08 Nisan 2009, Çarşamba 16:28:54

Qatar Airways ekonomi sınıfının en iyisi seçildi

Qatar Airways, her yıl yapılan Skytrax yolcu anketi ödüllerinde bir kez daha şaşırtıcı başarılara imza attı ve Dünyanın En İyi Economy Class ödülü de dahil olmak üzere birçok ödüle layık görüldü.
  • bir ara sacma sapan moscow lions yorumlari vardi, simdi de basmiza erzurumlu diye birisi cikti,artik biktik boyle yorumlardan.lutfen bir siteyi bos yere mesgul etmeyin. biraz dusunup mantikli ve akilci seyler yazin bari.
  • ne erzurum mus beaa :) erzumu tek basına ulke yapalım sızde kendınıze Erzurum Air i acın sızde alın alla alla :d
  • QATAR AIRWAYS ERZURUMA DA UÇSUN :)))
  • Erzurum'u görmedim, şaşırdım. Erzurum u da seçsinler:)

Doha merkezli şirket, dördüncü kez Orta Doğu’nun En İyi Havayolu seçildi. Kabin personeli ise yedi yıl üst üste bölgenin en iyisi seçilerek yolcularına en üst düzey hizmeti sunduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Bunun yanı sıra Qatar Airways’in dünya çapındaki sıralaması da övgüye değer bir biçimde yükseldi, şirket, üç sıra yükselerek dünyanın en iyi dördüncü havayolu unvanına sahip oldu – bu da Orta Doğu’daki diğer tüm havayollarının en iyisi olduğu anlamına geliyor.

Skytrax tarafından da onaylandığı gibi ‘’dünyanın 5 yıldızlı havayolları arasındaki tek Ortadoğu’lu havayolu’’ olarak dereceye giren Qatar Airways; yolcularına en üstün ve rakipsiz hizmeti sunma konusundaki kararlılığı için de övgü topladı.

Qatar Airways Yönetim Kurulu Başkanı Akbar Al Baker; 500’den fazla kişinin katılımıyla Hamburg’ta gerçekleştirilen 10. Skytrax World Airline Awards töreninde ödülleri aldı.

‘Qatar Airways olarak; sürdürmekte kararlı olduğumuz üstün hizmetimizin ve konukseverliğimizin bir kez daha farkedilmesinden büyük onur duyuyoruz.’ diyor Al Baker.

‘Birçok havayolu şirketi seçkin kabinlerini geliştirmek için büyük yatırımlar yapıyor, bunu biz de yapıyoruz, ancak Qatar Airways olarak öte yandan da Economy Class kabinlerimizde yenilikler yaparak standartlarımızın korunduğundan ve tüm dünyadan yolcularımızın beklentilerinin ötesine geçildiğinden emin oluyoruz.’

Qatar Airways geçtiğimiz günlerde Economy Class hizmetlerinde yenileme çalışmaları yaptı, bu yeniliklerin arasında; yolcuların uçuş keyfini artırmayı amaçlayan yemeklerin daha şık, zarif ve iştah açıcı bir şekilde sunulması da bulunuyor.

Yeni görünümlü ve renkli tepsilerle Economy Class yolcularına yepyeni bir yemek sunumu yapılıyor ve mükemmel bir uçuş deneyimi yaşamaları sağlanıyor.

Skytrax Yönetim Kurulu Başkanı Edward Plaisted şöyle konuşuyor: ‘Köklü bir Beş Yıldızlı havayolu olarak Qatar Airways; en çekişmeli geçen kategorilerden biri olan Economy Class alanında da başarıya ulaştı. Orta Doğu’da Emirates, Etihad Airways ve Qatar Airways bölgenin en iyisi olmak için rekabet ettiler ancak Qatar Airways oldukça iyi bir performans göstererek bu ödülü kazandı.’

95’in üzerinde farklı milletten katılan 16 milyondan fazla yolcu; sekiz ay süren bu ankette yer aldı. Havayolu standartlarını belirlemede dünyanın gerçekten de bağımsız tek yolcu anketinin sonuçlarına göre ödüller takdim edildi.

Qatar Airways 68 Airbus ve Boeing uçaktan oluşan modern filosuyla Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Uzak Doğu ve Kuzey Amerika üzerinden 84 iş ve eğlence merkezine uçuşlar düzenliyor.

Qatar Airways

Qatar Airways ekonomi sınıfının en iyisi seçildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bir ara sacma sapan moscow lions yorumlari vardi, simdi de basmiza erzurumlu diye birisi cikti,artik biktik boyle yorumlardan.lutfen bir siteyi bos yere mesgul etmeyin. biraz dusunup mantikli ve akilci seyler yazin bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne erzurum mus beaa :) erzumu tek basına ulke yapalım sızde kendınıze Erzurum Air i acın sızde alın alla alla :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
QATAR AIRWAYS ERZURUMA DA UÇSUN :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurum'u görmedim, şaşırdım. Erzurum u da seçsinler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000