07 Ekim 2011, Cuma 08:12:04

İŞTE EMIRATES'IN YENİ ROTASI

En hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketlerinden Emirates, 1 Kasım’dan itibaren Japonya seferlerine haftada iki sefer daha ekleyerek Dubai ile Narita Uluslararası Havalimanı arasında günlük ve kesintisiz hizmet vermeye başlıyor.
  • Nedense sürekli bir arap reklamı var. Kim ne yapsın arabın tokyo uçuşunu. Bu haber mi, reklam mı ?
  • Amaç Arap reklamı yapmak değil, dünya havacılığınında nerelere gittiğini görebilmektir. Her seferinde burada yerel haberler verilirse dünya havacılığını nasıl takip edeceğiz? Vizyonsuzluğun,içe kapalı çalışmanın 1 numaralı örneğini verdiğin için teşekkür ederiz. Ben şahsen Emirates, Etihad, Virgin vs. gibi dünya devi şirketlerin nasıl operasyon yaptığını,nasıl maliyet azalttıklarını yada havacılığa ne gibi yenilik getirdiklerini merak ediyorum. Sen etmiyorsan o senin bileceğin iş. Devam edersin Onur air ne yapmış,Pegasus nereye uçuyor gibi haberlere olur biter.
  • Arabic reklamlar yine. Arabın uçağı tokyoya gidiyorsa şimdi biz ne yapalım ? Bu haberin kime ne faydası var.
  • çok karlı ve tr den de full çeken bir hat
Narita’ya Mart 2010’dan bu yana uçuş gerçekleştiren Emirates, bu hatta, First Class’ta sekiz özel süit, 42 Business Class koltuk, 304 Economy Class koltukla toplam 354 kişi ve 23 ton kargo kapasiteli Boeing 777-300ER uçaklarını kullanmaya devam edecek.

Narita seferleri, Emirates uçuş ağının özellikle Orta Doğu, Afrika ve Güney Amerika’da giderek artan destinasyonlarına Dubai üzerinden kolaylıkla bağlanabilme olanağı sağlayacak.

Emirates’in Japon Havayolları’yla uzun zamandır devam eden ortaklığı sürerken, Narita ve Osaka seferlerine ek olarak düzenlenen iki Dubai-Tokyo-Dubai seferinde ortak sefer kodu kullanılacak. Uçuşlar, Emirates’in “EK” kodunun yanı sıra Japon Havayolları’nın “JL” koduyla da tanımlanacak.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 155 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.
İŞTE EMIRATES'IN YENİ ROTASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Nedense sürekli bir arap reklamı var. Kim ne yapsın arabın tokyo uçuşunu. Bu haber mi, reklam mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amaç Arap reklamı yapmak değil, dünya havacılığınında nerelere gittiğini görebilmektir. Her seferinde burada yerel haberler verilirse dünya havacılığını nasıl takip edeceğiz? Vizyonsuzluğun,içe kapalı çalışmanın 1 numaralı örneğini verdiğin için teşekkür ederiz. Ben şahsen Emirates, Etihad, Virgin vs. gibi dünya devi şirketlerin nasıl operasyon yaptığını,nasıl maliyet azalttıklarını yada havacılığa ne gibi yenilik getirdiklerini merak ediyorum. Sen etmiyorsan o senin bileceğin iş. Devam edersin Onur air ne yapmış,Pegasus nereye uçuyor gibi haberlere olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arabic reklamlar yine. Arabın uçağı tokyoya gidiyorsa şimdi biz ne yapalım ? Bu haberin kime ne faydası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok karlı ve tr den de full çeken bir hat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000