28 Ağustos 2008, Perşembe 18:21:37

KUZU KUZU BÜYÜYOR

Kuzu Havayolları Kargo, Emirates Sky Cargo’dan üç adet 1992 yılı yapımı A310-300F kargo uçağı satın aldı. C bakımları yapılan uçaklar sırasıyla Ekim, Kasım ve Aralık aylarında teslim alınacak.
  • Sevgili Akilli ve bilincli kardes; yalniz kartal a kendini aptal yerine koyma diyecegine once sen okumasini ve okudugunu anlamasini ogren :) bak bakalim ne yazmis once niye yazmis, kendini aptal yerine koyan birisi varsa o da senden baskasi degil burda :)) hahahahaha
  • Kuzu Havayolları Ailesinin en iyisine layık olduğuna inanıyorum.Kurulduğundan bu güne aynı heyecanla çalışan eski şirketime Hayırlı Olmasını diler daha güzel günlere ulaşmalarını temenni ederim.
  • Sıra Rus ortaklara geldi. Rusya da ambargoyu koydu, mal kaydı batıya. A310 lara hayırlı uçuşlar, yeni oluşuma başarılar.
  • Martı arkadaşımızın da dediği gibi kuzu ailesi git gide büyüyor. Rus ortaklarıyla beraber dünyadaki havacılık sektöründen kendine düşen payı artıracağına inannıyorum. Bu yolda kuzu ailesinin bir üyesi olmakla gurur duyorum.
  • aklı evvel yalnızkartal rumuzlu arkadasım,THY nin yapamadıgı derken THY su ana kadar tam 3 A310 u kargoya cevirdi ve disaridan1 A310 u da kargo filosuna ekledi.Yani birseyi atıp tutarken biraz oku arastır da komik duruma dusup aptal yerine konma.
  • Kuzu Kargo Havayolları'nı alan yeni sahipleri, Kuzu'yu -dediğiniz gibi- büyütüyor. Yakında adı da değişecek ve yoluna ULS Cargo olarak devam edecek. Başarılar dilerim.
  • TEBRIKLER THY DERS VERDINIZ .ONLARIN YAPAMADIGINI TEK KALEMDE YAPTINIZ MILYONLARCA DOLAR HARCAYIP ESKIMIS YOLCU UCAKALARINI KARGO YAPIP BIRILERINE PARA YEDIRIRKEN HICMI VICDANLARI SIZLAMAZ.YOLUNUZ ACIK OLSUN...
  • Sektörü geliştirici bu tür girişimlerinizin devamını ve başarılar dilemek bir meslektaşınız olarak görevimiz olmalı.
  • Sevgili Fatih, haber çıktığından beri bakıyorum herhangi bir yorum girmemiş. Bu kadar başarılı işlere imza atıldığında tebriklerin, iyi dileklerin gelmesi lazım ama okuyucuların gözlerinden kaçtı herhalde. Ben nazar değmesin diyor ve engin başarılar diliyorum. Dost olarak tebrik ve teşvik etmek görevimiz olmalı çünkü..

Emirates Havayolları’nın Dubai’deki merkezinde yapılan törende üç uçaklık anlaşma Kuzu Kargo CEO’su Fatih Yurdakul ve Emirates Kargo CEO’su Ram Menen tarafından imzalandı.

Kuzu Havayolları CEO’su Fatih Yurdakul, dünya genelinde artan yakıt fiyatları, global ekonomik daralma ve benzerî olumsuzluklar karşısında birçok firmanın uçaklarını park etme kararı aldığı bu zor günlerde, böyle bir atılım yapmaktan gurur duyduklarını ve bu uçakları uzun yıllar ülke ekonomisine fayda sağlayarak kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Fatih Yurdakul ayrıca Kuzu Havayolları Kargo’nun gelişme plânları içerisinde iki adet yeni nesil uzun menzilli uçağı da 2009 senesi içerisinde filoya eklemek üzere çalışmalarını da sürdüklerini açıkladı.

Satın alınan üç A310-300F uçakların emsallerinden farklı olarak her biri 40 ton taşıma kapasitesine sahip ve yakıt ikmali yapmaksızın kesintisiz sekiz saat menzilde rahatlıkla uçabilen yeni teknoloji uçaklar olduğu biliniyor.

Halen filosunda mevcut dört adet ve her biri 43,5 ton taşıma kapasiteli A300-B4 kargo uçakları bulunan şirket, bu yatırımı ile uçak sayısını 7 ve toplam günlük taşıma kapasitesini 300 tona ulaştırdı.

KUZU KUZU BÜYÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

jazziza ~ 16 yıl önce
Sevgili Akilli ve bilincli kardes; yalniz kartal a kendini aptal yerine koyma diyecegine once sen okumasini ve okudugunu anlamasini ogren :) bak bakalim ne yazmis once niye yazmis, kendini aptal yerine koyan birisi varsa o da senden baskasi degil burda :)) hahahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur EKER ~ 16 yıl önce
Kuzu Havayolları Ailesinin en iyisine layık olduğuna inanıyorum.Kurulduğundan bu güne aynı heyecanla çalışan eski şirketime Hayırlı Olmasını diler daha güzel günlere ulaşmalarını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sıra Rus ortaklara geldi. Rusya da ambargoyu koydu, mal kaydı batıya. A310 lara hayırlı uçuşlar, yeni oluşuma başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turn@m ~ 16 yıl önce
Martı arkadaşımızın da dediği gibi kuzu ailesi git gide büyüyor. Rus ortaklarıyla beraber dünyadaki havacılık sektöründen kendine düşen payı artıracağına inannıyorum. Bu yolda kuzu ailesinin bir üyesi olmakla gurur duyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ve bilincli ~ 16 yıl önce
aklı evvel yalnızkartal rumuzlu arkadasım,THY nin yapamadıgı derken THY su ana kadar tam 3 A310 u kargoya cevirdi ve disaridan1 A310 u da kargo filosuna ekledi.Yani birseyi atıp tutarken biraz oku arastır da komik duruma dusup aptal yerine konma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARTI ~ 16 yıl önce
Kuzu Kargo Havayolları'nı alan yeni sahipleri, Kuzu'yu -dediğiniz gibi- büyütüyor. Yakında adı da değişecek ve yoluna ULS Cargo olarak devam edecek. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalnız kartal ~ 16 yıl önce
TEBRIKLER THY DERS VERDINIZ .ONLARIN YAPAMADIGINI TEK KALEMDE YAPTINIZ MILYONLARCA DOLAR HARCAYIP ESKIMIS YOLCU UCAKALARINI KARGO YAPIP BIRILERINE PARA YEDIRIRKEN HICMI VICDANLARI SIZLAMAZ.YOLUNUZ ACIK OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RedWine ~ 16 yıl önce
Sektörü geliştirici bu tür girişimlerinizin devamını ve başarılar dilemek bir meslektaşınız olarak görevimiz olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whiteheart ~ 16 yıl önce
Sevgili Fatih, haber çıktığından beri bakıyorum herhangi bir yorum girmemiş. Bu kadar başarılı işlere imza atıldığında tebriklerin, iyi dileklerin gelmesi lazım ama okuyucuların gözlerinden kaçtı herhalde. Ben nazar değmesin diyor ve engin başarılar diliyorum. Dost olarak tebrik ve teşvik etmek görevimiz olmalı çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000