04 Temmuz 2009, Cumartesi 09:11:50

Emirates'ten ortaklık anlaşması

Ortadoğu’daki en büyük havayolu şirketlerinden Emirates Havayolu ve Grubu, uluslararası zincir oteller grubu Marriott International ile ortaklık anlaşması yaptı.
  • Araplar hakkında yorum yok. Araptır ne yapsa yeridir.
  • senin yorumlarına hasta oluyorum ya yine sen ve yine süper bi yorum f/o
  • Laleli Lions'a aynen katılıyorum...Emirates,Qatar ve Etihad geleceğin en parlak müslüman şirketleri olacaktır....Çünkü sahte bir büyüme içinde değiller...Verdikleri uçak siparişlerine bi bakınız....طيران الإمارات Ṭayarān al-Imārāt Herkese Saygılar...
  • THY, otel yapmak üzere yalı aldığı zaman "THY oteli n'apacak, otel yönetiminden ne anlar?" diye yumurtlayanlara kapak olmuş mudur acaba? :) Bir o yorumları yapanların kısır ve kabız vizyonlarına bakın, bir de THY ve Emirates gibi vizyonları ufuk ötesinde olan havayollarına bakın. Tebrikler... THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi güzide firmalarının başarılarının devamını dileriz...

Marriott, Emirates’in ikiz kuleli 1614 oda ve apartman özelliğine sahip Şeyh Zayed Road üzerinde inşa edilen Dubai’nin prömiyer körfez iş bölgesine komşu Park Towers otelinin işletmecisi oldu.  

Dubai merkezli Emirates Havayolu ve Grubu, yeni oteli Park Towers’ın işletmesi için uluslararası zincir oteller grubu Marriott International ile anlaşma imzaladı.

Marriott yönetiminde Park Towers, JW Marriott Marquis’in lüks oteller çizgisinde başlıca otellerinden biri olarak konumlandırılacak. İlk kulede yer alan 807 odanın 2011’de ikinci kulenin ise 2013 yılında açılması planlanıyor.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Ahmet bin Sait El Maktum “Emirates her zaman Dubai’nin devam eden büyümesini destekleyecek. Bu yeni 1614 odalı binanın gelişmesi şehrin devam eden başarına olan güvenimizin ve bağlılığımızın yansımasıdır” dedi.

El Maktum, “Lider uluslararası otel yönetimi olarak birçok başarılı markanın işletmesini yürüten Marriott uzun yılların tecrübesi ve küresel alt yapı tesisleriyle bizim 490 milyon dolarlık yatırımımızın değerini en üst düzeye çıkaracak. Biz bu kuruluşun Dubai’nin en üst seviyedeki otelleri arasında yer alacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.


 

Emirates'ten ortaklık anlaşması

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Araplar hakkında yorum yok. Araptır ne yapsa yeridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senin yorumlarına hasta oluyorum ya yine sen ve yine süper bi yorum f/o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli Lions'a aynen katılıyorum...Emirates,Qatar ve Etihad geleceğin en parlak müslüman şirketleri olacaktır....Çünkü sahte bir büyüme içinde değiller...Verdikleri uçak siparişlerine bi bakınız....طيران الإمارات Ṭayarān al-Imārāt Herkese Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY, otel yapmak üzere yalı aldığı zaman "THY oteli n'apacak, otel yönetiminden ne anlar?" diye yumurtlayanlara kapak olmuş mudur acaba? :) Bir o yorumları yapanların kısır ve kabız vizyonlarına bakın, bir de THY ve Emirates gibi vizyonları ufuk ötesinde olan havayollarına bakın. Tebrikler... THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi güzide firmalarının başarılarının devamını dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000