19 Mayıs 2014, Pazartesi 10:51:40

RYANAIR'DEN "ÇILGIN HAMLELER" GELİYOR

İrlanda merkezli, düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, uzun mesafeli uçuşlar için şirket kurmaya hazırlanıyor.
  • "bussiness klas" hangi dilde yazılmış acaba ?
  • Karda düşme olmuş gözlerim dolmuş
  • Yav bi yürü git be adam
  • Bir gun de reklam disinda birsey yap be arkadas. Bu adam ceo mu yoksa tanitim sorumlusu mu? Yalanlar komik pozlar sonunda yine gundemde kalma cabalari. Norwegian thomascook jetairfly gibi low costlar nerden buldu ucagi da low cost amerika ucuslarini baslatti acaba? Turkiye ve israil pazarina da gireceklerdi onlar da fos cikti.
  • Ayakta yolcu uygulaması, ücretli tuvalet ve kabin memursuz uçak gibi uygulamalar bu CEOnun her yıl 1-2 kez basında gündeme getirdiği konulardır. Son bir kaç yıldır sürekli gündeme getirir fakat uygulamaya geçmez. Bu gündemi oluşturmasının sebebi ise şirketin kendi ana özelliği olan low costtan gelir. Çünkü her ne kadar saçma da olsa hiçbir reklam ücreti ödemeden yılda en az bir kez ve bir kaç günlüğüne havacılık camiasında gündem oluşturup şirketinden bahsettirir.
  • Bence ikici pilotta gereksiz. Teke dusurulmeli
  • He he Zenginin malı zugurtun cenesi
  • ayakta yolcu neden alınmasın alınmalı Otobüs içinde aynı şey geçerli kaza oldumu ölürsün ayaktaysan ya arkadan öne fırlarsın şansın varsa ölünü bulurlar uçakta ölünü bulamazlar parçalarını toplarlar mantık güzel ama onu kabul edecek yolcu lazım oda bi haylisiyle vardır..Yani yoktur bi sıkıntı bakın işinize..
  • bu adamın asla şakası olmaz yapar mı yapar ve bir ara söz ettiği ayakta yolcu uygulaması ve kabin memursuz,yiyecek içecek otomatlı uçuşlarda başlatır
  • Business klas :)

Ryanair CEO’su Michael O’Leary, Almanya’da ulusal çapta yayımlanan Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine verdiği röportajda 4-5 yıla kadar uzun mesafeli uçuşlar için yeni bir şirket kuracaklarını söyledi.

Yeni şirketi ilk etapta 15-20 uçakla faaliyete geçireceklerini kaydeden O’Leary, uçak sayısını daha sonra 30-40’a çıkaracaklarını ifade etti.

10 AVRO'DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA UÇACAK

Özellikle Almanya’dan ABD’ye uçmayı hedeflediklerini belirten O’Leary, bilet fiyatlarını 10 avrodan başlatacaklarını ve Almanya’da ağırlıklı kullandıkları Hahn ve Hunsrück gibi küçük havaalanlarını kullanacaklarını kaydetti. O’Leary, bagaj, yiyecek, içecek ve yer hizmetlerinin ise ücretli olacağını bildirdi.

PİYASADA UZUN MENZİLLİ UÇAK BIRAKMADILAR!

Ryanair CEO’su O’Leary, uzun mesafe uçuşlarına 5 yıl içinde başlamalarının sebebinin ise Emirates, Etihad ve Qatar Airways gibi Körfez havayollarının üretici firmalara çok fazla uzun mesafe uçağı siparişi vermelerinden dolayı bu tip uçak alımının zorlaşması olduğunu söyledi.

Körfez havayollarının birbirleri ile büyük rekabet içinde olduklarını ifade eden O’Leary, sonunda üç büyük Körfez havayolundan sadece birinin ayakta kalacağını iddia etti.

RYANAIR İŞ DÜNYASINA YÖNELECEK

Uzun mseafe uçuşlarının dışında bir diğer hedeflerinin ise bussiness klas hizmeti de sunmak olduğunu kaydeden O’Leary, iş dünyası için de yeni olanaklar sunacaklarını ve iş seyahatlerinin yüzde 23 olan payını yüzde 35’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. 

RYANAIR'DEN "ÇILGIN HAMLELER" GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

arkadaş ? ~ 10 yıl önce
"bussiness klas" hangi dilde yazılmış acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Karda düşme olmuş gözlerim dolmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yav bi yürü git be adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir gun de reklam disinda birsey yap be arkadas. Bu adam ceo mu yoksa tanitim sorumlusu mu? Yalanlar komik pozlar sonunda yine gundemde kalma cabalari. Norwegian thomascook jetairfly gibi low costlar nerden buldu ucagi da low cost amerika ucuslarini baslatti acaba? Turkiye ve israil pazarina da gireceklerdi onlar da fos cikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayakta yolcu uygulaması, ücretli tuvalet ve kabin memursuz uçak gibi uygulamalar bu CEOnun her yıl 1-2 kez basında gündeme getirdiği konulardır. Son bir kaç yıldır sürekli gündeme getirir fakat uygulamaya geçmez. Bu gündemi oluşturmasının sebebi ise şirketin kendi ana özelliği olan low costtan gelir. Çünkü her ne kadar saçma da olsa hiçbir reklam ücreti ödemeden yılda en az bir kez ve bir kaç günlüğüne havacılık camiasında gündem oluşturup şirketinden bahsettirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence ikici pilotta gereksiz. Teke dusurulmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
He he Zenginin malı zugurtun cenesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hişt ~ 10 yıl önce
ayakta yolcu neden alınmasın alınmalı Otobüs içinde aynı şey geçerli kaza oldumu ölürsün ayaktaysan ya arkadan öne fırlarsın şansın varsa ölünü bulurlar uçakta ölünü bulamazlar parçalarını toplarlar mantık güzel ama onu kabul edecek yolcu lazım oda bi haylisiyle vardır..Yani yoktur bi sıkıntı bakın işinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi Niyet Elçisi ~ 10 yıl önce
Merhaba uçaklarda türbülans olduğunda ayaktaki yolcular ne olur acaba dersiniz?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu adamın asla şakası olmaz yapar mı yapar ve bir ara söz ettiği ayakta yolcu uygulaması ve kabin memursuz,yiyecek içecek otomatlı uçuşlarda başlatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Business klas :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000