14 Haziran 2012, Perşembe 08:32:46

SKY CARGO'DAN REKOR

Emirates SkyCargo, Umman’dan İngiltere’ye rekor sayıda at taşıdı. Toplam 112 atın iki özel kargo uçağıyla sevkiyatı başarıyla gerçekleştirildi.
  • Sn. Editör Bence bu bir haber değil, bu tamamen bir reklam Aynı taşımaları Milli havayolumuz THY ve MNG havayollarıda zaten yapmaktadır.. THY kargonun da taşıma ve vermiş olduğu servisleri ile ilgili olarak almış olduğu ödülleri var. Merak edip kargo başkanlarına veya ticaret müdürlüklerine sorarsanız mutlaka onlarda birkaç fotoğraf ve belge mutlaka tarafınıza sunacaklardır. Sizde mutlaka vardır arzu edrseniz telefonlerını verebilirim.

Emirates’in taşımacılık birimi Emirates SkyCargo’ya ait 100’den fazla atı taşıyan iki özel kargo uçağı İngiltere’ye iniş yaptı. Emirates SkyCargo tarafından tek seferde taşımada şimdiye kadarki en büyük rakam olan 70 atın sevkiyatından iki gün sonra 42 atı taşıyan ikinci uçuş da gerçekleştirildi.

Kraliçe Elisabeth’in tahta çıkışının 60’ıncı yıldönümü adına Windsor kalesinde düzenlenen 60. Yıl Geçit Töreni için hazırlanan Umman Kraliyet Süvari atları, Boeing 777 kargo uçağıyla Umman Muscat’tan Londra Stansted’e taşındı. Atlar, bu önemli seyahat esnasında veterinerlik uzmanlarına danışılarak geliştirilen IATA sertifikalı at bölmelerine yerleştirildi. 

Emirates SkyCargo uçaklarının içinde sürekli olarak ayarlanabilen ve atların rahat etmesini sağlayan hassas havalandırma sistemi bulunuyor. 8 seyis ve veteriner hekimden oluşan bir ekip de uçuş esnasında atlara eşlik etti.

Emirates Kargo Planlama ve Kargo Uçakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiran Perera, bu prestijli etkinlik için Umman Kraliyet Süvari atlarını İngiltere’ye getirmek üzere seçilmekten dolayı onur duyduklarını belirterek, “Dubai, at yarışları dünyasında önemli bir role sahip. Atların bakımı ve ulaşımı açısından kayda değer bir deneyim kazandık ve her yıl dünyanın dört bir yanına yüzlerce uçuş gerçekleştiriyoruz” dedi. Emirates 777F kargo uçakları ile 112 atın taşınması, Körfez bölgesindeki lider at taşımacılık acentesi Equitrans Lojistik tarafından organize edildi.

Orta Doğu’nun En İyi Hava Kargo Şirketi Ödülü
Müşteri hizmetlerindeki başarısının yanı sıra hızla büyüyen uluslararası hava kargo taşımacılığıyla da beğeni toplayan Emirates SkyCargo’nun başarısı dünyanın dört bir yanından kargo endüstrisinde kazandığı ödüllerle takdir edilmeye devam ediyor. Emirates SkyCargo, 6 Haziran 2012’de Şanghay’da düzenlenen törenle Asya Taşıma ve Tedarik Zinciri Ödülleri’nde (AFSCA) Orta Doğu’nun En iyi Hava Kargo Şirketi ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen AFSCA ödülleri, pazarın lider nakliye ve lojistik gazetesi olan Cargonews Asia tarafından organize edildi. Asya Taşıma ve Tedarik Zinciri Ödülleri, Asya’nın en prestijli ve geçerli ödülü olarak kabul ediliyor. Emirates SkyCargo’nun bu ödülü, ticaret dergisi Air Cargo News’in düzenlediği Yılın Kargo Havayolu Ödülü’nü üst üste 24 kez almasının hemen ardından geldi.

SKY CARGO'DAN REKOR

Yorumlar

Reklam gibi haber ~ 12 yıl önce
Sn. Editör Bence bu bir haber değil, bu tamamen bir reklam Aynı taşımaları Milli havayolumuz THY ve MNG havayollarıda zaten yapmaktadır.. THY kargonun da taşıma ve vermiş olduğu servisleri ile ilgili olarak almış olduğu ödülleri var. Merak edip kargo başkanlarına veya ticaret müdürlüklerine sorarsanız mutlaka onlarda birkaç fotoğraf ve belge mutlaka tarafınıza sunacaklardır. Sizde mutlaka vardır arzu edrseniz telefonlerını verebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000