15 Ekim 2008, Çarşamba 12:10:15

Emirates'ten özel fiyatlar

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, 26 Ekim 2008’den itibaren başlattığı yeni İstanbul uçuşlarını yolcularına sunduğu özel fiyatlarla pekiştiriyor.

Havayolunun, Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü eklediği dört yeni uçuşu saat 22:35’de İstanbul’dan hareket ederek Dubai devamında daha çok noktaya bağlantı verebilecek. Emirates’in yeni uçuşları ile İstanbul–Dubai gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti alan ücreti alan vergileri ve servis ücretleri hariç 355 Avro olarak belirlendi.

Emirates yeni başlayacak seferleri ile Dubai ötesine de gitmek isteyen yolcularına birçok noktaya çok özel fiyatlar sunuyor. Emirates Havayolu’nun yeni seferleri ile Dubai üzerinden Pekin, Şanghay ve Guangzhou 775, Hong Kong ve Kuala Lumpur 750, Bangkok ve Singapur 690, Hindistan uçuş noktaları (Delhi, Mumbai, Bangalore, Kalküta, Kochin, Haydarabad, Chennai, Ahmedabad, Kozhikode ve Trivandrum) 660, Johannesburgh ise 800 Avro olarak açıklandı. Fiyatlara alan vergileri ve servis ücretlerinin dahil olmaması da belirtildi.

Emirates'ten özel fiyatlar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000