16 Nisan 2013, Salı 08:01:41

STOCKHOLM'E BAŞLIYOR

Emirates, 4 Eylül itibariyle başlayacak seferlerle Stockholm'ü uçuş ağına ekleyecek.
  • 4 ) Piyasa degeri ucus ornegi yuksek sezon gidis donus pegasus CPH-KYA-KYA-CPH 20 kg bagaj 8 kg kabin bagaji.Fiyat gidis donus yetiskin 3300.-dkk ( ekstra bagaj 10 kg alirsaniz 165.-dkk ) cogu yolcu bu tarz ucuslarda ekstra bagaj aliyor veya almiyor.Ayni hat THY ayni acenteki ucret gidis donus bu gun ise 3200 .-dkk ile 3500.-dkk arasinda degisen fiyat.Kime gore degisiyor?Acentenin musterisine gore nicin ve nasil acenteye sat sana tesvik anlasmasi ve dusuk klas ucret uygulamasi yapacagim sozuyle ikili oynayarak insanlarimiz aldatiliyor.Bu ulkenin ucaklari bu yoneticilerin elinde hangi kiritere uyarak dusuk kime ne sekilde satisa sunduruluyor anlamis degiliz.Eger ilgili acente THY ucuslarini satmasin THY Copenhag ofisini kapatir.Copenhag yoneticileri sadece acentelere tesvik uygulamasi yaparak satis saglarken diger havayollari THY den daha fazla ne veriyorda THY den daha pahaliya satarak piyasada soz sahibi oluyorlar.Bunu Copenhag taki yoneticilere soralim bakalim ne diyecekler,,,,,,,,
  • 3 ) Size sunu ifade edeyim ki Emirates bu pazarda tek soz sahibi .Copenhag ofisi 2010 ve 2011 elinde ki verileri iyi kullanamadigi icin pazari yanlis marketing hesaplari yanlis tesvik uygulamalari THY zarar vermis olup verenlere mukafat ifade edenlere ceza verimis,akebinde acentenin insiyatifinde PEGASUS pazara girdi.Neden hala THY acentenin tekelinden cikamiyor.O acente istemedigi muddetce THY pazarda satis dahi yapamaz.Bu gun acentenin tekelinde EK (KYA-ESB) ucuslari sisteme kapali kim satabilir.Sadece Pegasusu getiren acente satar digerleri asla satamaz.Subatta yapilan gorusmeler her IATA acentesine bu ucuslar acilip satilacakken bu gunherkese kapali.Politika yanlis hala kirk yillik devlet politikasi mantigi var .Haklarini arayanlar her zaman suclu .Suclu olanlar da her zaman tehdid ediliyorum diye yakinirlar.Gelecek yil bu pazarda ATLASJET de olacak olmalidir da.THY ye de bu zihniyet yok olmadikca bizler cok yazacagiz ve belirleyici olmaya devam edecegiz.Copenhag can cekisiyor!!!
  • 2 ) 2012 tayinler ve cekismeler sonucu istatistiki bilgilerden yoksun ofis gunluk sefer uce cikti.Sayet henuz elindeki pazari baskalarina kaptirmanla gunde uce dahi ciksan ucret belirlemesini THY yaptigi icin daha karli ucus strateji gelistiremeyen THY pazardan 2 milyon Euro yilin ilk yarisinda kaybetmis oldu.Yuksek ucret bu pazarda alternetif havayollarini getirmistir.Her seyin basi kaliteli bir urunu yeri ve zamaninda dogru yerde dogru insanlarla dogru kararlarla idame ettirmekte.Bizim urunumuz cok guzel mukemmel fakat saticimiz yanlis tekelci,kendi vatandasini ikinci sinif muamelesi yapan seffaf akilci olmayan ucret palitikasi guden yonetici ve yandaslarinda.Gelin 87 bin Turk gocmenin yasadigi bu ulkede bir istatistik yapalim soralim insanimiza bu yonetim kadrosundan memnun musunuz? Copenhag can cekisiyor.Hic bir hizmet yok telefona dahi maile dahi bakacak zamanlari yok dedikodu yapmaktan.Uc lu maymunu oynuyorlar.Tekelci zihniyet bu ulkeye zarar verdi.Bunun hesabini sorun lutfen?
  • 1 ) Danimarkada basarili bir yolcu profili var.Hakli once Katar pazara girdi sonra Emirates.Dikkatimi ceken cok onemli bir detay.Emirates mudurunun her gun kontoarlari kendisinin acmasi ve her acilan kontoarlara cicek goturmesi akabinde yolcularla birebir ilgilenmesi daha sonra check in islemleri bitene kadar her seyi ile mukemmel bir hizmet ve yolcu klasina gore check in tahsis edilmesi.Acaba biz de kactane mudur ayni islemi her gun yapabiliyor?Hatta Emirates bu pazara Katari ve THY yi Pegasus'u gomerek gidi.Sonuc kazandi. 2010-2011 THY Copenhag marketing ofisinin hatalari ve basarisizligi THY ye 4 milyon euro zarara ugratarak femtiriplerle ve iflas eden acentelere tesvik odemekle gecistirdi.THY iki yilin blancosunu kapatabilmek icin yuksek ucretle pazara girs yapti.Fakat klavuzu karga olanin burnu seyden cikmaz ...misali pazartesi Pegasus,sali Katar ve carsambada Emirates pazara girdi.Iste tam bu sirada sitrateji gelistireyen marketing elindeki firsati diger havayollarina kaptirdi.
  • Yolcular ayrıca tüm Emirates uçuşlarında Ekonomi sınıfında 30 kilo, Business'ta 40 kilo ve First Class'ta 50 kilo olmak üzere cömert bagaj haddine sahip olacak yazmislar. Iskandinav yolcular genelde hafif bagajla yolculuk yapiyorlar ve Emirates stratejik olarak goz boyuyor. Mantikli..

İskandinavya'daki varlığını genişleten Emirates, 4 Eylül 2013'ten itibaren Stokholm'e günlük sefer düzenlemeye başlayacağını açıkladı. Yeni seferle sağlanacak haftalık 4.956 koltuk kapasitesinin İsveç'in Uzak Doğu ve Avustralya'da ticaret yaptığı başlıca şehirlerle ekonomik büyümeyi daha da canlandırması bekleniyor.

Emirates Başkanı Tim Clark, "2011'de Danimarka, Kopenhag seferlerimizi başarıyla başlatmamızın ardından İskandinavya'da başka destinasyonlara yayılma fırsatlarını yakından takip ediyorduk. İstikrarlı ve büyüyen ekonomisiyle İsveç, bölgesel varlığımızı genişletmek için mükemmel bir lokasyon. Bu yeni sefer Dubai ile İsveç arasında hizmet veren tek tarifeli direkt yolcu seferi olacak ve İsveç dışına çıkan yolculara, halihazırda günde altı uçuş gerçekleştirdiğimiz Tayland gibi popüler destinasyonlara kolayca aktarma yapma fırsatı sunan uluslararası ağımıza daha kolay erişim imkanı sağlayacak" diyor.

Boeing 777-300ER uçaklarıyla gerçekleştirilecek günlük seferler, First Class'ta sekiz, Business Class'ta 42 ve Economy Class'ta 304 koltuk kapasitesiyle üç sınıf olarak düzenlenecek. Yolcular tüm sınıflarda Emirates'in 1.400'ün üzerinde isteğe bağlı eğlence kanalı sunan, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice'ın tadını çıkarabilir.

Yolcular ayrıca tüm Emirates uçuşlarında Ekonomi sınıfında 30 kilo, Business'ta 40 kilo ve First Class'ta 50 kilo olmak üzere cömert bagaj haddine sahip olacak.

Yolcu operasyonlarına ek olarak, Emirates SkyCargo da iki şehir arasında 19 ton kargo kapasitesi sunacak. Taşınan popüler malların tıbbi ürünler, inşaat malzemeleri, elektronik ürünler, bozulabilir gıda maddeleri, tekstil ve deri ürünleri ile bitki ve çiçekler olması bekleniyor. Emirates SkyCargo halihazırda İsveç'in Göteborg kentine haftada üç seferle başarılı bir hizmet veriyor ve Stokholm seferlerinin de eklenmesiyle havayolu şirketinin bölgedeki kargo operasyonlarının daha da canlanacağı tahmin ediliyor.

Yaşamak ve çalışmak için dünyanın en iyi on şehri arasında yer alan Stokholm, ziyaretçilere canlı ve farklı alternatifler sunan bir şehir olmasıyla ünlü. İki taraflı güçlü ticaret bağlantılarıyla, BAE ve İsveç arasındaki ticaret hacmi 2012'de 2011'e oranla yüzde 4.3 artış göstererek 896 milyon dolara ulaştı. Güçlü gayri safi yurtiçi hasılasıyla (GSYH) Kuzey Avrupa'nın başlıca ekonomileri arasında yer alan İsveç, IKEA, Volvo ve giyim markası H&M gibi ikonik global markalarıyla tanınıyor.

Stokholm, 1.4 milyonun üzerinde nüfusuyla İskandinavya'nın en kalabalık nüfuslu kentsel alanı. Emirates'in Stokholm seferleri, 3 Haziran'da başlayacak Haneda seferlerinin ardından başlatılacak. Emirates, Eylül ayında başlatacağı Stokholm seferlerinden kısa süre sonra, 1 Ekim itibariyle de Filipinler'in Clark havalimanına günlük seferler düzenleyecek. 

STOCKHOLM'E BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Amitos ~ 11 yıl önce
4 ) Piyasa degeri ucus ornegi yuksek sezon gidis donus pegasus CPH-KYA-KYA-CPH 20 kg bagaj 8 kg kabin bagaji.Fiyat gidis donus yetiskin 3300.-dkk ( ekstra bagaj 10 kg alirsaniz 165.-dkk ) cogu yolcu bu tarz ucuslarda ekstra bagaj aliyor veya almiyor.Ayni hat THY ayni acenteki ucret gidis donus bu gun ise 3200 .-dkk ile 3500.-dkk arasinda degisen fiyat.Kime gore degisiyor?Acentenin musterisine gore nicin ve nasil acenteye sat sana tesvik anlasmasi ve dusuk klas ucret uygulamasi yapacagim sozuyle ikili oynayarak insanlarimiz aldatiliyor.Bu ulkenin ucaklari bu yoneticilerin elinde hangi kiritere uyarak dusuk kime ne sekilde satisa sunduruluyor anlamis degiliz.Eger ilgili acente THY ucuslarini satmasin THY Copenhag ofisini kapatir.Copenhag yoneticileri sadece acentelere tesvik uygulamasi yaparak satis saglarken diger havayollari THY den daha fazla ne veriyorda THY den daha pahaliya satarak piyasada soz sahibi oluyorlar.Bunu Copenhag taki yoneticilere soralim bakalim ne diyecekler,,,,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amitos ~ 11 yıl önce
3 ) Size sunu ifade edeyim ki Emirates bu pazarda tek soz sahibi .Copenhag ofisi 2010 ve 2011 elinde ki verileri iyi kullanamadigi icin pazari yanlis marketing hesaplari yanlis tesvik uygulamalari THY zarar vermis olup verenlere mukafat ifade edenlere ceza verimis,akebinde acentenin insiyatifinde PEGASUS pazara girdi.Neden hala THY acentenin tekelinden cikamiyor.O acente istemedigi muddetce THY pazarda satis dahi yapamaz.Bu gun acentenin tekelinde EK (KYA-ESB) ucuslari sisteme kapali kim satabilir.Sadece Pegasusu getiren acente satar digerleri asla satamaz.Subatta yapilan gorusmeler her IATA acentesine bu ucuslar acilip satilacakken bu gunherkese kapali.Politika yanlis hala kirk yillik devlet politikasi mantigi var .Haklarini arayanlar her zaman suclu .Suclu olanlar da her zaman tehdid ediliyorum diye yakinirlar.Gelecek yil bu pazarda ATLASJET de olacak olmalidir da.THY ye de bu zihniyet yok olmadikca bizler cok yazacagiz ve belirleyici olmaya devam edecegiz.Copenhag can cekisiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amitos ~ 11 yıl önce
2 ) 2012 tayinler ve cekismeler sonucu istatistiki bilgilerden yoksun ofis gunluk sefer uce cikti.Sayet henuz elindeki pazari baskalarina kaptirmanla gunde uce dahi ciksan ucret belirlemesini THY yaptigi icin daha karli ucus strateji gelistiremeyen THY pazardan 2 milyon Euro yilin ilk yarisinda kaybetmis oldu.Yuksek ucret bu pazarda alternetif havayollarini getirmistir.Her seyin basi kaliteli bir urunu yeri ve zamaninda dogru yerde dogru insanlarla dogru kararlarla idame ettirmekte.Bizim urunumuz cok guzel mukemmel fakat saticimiz yanlis tekelci,kendi vatandasini ikinci sinif muamelesi yapan seffaf akilci olmayan ucret palitikasi guden yonetici ve yandaslarinda.Gelin 87 bin Turk gocmenin yasadigi bu ulkede bir istatistik yapalim soralim insanimiza bu yonetim kadrosundan memnun musunuz? Copenhag can cekisiyor.Hic bir hizmet yok telefona dahi maile dahi bakacak zamanlari yok dedikodu yapmaktan.Uc lu maymunu oynuyorlar.Tekelci zihniyet bu ulkeye zarar verdi.Bunun hesabini sorun lutfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amitos ~ 11 yıl önce
1 ) Danimarkada basarili bir yolcu profili var.Hakli once Katar pazara girdi sonra Emirates.Dikkatimi ceken cok onemli bir detay.Emirates mudurunun her gun kontoarlari kendisinin acmasi ve her acilan kontoarlara cicek goturmesi akabinde yolcularla birebir ilgilenmesi daha sonra check in islemleri bitene kadar her seyi ile mukemmel bir hizmet ve yolcu klasina gore check in tahsis edilmesi.Acaba biz de kactane mudur ayni islemi her gun yapabiliyor?Hatta Emirates bu pazara Katari ve THY yi Pegasus'u gomerek gidi.Sonuc kazandi. 2010-2011 THY Copenhag marketing ofisinin hatalari ve basarisizligi THY ye 4 milyon euro zarara ugratarak femtiriplerle ve iflas eden acentelere tesvik odemekle gecistirdi.THY iki yilin blancosunu kapatabilmek icin yuksek ucretle pazara girs yapti.Fakat klavuzu karga olanin burnu seyden cikmaz ...misali pazartesi Pegasus,sali Katar ve carsambada Emirates pazara girdi.Iste tam bu sirada sitrateji gelistireyen marketing elindeki firsati diger havayollarina kaptirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yolcular ayrıca tüm Emirates uçuşlarında Ekonomi sınıfında 30 kilo, Business'ta 40 kilo ve First Class'ta 50 kilo olmak üzere cömert bagaj haddine sahip olacak yazmislar. Iskandinav yolcular genelde hafif bagajla yolculuk yapiyorlar ve Emirates stratejik olarak goz boyuyor. Mantikli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 11 yıl önce
Buradaki miktarlar A380 için geçerli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000