04 Mayıs 2012, Cuma 08:01:52

KABİN MEMURU ALIMLARI DEVAM EDİYOR

Emirates’in kabin ekibi alımları için yeni tarihler belli oldu

 

Emirates’in, kabin ekibi alımı için yapılan görüşmeler 12 Mayıs’ta İstanbul The Marmara Pera ve 18 Mayıs’ta Ankara Divan Oteli’nde devam edecek.

Dünyanın en hızlı büyüyen ve en kârlı şirketlerinden Emirates Havayolu, kabin ekibi işe alımı için 12 Mayıs tarihinde İstanbul’da The Marmara Pera’da ve 18 Mayıs’ta ise Ankara Divan oteli’nde görüşme günleri düzenleyecek.

Kabin ekibi alımı görüşme günlerinde, havacılık sektöründe kariyer hedefleyen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı veriliyor. Dünyanınen önemli metropollerinden biri konumundaki Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Belirlenen iki gün boyunca, kadın ve erkek adaylar Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinebilecekler.

Emirates, bünyesinde çalışacak adaylarda, en az 21 yaşında olma koşulunun yanı sıra açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olma gibi özelliklere öncelik veriyor. Başvuracak adayların yanlarında İngilizce özgeçmişleri ile birlikte bir adet  fotoğraflarını bulundurmaları gerekiyor. Başvurmak isteyenlerin, görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor. Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com adresinden ulaşmak mümkün.

Emirates, 130’dan fazla ülkeden, 80’in üzerinde farklı dilden 14 binin üzerinde uçuş görevlisinden oluşan, gerçek anlamda uluslararası ekibiyle uçaklarında çok çeşitli uçuş hizmetleri sunuyor. Hızlı ve dinamik büyüme kaydeden Emirates, bu yıl 4000 yeni kabin memuru arıyor.

Türkiye’de 1987 yılından beri hizmet vermekte olan Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 168 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 70 ülkede 115’in üzerinde noktaya taşıyor.

Görüşmelerle ilgili ayrıntılı bilgilerinin bulunduğu listeye şu adresten ulaşılabilir: https://ekgrpapplications.emirates.com/careersonlineapps/CC_OPENDAYS/CabinCrewOpenDays.aspx?j=f&pub=/english

KABİN MEMURU ALIMLARI DEVAM EDİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000