10 hava yollarinin arasinda en az iki tane arap sirketi var. bu hangi türk hava sirketi icin gecerli acaba? su ana kadar en fazla insan cani vermis hava yollunun ülkesinden bu tür yazilarin yazilmasi bence cok tuhaf... acikcasi ne kadar kompleksli bir toplum oldugumuzu gösteriyor. kendimiz beceremiyoruz ama baskalari yapinca onlari saade kritize ediyoruz. utanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kalitesinden asla şüphe duymadığım emirates e geçmiş olsun dileklerimizle dubai antalya seferlerini bekliyoruz lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havacılık bu hava emniyeti kadar yerdeki emniyette önemli acaba kaptan pistte bir şeymi gördüde uçağı erken kaldırdı?allah korumuş yinede.8

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu durumlarda gecmis olsun demek insanliktandir. Tum ulkenin kulturunu kadin programlarina cevirdiniz. Yok kaliteliymis, arap sermayeli ama ingiliz alman mis. Arkadaslar, ayni sektordeyiz ve daha cok kisa bir zaman once daha kotu bir olayi yasadik. Allah kimseye, hicbir sirkete vermesin. Rekabet ayri, guvenlik ayri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
emirates benim için bitmiştir, daha da uçmam emiratesle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olabilir böyle seyler. emirates iyi bir sirket olabilir. ama bi arkadasimizin yazdigi gibi, basarilarini öncelikle paralarina sonrada yabanci elemanlarina borclular. personelleri yabanci, kilit pozisyonlardaki calisanlari hep yabanci. ingiliz, alman felan. arap sirketler hizli büyüdügü icin arap havaciligi ilerledi demek yanlis olur. cünkü bu basarinin sadece sermayesi arap´tir. gerisi yabanci kalifiyeli eleman. konuya dönelim. böyle seyler her sirketin basina gelebilir. bizim ingilizce bilmeyen pilotlarimizda(thy) gidip amerikalarda kayboluyorlar! daha mi güzel? ülkemizde hala cok sayida torpille kaptanlik lisansini alan pilot var. neyse, iyi geceler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
emirates kotu bir arap sirleti bazilarina gore.yapmayin allah askina ratingi en iyiler arasindadir dunyada ve onca odulu var kendi alaninda, bu da mi tesaduf ,odulleri da parayla almislar dersiniz.butun dunya bu sirkete iyi derken bir tail strike olayi yuzunden kotu mu oldu simdi, bazi havaci gecinen ulemalar cok biliyor,emirates kotuyse iyisi hangisi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
halen güzel ülkemizde müslüman ve arap düşmanlığı olması beni çok üzdü.Ben ne arabım ne de emirateste calışıyorum.ama yapılan eleştiriler biraz kıskançlık kokuyor.lütfen!dünyanın heryerinde olabilecek kazlar bunlar.yeter ki can kaybı olmasın.bunun amerikalısı,avrupalısı veya başka bir yerlisi diye ayırmak bi aşalık duygusunun en güzel dışa vuruluşudur.bugün türkiyede de yabancı pilotlar uçmaktadır.her havayolu şirketi parayı basıp alıyor uçağı.ayrıca emirates için 2.sınıf arap şirketi diyen arkadaş açsın ve okusun her sene en iyi ilk 3 havayolunda son 7-8 senedir hangi havayolları var.ilk beşte Qatar ve emirates.http://www.airlinequality.com herkese saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000