17 Mayıs 2010, Pazartesi 11:45:08

Sky Cargo 6'ıncı kez en iyi oldu

Dubai Merkezli havayolu şirketi Emirates Havayolu 25 yıllık tarihinde altıncı kez en iyi Kargo Havayolu ödülüne sahip oldu.
  • ödül kazanacak havayolları 20 mayısta açıklanacak
  • bu odul en iyi Kargo havayoluna verilmiyor..... bu odul gecen yil en cok bu (air cargo news )dergi advertisment veren hava yolarina verilen bir odul..........parayi basan kazaniyor.... bunu THY Kargo cok iyi biliyor ........odul kazanmak/satin almak onemli degil ........onemlisi Gecen yil en cok pazar payi kazanan ve buten hava yollari dusus te ken THY Kargo her gecen yil daha yukselen bir havayolari...bence bu onemli....
  • Nerede bizim kargo sirketlerimiz? ACT, Kuzu ve MNG??
  • Darısı Turkish Cargo'nun başına.

Emirates SkyCargo, yılın en iyi kargo havayolu şirketleri yarışmasında 25 yıllık tarihinde altıncı kez en iyi kargo havayolu seçildi. İngiltere’nin başkenti Londra’da 22.si düzenlenen yılın en iyi Kargo havayolları ödüllerinde Emirates SkyCargo Ortadoğu’nun en iyi Kargo Havayolu kategorisinde de ödül aldı.

Ödül törenine katılan Emirates SkyCargo Başkanı Ram Menen, “Emirates Havayolu’nun böylesine önemli ödüllere layık görülmesinden ötürü çok mutluyuz. Dünya’nın lider kargo havayolu şirketlerinden biri olarak değerlendirilmek bizim için çok önemli bir başarı. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunma konusunda ki çabalarımızın boşuna olmadığının da bir kanıtı.”dedi.

Emirates SkyCargo halen büyümekte olan bir şirket. Geçen yıl Emirates SkyCargo filosuna iki adet Boeing 777 tipi uçak kattı ve taşıyıcı ağını genişletmeye devam etti.

6 kıtada, 100’den fazla noktaya hizmet vermeye devam eden Emirates Havayolları 28 Mart’ta Tokyo’ya, 1 Mayıs’ta Amsterdam’a uçmaya başladı. Önümüzdeki Temmuz ayında ise Prag ve Bağdat, Ağustos ayında Madrid, Eylül ayında ise Dakar rotalarının açılması planlanıyor.

Emirates Sky Cargo en iyi kargo havayolu ödülünü Air Cargo News dergisi ve okuyucuları tarafından yapılan oylama sonucu kazandı.
 

Sky Cargo 6'ıncı kez en iyi oldu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ödül kazanacak havayolları 20 mayısta açıklanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu odul en iyi Kargo havayoluna verilmiyor..... bu odul gecen yil en cok bu (air cargo news )dergi advertisment veren hava yolarina verilen bir odul..........parayi basan kazaniyor.... bunu THY Kargo cok iyi biliyor ........odul kazanmak/satin almak onemli degil ........onemlisi Gecen yil en cok pazar payi kazanan ve buten hava yollari dusus te ken THY Kargo her gecen yil daha yukselen bir havayolari...bence bu onemli....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nerede bizim kargo sirketlerimiz? ACT, Kuzu ve MNG??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Darısı Turkish Cargo'nun başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000