04 Haziran 2009, Perşembe 14:30:44

Emirates'ten yolcularına vize hizmeti

Emirates Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri’ne seyahat eden yolcularına kendi ofisinden sağladığı vize alım sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla yeni bir sisteme geçiyor.
  • Emirates Hava Yolları ile ilgili hemen her haberde şu son paragraf sanki mecburiyet varmış gibi ekleniyor. Bu da benim gibi birokuyucuyu bitiriyor... inşallah daha dikkatli olursunuz...
  • Araplar müşteri kapmak için her türlü numarayı çekiyor.

8 Haziran 2009’dan itibaren Birleşik Arap Emirlikleri’ne Emirates ile seyahat eden yolcuların vize işlemleri alanında uzman IKS (Innovative Key Solutions) tarafından yürütülen “Vize Bilgi ve Başvuru Servisi” aracılığı ile kabul ediliyor.

Emirates ile Dubai’ye seyahat eden yolcular vize başvurularını gerekli vize ve hizmet ücretiyle birlikte IKS vize başvuru merkezine yaparak artık çok daha kolay vize işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Yolcular 15 $ olan vize hizmet ücretini kredi kartıyla IKS ofislerine veya nakit olarak Türkiye İş Bankası şubelerine; vize bedeli ödemelerini ise sadece nakit olarak Türkiye İş Bankası şubelerinden yapabiliyor.

Ayrıca yolcular vize için gerekli evraklarını elden veya kurye yolu ile IKS’nin İstanbul ve Ankara’da bulunan ofislerine ulaştırabiliyor.

Vize hizmetlerinde uzman IKS Vize Başvuru Merkezleri, Emirates ile Dubai’ye seyahat eden yolculara özel 0212 340 56 00 nolu telefondan ve www.iks.com sitesinden hizmet veriyor.

IKS Vize Başvuru Merkezleri, resmi tatil günleri dışında Pazaretesi-Cuma günleri 08:00 – 18:00 saatleri arasında Emirates yolcularına hizmet veriyor. Vize başvurusunu takip etmek isteyen yolcular haftanın 7 günü 08.00 – 18.00 saatleri arasında Emirates Havayolları yolcularına özel 0212 340 56 00 nolu telefondan bilgi alabiliyor.

Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emirates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates'ten yolcularına vize hizmeti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates Hava Yolları ile ilgili hemen her haberde şu son paragraf sanki mecburiyet varmış gibi ekleniyor. Bu da benim gibi birokuyucuyu bitiriyor... inşallah daha dikkatli olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Araplar müşteri kapmak için her türlü numarayı çekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000