03 Eylül 2010, Cuma 22:46:48

KARGO UÇAĞI YERE ÇAKILDI

Dubai'de bir kargo uçağı otoyola düştü. Dubai'de bir kargo uçağı, trafiğin yoğun olduğu bir otoyola düştü.
  • Şu çakıldı manşetini atarken çok mutlu oluyorsunuz di mi ? Altına da 2 pilot da geberdi diye yazın tam olsun. Her kaza haberine aynı başlık. Bir de bizler havacıyız diye geçiniyorsunuz yazıklar olsun.
  • Napan Emrecik damamsin :)))
  • her firsatta araplar alt basligi altinda araplari oyle veya boyle asagilamaya calisan, ucak kazasi haberine ustun bilgi seviyesiyle bilimum milletten insanlarin kalitesizligine vurgu yapmaya calisarak kazayi yukleme hatasina dayandirmaya calisan irkci zihniyet arada bir de aynaya bakip kendinizin ne kadar mukemmel oldugunu degerlendirin. Haber ucak kazasi haberi yorumlar irkcilik uzerine. Yazik ki ne yazik..
  • Arapları adam eden hintlilerdir.
  • Birlesik Arap Emirliklerini ayakta tutan bu "gariban" Hintliler, Pakistanliar, Bangladeslilerdir. 24 saat 50 derece sicakta "beyazlarin" gagasi batmayan her turlu kirli ve agir isleri yapmaktadir. Dubai da gordugunuz muhtesem insaateler onlarin emegi, terleri ve bazen de maalesef kanlari ile yapildi. Buralarda yerlerde en ufak bir cop parcasinin bulunmamasi da onlarin sayesinde. Bence bu insanlara saygi duymak gerekir.
  • B747 muthis bir gurultu ile bir cok Turk pilotunun da ikamet ettigi Silicon Oasis sitesinin uzerinden yaklasik 200 feet lik bir irtifada yanarak gecti ve hemen sitenin yaninda bulunan acik bir araziye dustu. Siteye dusseydi cok buyuk bir faciya olacakti. Sitede bahcelerinde ve havuzlarinda oturan bircok insanlar sok gecirdi. Bu sabah halen her taraf yanik plastik ve yakit tutmekte, enkazda halen ufak defek yanginlar var.
  • allah bu mübarek ramazan gününde dubai havaalanında çalışan teknik personeli bile yok bangladeşli yok hintli diye ayırıp ,adamın yaptığı işi de buradan doğru değerlendirebilen,elin hintlisinin 3000 milden günahını alan ve oyu da sizinle aynı geçerlilikte olanların yorumlarından hepimizi korusun
  • dubaide yerde calisan personelin tammaı pakistan bengaldes cin hindistanlı yukleme hatasından dusmus olabilir
  • haberde belirtilmemiş ama ups'in sitesinde uçağın kalkışta düştüğü belirtilmiş. Dubaiden Almanyaya gidiyormuş. sağlıklı bilgi http://pressroom.ups.com/Press+Releases/Current+Press+Releases/Statement+on+Aircraft+Incident adresinden alınabilir.
  • ne oluyor bu 747 lere önce Quantas vakası ardından bu...

Dubai havaalanı yakınlarındaki Birleşik Arap Emirlikleri'nin bir askeri üssüne bu akşam düşen Amerikan United Parcel Services (UPS) şirketine ait uçaktaki iki kişinin öldüğü bildirildi.

Yetkililer, dünyanın en büyük kargo şirketine ait uçağın, Dubai kentinin çevre otoyolu Emirates Road yakınlarındaki askeri üsse çakıldığını belirttiler. Birleşik Arap Emirlikleri sivil havacılık kuruluşu, kargo uçağının kaptan pilot ve yardımcısının öldüğünü açıkladı.

Görgü tanıkları, Boeing 747-400 tipi uçağın düşmeden önce alev aldığını anlatırken, Dubai televizyonu, kazanın teknik problemlerden kaynaklandığını bildirdi.

KARGO UÇAĞI YERE ÇAKILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Şu çakıldı manşetini atarken çok mutlu oluyorsunuz di mi ? Altına da 2 pilot da geberdi diye yazın tam olsun. Her kaza haberine aynı başlık. Bir de bizler havacıyız diye geçiniyorsunuz yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Napan Emrecik damamsin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her firsatta araplar alt basligi altinda araplari oyle veya boyle asagilamaya calisan, ucak kazasi haberine ustun bilgi seviyesiyle bilimum milletten insanlarin kalitesizligine vurgu yapmaya calisarak kazayi yukleme hatasina dayandirmaya calisan irkci zihniyet arada bir de aynaya bakip kendinizin ne kadar mukemmel oldugunu degerlendirin. Haber ucak kazasi haberi yorumlar irkcilik uzerine. Yazik ki ne yazik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arapları adam eden hintlilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birlesik Arap Emirliklerini ayakta tutan bu "gariban" Hintliler, Pakistanliar, Bangladeslilerdir. 24 saat 50 derece sicakta "beyazlarin" gagasi batmayan her turlu kirli ve agir isleri yapmaktadir. Dubai da gordugunuz muhtesem insaateler onlarin emegi, terleri ve bazen de maalesef kanlari ile yapildi. Buralarda yerlerde en ufak bir cop parcasinin bulunmamasi da onlarin sayesinde. Bence bu insanlara saygi duymak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
B747 muthis bir gurultu ile bir cok Turk pilotunun da ikamet ettigi Silicon Oasis sitesinin uzerinden yaklasik 200 feet lik bir irtifada yanarak gecti ve hemen sitenin yaninda bulunan acik bir araziye dustu. Siteye dusseydi cok buyuk bir faciya olacakti. Sitede bahcelerinde ve havuzlarinda oturan bircok insanlar sok gecirdi. Bu sabah halen her taraf yanik plastik ve yakit tutmekte, enkazda halen ufak defek yanginlar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
allah bu mübarek ramazan gününde dubai havaalanında çalışan teknik personeli bile yok bangladeşli yok hintli diye ayırıp ,adamın yaptığı işi de buradan doğru değerlendirebilen,elin hintlisinin 3000 milden günahını alan ve oyu da sizinle aynı geçerlilikte olanların yorumlarından hepimizi korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dubaide yerde calisan personelin tammaı pakistan bengaldes cin hindistanlı yukleme hatasından dusmus olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haberde belirtilmemiş ama ups'in sitesinde uçağın kalkışta düştüğü belirtilmiş. Dubaiden Almanyaya gidiyormuş. sağlıklı bilgi http://pressroom.ups.com/Press+Releases/Current+Press+Releases/Statement+on+Aircraft+Incident adresinden alınabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne oluyor bu 747 lere önce Quantas vakası ardından bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000