16 Haziran 2014, Pazartesi 12:30:45

İŞTE EMIRATES'İN İMZALI UÇAKLARI!

Dünya Kupası'nın FIFA Resmi Ortağı Emirates, Küresel Elçisi ve üç Dünya Kupası sahibi Pelé'nin seçkin imzasını taşıyan dünyanın ilk Boeing 777 uçaklarını filosuna kattı.
  • Reklamın kralını yaptı yine emirates. Bu arada dly emirates rumuzlu arkadaş ne içiyosun sen
  • Hadi Tk'daki ateiztler bunuda açıklasın:)) haha şaka bir yana Emirates Dünya Kupası'nın resmi sponsorları arasında maçlarda görebilirsiniz bilboardlarda hatta her yerde Fly Emirates diye yeni 777 leri ve 380 leri hayırlı olsun büyük kar elde eden devasa bir şirket Thy'nin kendini Emirates'e rakip görmesi gerçekten çok komik:) Bir günde 18 bin kişi taşımaktan bahsediyorlar Brezilya'ya Thy elindeki bütün geniş gövdeleri bir ay aralıksız uçursa oraya o rakama ulaşamaz diyip aradaki farkı bir kez daha açıklayıp sözü Tk'daki sevgili Ateizt astronot non-eu crew ve kendi çapında uçan cheflere bırakıyorum:D

Dünya Kupası'nın FIFA Resmi Ortağı Emirates, Küresel Elçisi ve üç Dünya Kupası sahibi Pelé'nin seçkin imzasını taşıyan dünyanın ilk Boeing 777 uçaklarını filosuna kattı.

Emirates’in Pelé-ane olarak adlandırdığı uçakları, Dubai - São Paulo uçuşuyla futbolseverleri yazın gerçekleşecek kupa heyecanıyla buluştu. Havada veya karada dikkat çeken 350 koltuk kapasiteli uçaklar, FIFA Dünya Kupası™ için özel olarak hazırlanan yaratıcı bir tasarıma sahip. Açılış maçı gününde tüm gövdeyi kaplayan tasarımıyla futbol efsanesi Pelé'nin imzasını taşıyan iki Boeing 777 Pelé-ane tanıtıldı ve ardından yine Pele’nin imzasını taşıyan bir Airbus A380 daha filoya eklendi. Futbolseverleri Brezilya'ya taşıyacak Emirates filosunda bulunan 115 Boeing 777, aynı zamanda dev 2014 FIFA Dünya Kupası logolarıyla donatılıyor.

2014 FIFA Dünya Kupası döneminde Rio de Janeiro ve São Paulo'ya günlük uçuşlarla Emirates, 18 bin'in üzerinde yolcu taşımayı öngörüyor. Brezilya'ya ya da Emirates'in uçtuğu diğer 143 noktaya seyahat eden yolcular, turnuvanın farklı yönlerini çeşitli şekillerde deneyimleyebilecek:

Havaalanında: Dünya Kupası heyecanı daha havalimanında başlıyor, özellikle Emirates’in Dubai merkezinde, check-in masalarında Emirates'in #AllTimeGreats reklamında yer alan futbol kahramanları Pelé ve Cristiano Ronaldo'nun  görüntüleri yer alacak. Dubai ile dünyanın dört bir yanında yer alan ödüllü dinlenme salonlarında yolcular, canlı yayınlanan maçları izleyebilecek.

Emirates Boeing 777 uçağında ice TV Live: 12 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında  Emirates’in 16 Boeing uçağından birinde seyahat eden yolcular, Sport 24 kanalından 64 maçın tamamını "canlı" olarak izleyebilecek. Bu özellik sayesinde uçakla seyahat etmek bile futbol severlerin eğlencesini bölmeyecek. Maçın tamamını seyretmenin yanısıra  yolcular, ice’da bulunan yedi adet haber kanalı sayesinde maç özetlerini takip edebilecekler.

Genç yolcular için eğlence: Uçakta yer alan çocuklar için ise Emirates, kupaya katılan takımların renklerinde karton kesitli renkli atıştırmalık kutuları ve şık bileklikler sunacak.



İŞTE EMIRATES'İN İMZALI UÇAKLARI!

Yorumlar

Yasas ~ 10 yıl önce
Reklamın kralını yaptı yine emirates. Bu arada dly emirates rumuzlu arkadaş ne içiyosun sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly emirates ~ 10 yıl önce
Hadi Tk'daki ateiztler bunuda açıklasın:)) haha şaka bir yana Emirates Dünya Kupası'nın resmi sponsorları arasında maçlarda görebilirsiniz bilboardlarda hatta her yerde Fly Emirates diye yeni 777 leri ve 380 leri hayırlı olsun büyük kar elde eden devasa bir şirket Thy'nin kendini Emirates'e rakip görmesi gerçekten çok komik:) Bir günde 18 bin kişi taşımaktan bahsediyorlar Brezilya'ya Thy elindeki bütün geniş gövdeleri bir ay aralıksız uçursa oraya o rakama ulaşamaz diyip aradaki farkı bir kez daha açıklayıp sözü Tk'daki sevgili Ateizt astronot non-eu crew ve kendi çapında uçan cheflere bırakıyorum:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 10 yıl önce
arkadaşım sen sağlam ezilmişin. Biz bundan sonra ne desek de fayda etmez. var git öte de kumda oyna

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000