25 Aralık 2009, Cuma 13:16:34

Emirates'ten Tokyo açılımı

Osaka uçuşlarının yedinci yılında Emirates, dünyanın önemli ekonomi merkezlerinden biri olan Tokyo’ya direkt uçuş hizmeti verilmesinin planlandığını açıkladı.
  • Bıktık arap reklamlarından bıktıkkkk.
  • Yine bir arap reklamı
  • emirates in tokyo ya uçması bizi ne ilgilendiriyo. bağlantılı uçuşlar içinmi yazılıyo bu. başka firmaların yeni açtığı hatlar hiç yazılmıyo. gerçi dediğim gibi bana ne.
  • Heleki sürekli arapların reklamı varsa iyice rahatsız edici oluyor.
  • yahu bir havayolu firması bir destinasyona sefer düzenlemeye başlıyor, siz de her seferinde aynı başlık."bilmemne açılımı". ya gram ilerlemediniz şu başlık olayında.komedisiniz.

Tokyo, 2009 yılında başlattığı Durban (Güney Afrika Cumhuriyeti) ve Luanda (Angola) uçuşlarının ardından, Emirates’in yüz ikinci uluslarası uçuş noktası olacak. Tokyo’ya yapılacak olan uçuşların başlamasıyla Emirates, Osaka’ya yapılan günlük uçuşlar da dahil olmak üzere Japonya’da iki uzak doğuda toplam 12 noktaya hizmet veriyor olacak.

28 Mart 2010 itibariyle Emirates, haftanın beş günü Tokyo’ya direkt uçuşlar düzenlemeye başlayacak ve uçuşlar, son teknoloji ürünü Boeing 777-300ER tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Uçaklarda sekiz First Class süiti, kırk iki Business Class koltuğu ve 304 Ekonomi Sınıfı koltuğu bulunuyor.

Ödüllü uluslararası havayolu şirketi Emirates ile Tokyo uçak biletleri ekonomi sınıfında 840 Avro , Business Class’ta ise 2340 Avro...

Emirates Havayolları ve Grubu CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, "Emirates, Dubai ve Tokyo arasında gerçekleştirilecek aktarmasız uçuşları sunmaktan oldukça mutluluk duyuyor. Piyasalarıyla derin ilişki içinde olduğumuz Japonya ile olan bağlarımızı güçlendirme arzusunda olduğumuzu her zaman belirttik. Osaka rotası üzerinde hizmet verdiğimiz yedi yıl boyunca, rotayı tanıtmak amacıyla dünya çapındaki 60 ofisimizde multi-milyon dolarlık halkla ilişkiler ve reklam kampanyalarının yanı sıra, toplantılar düzenledik ve broşürler dağıttık" dedi.

Emirates'ten Tokyo açılımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bıktık arap reklamlarından bıktıkkkk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine bir arap reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emirates in tokyo ya uçması bizi ne ilgilendiriyo. bağlantılı uçuşlar içinmi yazılıyo bu. başka firmaların yeni açtığı hatlar hiç yazılmıyo. gerçi dediğim gibi bana ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heleki sürekli arapların reklamı varsa iyice rahatsız edici oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu bir havayolu firması bir destinasyona sefer düzenlemeye başlıyor, siz de her seferinde aynı başlık."bilmemne açılımı". ya gram ilerlemediniz şu başlık olayında.komedisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000