03 Ağustos 2016, Çarşamba 23:07:25

Emirates'ten kaza açıklaması

Emirates Havayolları'nın bu sabah saatlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentine acil iniş yaptıktan sonra alev alan uçağıyla ilgili açıklama yapıldı.
  • Görüyorumda vatan hainleri artık yorum yapamıyor, çünkü tespit edilip işlerine son veriliyor,KORKMAYIN TİTREYİN TAMAMMI...
  • Ne zaman 'bizde olsa' saçmalığı sona erer acaba?
  • Misir,daki cuntaya para yetistirmek icin herhalde ucaklara bakim yapacak paralari kalmadi.Genede yolculara gecmis olsun.Allah beterinden saklasin.Sevindirici olan can kaybinin olmamasi.Allah esirgemis ve esirgesin.
  • "Operasyonel bir kaza...." Tipik Emirates, sonuna kadar "snobbish".
  • şu hava yollarının en sinir bozan kelimesi "operasyonal" . yahu bu kelime ne hikmetse her türlü pislik bu kelimenin altına süpürülüp temizleniyor. Uçağa bakim yapmaz düşer operasyonal olur, uçaşu iptal eder operasyonal olur, tarife degişir yone öyle olur. uçak geç kalkar yine aynı kelimeyi gevezeler dururlar.
  • "Emirates’in temel önceliği olaydan etkilenenler ve onların yakınlarıdır. Kendilerine, aşağıdaki özel iletişim hatları hizmete alınmıştır" cümlesi ne kadar önemli......Biz de olsa eminim ki,uzun süre muhatap olacak kimseyi bulamazdık...
  • Operasyonel ariza nedir ya ucak resmen piste cakilmis!
  • Gecmis olsun. Pilotun uzmanligina saglik. Herkes kurtardi sadece 1 kahraman-itfaye :( onun mekani cennet olsun insallah.

Emirates Havayolları'nın bu sabah saatlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentine acil iniş yaptıktan sonra alev alan uçağıyla ilgili açıklama yapıldı.

Emiartes'ten yapılan açıklama şöyle;

Emirates Havayolu’na ait EK521 sefer sayılı yolcu uçağında, Dubai Uluslararası Havalimanı’na iniş sırasında yerel saat ile yaklaşık 12:45’te operasyonel bir arıza meydana geldi. Tüm yolcular ve mürettebat Emirates ve Dubai Uluslararası Havalimanı ekiplerinin hızlı müdahalesi ile güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edildi.

Hindistan’ın Thiruvananthapuram kentindeki Trivandrum Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan Rolls-Royce Trent 800 motorlu A6-EMW seri numaralı Boeing 777-300, 282 yolcu ve 18 mürettebatıyla Dubai’ye gidiyordu.

Emirates Havayolu’nun filosuna 2003 yılının Mart ayında katılan uçağın kaptan pilotu ve yardımcı pilotunun 7.000 saatin üzerinde uçuş tecrübesi bulunuyor. Emirates, olayın sebebini açıklığa kavuşturmak için yerel makamlarla tam bir işbirliği içerisinde çalışıyor.

Olay sebebiyle Dubai Uluslararası Havalimanı bu öğleden sonra birkaç saatliğine kapatılırken, havalimanından yapılacak bazı uçuşlar iptal edildi, ertelendi veya diğer havalimanlarına yönlendirildi. Dubai Uluslararası Havalimanı’nın yerel saatle 18:30’dan itibaren kademeli olarak tekrar açılması bekleniyor. Emirates Havayolu’nun uçuşları hakkında daha fazla bilgi Emirates web sitesinden ve sosyal medya kanalları üzerinden paylaşılacak.

3 Ağustos 2016 tarihinde veya daha önce alınmış biletleri bulunan yolcular, biletlerini ücretsiz olarak iptal edebilir veya değiştirebilirler.

Daha fazla bilgi için www.emirates.com adresini ziyaret edebilir veya bölgenizdeki Emirates bilet satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. İletişim bilgileri aşağıdaki adresten bulunabilir: https://www.emirates.com/english/help/contact-emirates/

Emirates’in temel önceliği olaydan etkilenenler ve onların yakınlarıdır. Kendilerine, aşağıdaki özel iletişim hatları hizmete alınmıştır:

BAE - 8002111

Birleşik Krallık - 00442034508853

ABD - 1-877 350-2081

Emirates'ten kaza açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

THY WT ~ 8 yıl önce
Görüyorumda vatan hainleri artık yorum yapamıyor, çünkü tespit edilip işlerine son veriliyor,KORKMAYIN TİTREYİN TAMAMMI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok korktum ~ 8 yıl önce
Kim vatan haini, vatan haini bu ulkeyi bu hale getirenlere oy veren sizin gibi dusuncesizler
.. ~ 8 yıl önce
Ne zaman 'bizde olsa' saçmalığı sona erer acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Misir,daki cuntaya para yetistirmek icin herhalde ucaklara bakim yapacak paralari kalmadi.Genede yolculara gecmis olsun.Allah beterinden saklasin.Sevindirici olan can kaybinin olmamasi.Allah esirgemis ve esirgesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Col Tilkisi ~ 8 yıl önce
"Operasyonel bir kaza...." Tipik Emirates, sonuna kadar "snobbish".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıl havayolları ~ 8 yıl önce
şu hava yollarının en sinir bozan kelimesi "operasyonal" . yahu bu kelime ne hikmetse her türlü pislik bu kelimenin altına süpürülüp temizleniyor. Uçağa bakim yapmaz düşer operasyonal olur, uçaşu iptal eder operasyonal olur, tarife degişir yone öyle olur. uçak geç kalkar yine aynı kelimeyi gevezeler dururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böyle olmalı ~ 8 yıl önce
"Emirates’in temel önceliği olaydan etkilenenler ve onların yakınlarıdır. Kendilerine, aşağıdaki özel iletişim hatları hizmete alınmıştır" cümlesi ne kadar önemli......Biz de olsa eminim ki,uzun süre muhatap olacak kimseyi bulamazdık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil bir aciklama ~ 8 yıl önce
Operasyonel ariza nedir ya ucak resmen piste cakilmis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 8 yıl önce
Bilmiyorsan ya sus ya da öğren.kompleks
P. ~ 8 yıl önce
Gecmis olsun. Pilotun uzmanligina saglik. Herkes kurtardi sadece 1 kahraman-itfaye :( onun mekani cennet olsun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
Uçağı da pilot kırdı patron; hem de hatalı pas geçiş uygulaması ile! Bunun nesi başarı?
Ali ye ~ 8 yıl önce
Hatasını hata yaparak daha da kötüleştirmemiş. Daha büyük bir zarardan dönmüş. Hata yapmış sonucunda kaza yapmış daha sonra yapması gerekeni doğru yapmış. Anladın.
Ali ~ 8 yıl önce
Havacılıkta o seviyeye gelmiş bir kaptanın bu tarz bir hata yapma lüksü yoktur, yapmışsada hapsi boylamalı!
İnsan ~ 8 yıl önce
Yaz da biz de bilelim kaptanın hatasını

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000