28 Aralık 2010, Salı 08:58:33

EMIRATES'TEN YENİ BİR ORTAKLIK

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates ile Amerika’ya seyahat edecek yolcular artık Virgin America Havayolları'nın uçuşlarına bağlanarak varış noktalarına çok daha kolay ulaşabilecek.
  • adamlar ucuş agını genişletiyor.
  • Bunlarda para bol. Onun için ticari havayolu kategorisine girmezler. Para kazanmasalarda emirleri destekliyor.
  • 3 saatlik yere kaldırsa ne olacak yakıt maliyeti sudan ucuz, e parada var, e allah veriyor yolcuyu oda tıkabası. E ben olsam bende koyarım 777. neden mi müşteri memnuniyeti adam kalitede hizmette sınır tanımıyor ve kabini full çektiriyor. maşallah deyip buyurun burdan diyorum emirates e.
  • Adamlar 2-3 saatlik yola 777-300 ER koyuyor ama uçağı da dolduruyor.
  • Emiratesin parası çok her an herşey yapabilir ancak ciddi bir krizde de batma riski de var ama borç para buluyor hallediyor.. Hesap kiap işi çok farklı. Adamlar 3 saatlik yola boeing 777 - 300 er modelini koyuyor sonra filosunda airbus 320 yok, 319 hiç yok beoing 737-800 falan işi olmaz. O zaman ekonomi nerede, yakıt maliyetlerini nasıl düşürecek.. onun için geç devam et..
  • Emirates doymuyor her fırsatta bir adım daha ileriye çıkıyor. 10 yıla kalmaz dünyanın en büyüğü olur!

Emirates ile Los Angeles’a seyahat eden yolcular artık Virgin America Havayolları’nın Boston, Dallas Forth Worth, Florida, Orlando, Washington ve Toronto seferlerine devam edebilecek.

Emirates ile San Francisco’ya uçan yolcular ise Virgin America Havayolları ile Boston, Dallas, Florida, Las Vegas, Orlando, San Diego, Seattle, Washington ve Toronto’ya aktarma yapabilecek.

Emirates ve Virgin America’nın gerçekleştirdiği bu iş birliği ve de iki şirketin uçuş sıklığı yolcuların Dubai’ye daha kısa bir süre bekleyerek uçmalarını sağlarken, Amerika’dan Orta Doğu’nun merkezine ulaşımı da daha mümkün kılacak.

Amerika ve Afrika'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Nigel Page “Virgin America Havayolları ile yeni işbirliğimiz hem Amerika’nın Batı Yakasındaki destinasyonlara erişimi kolaylaştıracak hem de Amerika’dan Ortadoğu’ya seyahat eden yolculara büyük kolaylık sağlayacak. Bu ortaklık Amerika rotalarına olan bağlılığımızı gösteriyor. Bundan sonra da hizmetlerimizi geliştirmek için yeni fırsatlar aramaya devam edeceğiz” dedi.

Emirates Los Angeles, Houston, New York ve San Francisco’ya haftada 49 uçuş gerçekleştiriyor.

EMIRATES'TEN YENİ BİR ORTAKLIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar ucuş agını genişletiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlarda para bol. Onun için ticari havayolu kategorisine girmezler. Para kazanmasalarda emirleri destekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3 saatlik yere kaldırsa ne olacak yakıt maliyeti sudan ucuz, e parada var, e allah veriyor yolcuyu oda tıkabası. E ben olsam bende koyarım 777. neden mi müşteri memnuniyeti adam kalitede hizmette sınır tanımıyor ve kabini full çektiriyor. maşallah deyip buyurun burdan diyorum emirates e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar 2-3 saatlik yola 777-300 ER koyuyor ama uçağı da dolduruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emiratesin parası çok her an herşey yapabilir ancak ciddi bir krizde de batma riski de var ama borç para buluyor hallediyor.. Hesap kiap işi çok farklı. Adamlar 3 saatlik yola boeing 777 - 300 er modelini koyuyor sonra filosunda airbus 320 yok, 319 hiç yok beoing 737-800 falan işi olmaz. O zaman ekonomi nerede, yakıt maliyetlerini nasıl düşürecek.. onun için geç devam et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates doymuyor her fırsatta bir adım daha ileriye çıkıyor. 10 yıla kalmaz dünyanın en büyüğü olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000