13 Mart 2008, Perşembe 09:20:53

Emirates'ten müthiş fırsat

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, yolcularına Cape Town’da 5 yıldızlı Southern Sun Waterfront Oteli’nde üç gece konaklama fırsatı ya da kiralık otomobil imkanı sunuyor.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, yolcularına Cape Town’da 5 yıldızlı Southern Sun Waterfront Oteli’nde üç gece konaklama fırsatı ya da kiralık otomobil imkanı sunuyor. Promosyon, 30 Mart-30 Haziran 2008 tarihleri arasında geçerli olacak.

Emirates ile Cape Town’a first class uçan yolcular Southern Sun Waterfront Otel’de üç gece konaklama ya da beş gün otomatik vites Audi A3 otomobil kiralama hediye edecek. Business class uçan yolcularına ise iki gece konaklama ya da üç gün otomatik vites Audi A3 otomobil kiralama fırsatı sunarken, ekonomi sınıfı seyahat edenlere de bir gece konaklama ya da otomatik vites Honda Jazz kiralama olanağı sunacak.
Emirates’in bu promosyonu 30 Mart-30 Haziran 2008 tarihleri arasında geçerli olacak. Promosyona Southern Sun Waterfront Oteli’nde oda kahvaltı konaklama ve tüm vergi ve servis ücretleri dahil.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olan Emirates, en karlı 3, en büyük 20 havayolu şirketi arasında yer alıyor. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan ve toplam 62 ülkede 99 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında her gün 427 kişilik Boeing 777-300 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates'ten müthiş fırsat

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000