07 Ekim 2008, Salı 11:15:40

Paylaşılamayan kadın Emirates'te

Geleceğe yönelik yatırımlarıyla tüm dünyanın dikkatle takip ettiği Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürlüğüne Fatoş Kutay getirildi..
  • tebrikler canım arkadaşım
  • ne aranilan kadinmis ya
  • Artık her isteyen CV sini yollasın, siz de haber diye onu yayınlayın e mi?
  • salla gitsin dertleri oyna hadi belleri şaklat şimdi elleri oynaoynaoyna

A. Fatoş KutayFatoş Kutay’ı kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını; belirten Emirates Türkiye, Romanya, Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Ahmet Birinci, “Fatoş Kutay gibi havacılık sektöründe deneyimli bir isimle yolumuza devam ediyor olmaktan mutluluk duyuyor ve yeni Satış ve Pazarlama Müdürümüz ile Emirates Türkiye operasyonlarının daha da güç kazanacağına inanıyorum” dedi.

Fatoş Kutay kimdir?

Fatoş Kutay, 23 yıldır turizm sektöründe devam ettirdiği kariyerinin son 16 yılını da yönetim kademelerinde üstlendiği çeşitli görevlerle sürdürdü. British Airways’in İstanbul ofisinde Bilet ve Rezervasyon temsilcisi olarak göreve başlayan Kutay kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlayarak aynı havayolunda sırasıyla Satış ve Pazarlama Koordinatörü ve İş ve Pazarlama Müdürü olarak görev aldı.

1995-1999 yılları arasında Er-Tur Turizm ve Organizasyon firmasında Satış Direktörlüğü görevini sürdüren Kutay, IATA ajansları komitesinde aktif rol alarak 1998-2000 yılları arasında I.S.A.D (IATA Seyahat Acenteleri Türkiye) başkanlığı görevini de sürdürdü.

1999 yılında TÜRSAB’da (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Yönetim Kurulu Üyeliği görevine başlayan A. Fatoş Kutay Türkiye’yi çeşitli organizasyonlarda ve ECTAA ve IFTO’da başarıyla temsil etti. Ayrıca Türkiye’nin yurtdışındaki pazarlama ve reklam kampanyalarıyla ilgili Turizm Bakanlığı ile aktif ve yakın bir çalışma içerisinde bulundu. Bu görevi sırasında Türkiye’yi Dünya Seyahat Organizasyonu gibi birçok organizasyonda temsil etti.

Kutay, 2001 yılında Swissair  Türkiye’de Satış Müdürü olarak göreve başladı. 2002 yılında kariyerindeki başarılarını bir yenisini ekleyerek Swiss Uluslararası Havayolu’nun Türkiye Satış Yöneticisi olarak atanan ve 2008 yılına kadar bu görevi başarıyla devam ettiren Fatoş Kutay, Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates’in İstanbul ofisinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak yeni görevine başladı.

1983-1985 yılları arasında American Collage of Switzerland’ta İş Yönetimi eğitimi alan Kutay, çalıştığı kurumlarda aldığı çeşitli eğitim ve seminerlerle kariyerine yön verdi.

Kutay boş zamanlarında seyahat etmekten, golf oynamaktan, piyano çalmaktan ve kitap okumaktan keyif alıyor.

Paylaşılamayan kadın Emirates'te

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
tebrikler canım arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ne aranilan kadinmis ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habere gel.. ~ 16 yıl önce
Artık her isteyen CV sini yollasın, siz de haber diye onu yayınlayın e mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 16 yıl önce
salla gitsin dertleri oyna hadi belleri şaklat şimdi elleri oynaoynaoyna

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000