12 Ocak 2010, Salı 14:30:45

Emirates'ten Jakarta atağı

Emirates Havayolu 1 Mart 2010’dan itibaren Jakarta’ya olan seferlerini haftanın her günü iki sefer olacak şekilde arttırıyor.
  • Arabic reklamları izlediniz....
  • bunlar reklam kokan hareketler mike
  • emirates ve thy ciddi ciddi rakip olmaya basladı uzak dogu ve afrikada emiratesle kapısıyor.. guzel hareketler bunlar..star allience nin etkisini unutmamak gerek tabi
  • Bu araplaın haberi kimi ilgilendiriyor acaba ? Kel alaka....
  • yabancı bir hava yolunun kendi ülkesinden başka bir ülkeye seferyapması bizi biye ilgilendiriyo. başka birçok hava yolu da yeni seferler yada frekanslar düzenliyodur. onlar niye haber olmuyor.

Emirates Endonezya’nin başkenti Jakarta’ya şu anda  haftada 11 sefer düzenliyor.  Salı, Persembe ve Cuma günlerine eklenecek ilave seferler, geniş gövdeli ve ileri teknolojiye sahip Boeing 777 tipi uçaklar ile gerçekleşecek ve bu hatta haftalık koltuk kapasitesi 2600’e yükselecek.

Endonezya ile Avrupa, Amerika ve Orta Doğu arasındaki ticarete katkıda bulunacak bu ekstra seferleri her iki taraf da büyük  bir ilgiyle beklediği belirtildi.

Endonezya Cumhuriyeti’nin başkenti olan Jakarta Cava Adası'nın batısında yer alıyor. Dünyanın en hızlı gelişen şehirlerinden bir tanesi olan Jakarta sayısız güzel tarihi binaya ev sahipliği yapıyor. Şehirde aynı zamanda ülkenin en iyi müzeleri olan Denizcilik Müzesi, Wayang Müzesi ve Ulusal Müze yer alıyor. Kota olarak adlandırılan eski şehir, başkentin uzun tarihi ile ilgili birçok bilgi ve gözlem imkanı sağlıyor.

Jakarta Havalimanından kolayca ulaşılabilen Bali adası ise Endonezya’nın en popüler turizm bölgesi. Her yaştan insanlara hitap eden adada beyaz kumsallar ve mavi denizin tadını çıkarmanın yanısıra rafting yapma olanakları ve her türlü deniz sporları mevcut. Ayrıca Bali adası dünyanın en mükemmel surf yapılabilecek plajları ile de ünlü.

Ayrıca; Endonezya’nın ihracat kalemleri olan, tekstil, deri, balık, meyva ilaç ve bilgisayar ham maddelerinin ihracati icin  bu bağlantı büyük bir avantaj sağlayarak  dünya pazarlarına daha yakınlaştıracak gibi...
 
Aynı şekilde kimyevi maddeler, kozmetik,makine parçaları gibi ithalat kalemleri içinde kargo taşıma kapasitesinin  %27 çoğalması ile haftada 233 ton kapasiteye yükseleceği ifade edildi.
 
Emirates Havayolu ile Istanbul-Jakarta gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti 620, Business Class gidiş dönüş uçak bileti fiyatı ise 1530 Euro olarak açıklanıyken, fiyatların başlangıç fiyatı olduğu belirtildi.

Emirates'ten Jakarta atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arabic reklamları izlediniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunlar reklam kokan hareketler mike

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emirates ve thy ciddi ciddi rakip olmaya basladı uzak dogu ve afrikada emiratesle kapısıyor.. guzel hareketler bunlar..star allience nin etkisini unutmamak gerek tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu araplaın haberi kimi ilgilendiriyor acaba ? Kel alaka....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yabancı bir hava yolunun kendi ülkesinden başka bir ülkeye seferyapması bizi biye ilgilendiriyo. başka birçok hava yolu da yeni seferler yada frekanslar düzenliyodur. onlar niye haber olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000