16 Ekim 2009, Cuma 15:01:46

En eğlenceli havayolları

WAEA kabin içi eğlence sistemine sahip havayolu şirketlerini belirledi...
  • Acaba sen hiç turboprop uçakla uçtun mu,jet motorlu uçakla turboprop uçağın konforu kıyaslanmaz bile.Ayrıca senin 39 dolar lira(yeni bir para birimi galiba)vererek uçtuğun uçakta diğer yolcuların kaç paraya uçtuklarını biliyormusun???Her uçuşta promosyonlu sınıflar vardır belli ki sen de bu tip bir bilet almışsın eminim aynı uçakta 199 liradolara uçan yolcu bile vardır.BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLANLAR,UTANMAYA MAHKUMDURLAR.imza büyük bir Türk düşünürü...
  • THY'nin işi zor. Bu havacılık hep böyle gitmeyecek. Daha çok havayolu şirketi açılacak ve bazıları da Turboprop uçaklar kullanacaklar. Tüm çarraz ve direkt hatlarda uçacaklar. O zaman hep birlikte göreceğiz, bilet fiyatı nasıl olurmuş. Havayolu işletmeciliği nasıl olurmuş. Daha yolun başlangıçında bile değiliz. Hele beş on tane Turbuproplu şirket kurulsun.
  • 39 $ lira nasıl oluyor ? =))
  • Sen git THY den 190 liraya uc IST-ESB.. Valla PGT ile SAW - ESB uctum, ucak deli gibi dolu oldugu gibi , sadece $39 lira verdim.. Yillarca tekel olarak calisan THY mi iyi, yoksa halka ucuza bilet satan havayolu mu?
  • Arkadaşım, cahil cahil yorum yapmayalım.PGT size zorlamı bilet satıyor?LOW-COST denen bir modeli kendine örnek almış ve bence gayet başarılı bir şirket pegasus.RYANAIR-EASYJET ,TK kadar büyük filoları işletmesine rağmen halen lowcost olarak hizmet veriyor.Yani bu bir işletme modeli.Beğenmiyen parasına biraz daha kıyarak TK dan alır biletini olur biter.Çalışanının sırtından da para kazanma politikası dışında ben Pegasusu gayet başarılı buluyorum.
  • BİZDEKİ EN EĞLENCELİ HAVAYOLU İSE PGS... UÇAKTA MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATAN MI İSTERSİN, ŞİŞE SUYU SATAN HOSTES Mİ İSTERSİN , DARACIK KOLTUKLARA SIKIŞAN YOLCU MU İSTERSİN .. NE ARARSAN VAR.

Dünya Havayolları Eğlence Birliği (World Airline Entertainment Association-WAEA) dünyanın en iyi kabin içi eğlence sistemine sahip havayollarını belirledi.

WAEA 60 bin yolcuya yaptığı anket ile dört farklı kıtada 38 havayolunun uçaklarındaki eğlence sistemleri değerlendirdi. Amerika’da Virgin America, Asya ve Avustralya’da Singapur Havayolları, Avrupa’da Virgin Atlantic Airways, Ortadoğu ve Afrika’da ise Emirates, en iyi eğlence sistemine sahip havayolları oldular.

En eğlenceli havayolları

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba sen hiç turboprop uçakla uçtun mu,jet motorlu uçakla turboprop uçağın konforu kıyaslanmaz bile.Ayrıca senin 39 dolar lira(yeni bir para birimi galiba)vererek uçtuğun uçakta diğer yolcuların kaç paraya uçtuklarını biliyormusun???Her uçuşta promosyonlu sınıflar vardır belli ki sen de bu tip bir bilet almışsın eminim aynı uçakta 199 liradolara uçan yolcu bile vardır.BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLANLAR,UTANMAYA MAHKUMDURLAR.imza büyük bir Türk düşünürü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'nin işi zor. Bu havacılık hep böyle gitmeyecek. Daha çok havayolu şirketi açılacak ve bazıları da Turboprop uçaklar kullanacaklar. Tüm çarraz ve direkt hatlarda uçacaklar. O zaman hep birlikte göreceğiz, bilet fiyatı nasıl olurmuş. Havayolu işletmeciliği nasıl olurmuş. Daha yolun başlangıçında bile değiliz. Hele beş on tane Turbuproplu şirket kurulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
39 $ lira nasıl oluyor ? =))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen git THY den 190 liraya uc IST-ESB.. Valla PGT ile SAW - ESB uctum, ucak deli gibi dolu oldugu gibi , sadece $39 lira verdim.. Yillarca tekel olarak calisan THY mi iyi, yoksa halka ucuza bilet satan havayolu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım, cahil cahil yorum yapmayalım.PGT size zorlamı bilet satıyor?LOW-COST denen bir modeli kendine örnek almış ve bence gayet başarılı bir şirket pegasus.RYANAIR-EASYJET ,TK kadar büyük filoları işletmesine rağmen halen lowcost olarak hizmet veriyor.Yani bu bir işletme modeli.Beğenmiyen parasına biraz daha kıyarak TK dan alır biletini olur biter.Çalışanının sırtından da para kazanma politikası dışında ben Pegasusu gayet başarılı buluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİZDEKİ EN EĞLENCELİ HAVAYOLU İSE PGS... UÇAKTA MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATAN MI İSTERSİN, ŞİŞE SUYU SATAN HOSTES Mİ İSTERSİN , DARACIK KOLTUKLARA SIKIŞAN YOLCU MU İSTERSİN .. NE ARARSAN VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000