02 Aralık 2008, Salı 14:13:30

KUZU İKİNCİ UÇAĞINI DA GETİRDİ

Kuzu Havayolları Kargo’nun ikinci A310-308F uçağı İstanbul’a vardı.
  • yilin son yeni ucak aliyorlar..yilin son gunu isci cikartiyorlar..nedenmis krizmis.yok o ucak satilmis o ucus personeli cikartilmismis..yazik yazik inslh sende o koltugundan olursun..bende o isten cikartilan babalarin cocuguyumm..
  • Gurur verici ve sevinidirici bir haber.Kuzu Hava Yolları Kargo taşımacılık A.Ş. ailesine ve sevenlerine hayırlı olsun.
  • Tebrikler her şey iyi güzel de, haber yanlış. Kargoya dönüşen uçak nasıl charter, tarifeli sefer yapıyor onu anlamadık
  • Hayırlı olsun bakalım, Kuzu Havayollarının daha iyi işlerle daha iyi yerlerde olmasını umut ediyorum.
  • Fatih beye sesleniyorum.Herşey iyigüzel planlı bir şekilde büyüyorsunuz da pilot teknisyen açığınızı nasıl kapatacaksınız.Şirketinizde eski den çalışıp ayrılan elemanlarınıza kapılarınızı kapatmışsınız.bu kararınızı tekrar gözden geçirmenizi ve daha adil olmanızı diliyorum.herkes hata yapabilir.Affetmek büyüklüktür.
  • hayirli olsun. insallah bol kazancli ucuslar yaparlar. ;)
  • Kuzu havayollarına hayırlı olsun yakışır.Uçuş işletme başkanları Sermet TEMİZKAN,Genel md.leri Fatih bey,tek.md.leri Cem bey ve bakım md.Recep bey.Pırıl pırıl bir yönetim kurulu her şey gönüllerince olsun.
  • biz muhasebe ve finans departmnI olarak büyük bir heyecan içinde bekliyoruz :)
  • hayırlı olsun.
  • sigara içmek yasgından sonra persnel çıkıp dışhatlar terminali önünde sigara içerken çok çirkin görüntü oluşturuyorlar lütfen çare bulun lütfençareYorumunuz...

Kuzu Havayolları Kargo geçtiğimiz Ağustos sonunda Emirates SkyCargo ile üç adet A310-308 kargo uçağı satın alma anlaşması yaptığını duyurmuş ve filosundaki uçak sayısını dörtten yediye çıkartacağını açıklamıştı. Kuzu, bu anlaşma ile filosuna yeni katılacak olan bu üç uçaktan ikincisini dün teslim aldı ve uçak dün gece 23:30’de Atatürk Havalimanı’na indi.

Satın alındıktan sonra C Bakımı Dubai’de gerçekleştirilen ve TC-SGM olarak tescil edilecek olan uçak 40 ton kapasiteli ve 1992 yılı yapımı. Kuzu Havayolları Kargo 2006’nın sonunda Airbus tarafından yolcu uçağından kargo uçağına dönüştürülen bu uçağın uzun yıllar filoda hizmet vereceğini belirtiyor. Ocak 2009’da teslim alınması plânlanan son A310’un ise hâlen C Bakımı'nın devam etmekte olduğu gelen bilgiler arasında.

Dün akşam ulaşan uçağın, tescil işlemleri sona erdikten sonra, hâlen sürdürülmekte olan İstanbul-Avrupa-Ortadoğu-Asya arasındaki Tarifeli, Charter ve ACMI operasyonlarına hemen başlayağı belirtildi.

Üçüncü A310-308’in teslimatı ile firmanın filosundaki aktif uçak sayısı yediye ve günlük taşıma kapasitesi 300 tona ulaşmış olacak.

Son aylarda operasyonel yapılanmasını güçlendiren firmanın çalışanları, daha da yoğunlaşacak seferler için büyük bir heyecanla hazır olduklarını belirtirken; Kuzu Havayolları Kargo adına ilk uçuşunu gerçekleştiren A310-308’i dün akşam büyük bir coşku ve sevinçle karşıladılar.

KUZU İKİNCİ UÇAĞINI DA GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

:) ~ 15 yıl önce
yilin son yeni ucak aliyorlar..yilin son gunu isci cikartiyorlar..nedenmis krizmis.yok o ucak satilmis o ucus personeli cikartilmismis..yazik yazik inslh sende o koltugundan olursun..bende o isten cikartilan babalarin cocuguyumm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur EKER ~ 15 yıl önce
Gurur verici ve sevinidirici bir haber.Kuzu Hava Yolları Kargo taşımacılık A.Ş. ailesine ve sevenlerine hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış haber ~ 15 yıl önce
Tebrikler her şey iyi güzel de, haber yanlış. Kargoya dönüşen uçak nasıl charter, tarifeli sefer yapıyor onu anlamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BarışÇakmak ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun bakalım, Kuzu Havayollarının daha iyi işlerle daha iyi yerlerde olmasını umut ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Fatih beye sesleniyorum.Herşey iyigüzel planlı bir şekilde büyüyorsunuz da pilot teknisyen açığınızı nasıl kapatacaksınız.Şirketinizde eski den çalışıp ayrılan elemanlarınıza kapılarınızı kapatmışsınız.bu kararınızı tekrar gözden geçirmenizi ve daha adil olmanızı diliyorum.herkes hata yapabilir.Affetmek büyüklüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
hayirli olsun. insallah bol kazancli ucuslar yaparlar. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİKB ~ 15 yıl önce
Kuzu havayollarına hayırlı olsun yakışır.Uçuş işletme başkanları Sermet TEMİZKAN,Genel md.leri Fatih bey,tek.md.leri Cem bey ve bakım md.Recep bey.Pırıl pırıl bir yönetim kurulu her şey gönüllerince olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toraman ~ 15 yıl önce
biz muhasebe ve finans departmnI olarak büyük bir heyecan içinde bekliyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sigara içme yasgıRumuz ~ 15 yıl önce
sigara içmek yasgından sonra persnel çıkıp dışhatlar terminali önünde sigara içerken çok çirkin görüntü oluşturuyorlar lütfen çare bulun lütfençareYorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000