07 Eylül 2012, Cuma 12:18:34

İSTANBUL'DAN A380 GEÇTİ

Airex'in ilk gününde bütün dikkatleri üzerine çeken, Emirates'in Airbus 380 tipi dev uçağının kabin ve kokpit görüntüleri bu haberde...
  • adam ister kadın ister bayan ister kız der. edebiyat öğretmenliği yapmanın lüzümu yok. gösteri için geldiyse herkesin girmeye hakkı var.
  • ''Efe'' ile yorum yazan arkadaşa asıl siz ne sıfatla adam olacasın yazarsın, ya bu nasıl bir kafadır,hiç tanımadığın bilmediğin görmediğin bir insan yapılan kötü bir muameleyi burada tam da yerinde biraz da sinirle yazmış, sen de yok adam ol, yok hangi sıfat, yok dingonun ahırı! kardeşimBen de olsam ben de sinirlenirim, çifte standart tam da buraların işidir çünkü.TOpkapı sarayını gezmiyorsun kardeşim,Gezeceğimiz altı üstü sağı solu bir uçak ve gezdirmezlerse de 500 euroyu veren istediği yere uçar bol bol da gezer.
  • "Kadına soruyorum" diye cümleye başlayan efe'leri öyle her yere almazlar. Önce adam olacaksın, o uçağı hangi sıfatla gezeceğini bileceksin, sonra seni almazlarsa üzülmeyeceksin. Dingo'nun ahırı mı orası?
  • TEK KELİME İLE HARİKA, HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM.
  • oraya giren herkesin özel davetiyesi mi varmış acaba ? Kadına soruyorum alacak mısınız ? Almayacak mısınız ? kadın bana belki olabilir belki olamaz keyfime göre modeli takılıyor rezillik ! alın 380'in kanadını şimdi mutlu olun :)

Fuarın en ilgi çeken uçağı olan A380, dün fuarın en gövde ismiydi. Kokpiti kısıtlı süreler ile ziyarete açılan A380'e ilgi yoğundu. Uçak altında kabini görebilmek için saatlerce bekleyen katılımcıların birçoğu, bu hayaline ulaşamadı. 

Akşam saatlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da ziyaret edip tam not verdiği A380, AirportHaber'in objektifine böyle yansıdı.

A380'İN KABİN İÇİ GÖRÜNTÜLERİ;

A380'İN KOKPİT GÖRÜNTÜLERİ;

İSTANBUL'DAN A380 GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ege ~ 12 yıl önce
adam ister kadın ister bayan ister kız der. edebiyat öğretmenliği yapmanın lüzümu yok. gösteri için geldiyse herkesin girmeye hakkı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
234 ~ 12 yıl önce
''Efe'' ile yorum yazan arkadaşa asıl siz ne sıfatla adam olacasın yazarsın, ya bu nasıl bir kafadır,hiç tanımadığın bilmediğin görmediğin bir insan yapılan kötü bir muameleyi burada tam da yerinde biraz da sinirle yazmış, sen de yok adam ol, yok hangi sıfat, yok dingonun ahırı! kardeşimBen de olsam ben de sinirlenirim, çifte standart tam da buraların işidir çünkü.TOpkapı sarayını gezmiyorsun kardeşim,Gezeceğimiz altı üstü sağı solu bir uçak ve gezdirmezlerse de 500 euroyu veren istediği yere uçar bol bol da gezer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFE ~ 12 yıl önce
"Kadına soruyorum" diye cümleye başlayan efe'leri öyle her yere almazlar. Önce adam olacaksın, o uçağı hangi sıfatla gezeceğini bileceksin, sonra seni almazlarsa üzülmeyeceksin. Dingo'nun ahırı mı orası?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CANAN ANIL ~ 12 yıl önce
TEK KELİME İLE HARİKA, HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efe ~ 12 yıl önce
oraya giren herkesin özel davetiyesi mi varmış acaba ? Kadına soruyorum alacak mısınız ? Almayacak mısınız ? kadın bana belki olabilir belki olamaz keyfime göre modeli takılıyor rezillik ! alın 380'in kanadını şimdi mutlu olun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000