06 Ocak 2009, Salı 10:40:25

Emirates'ten indirimli tarife

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates; 28 Şubat 2009 tarihine kadar Dubai, Ortadoğu, Uzakdoğu, Hindistan, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda’ya promosyonlu fiyatlarla uçacak.
  • Araplarda para bitti galiba :)

Emirates ile Dubai, Muscat, Doha ve Bahreyn’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 299 Avro’dan başlayacak. Business Class gidiş dönüş uçak bileti 949 Avro’dan başlatacak olan şirket,  Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Dubai’ye düzenlediği EK 124 sefer sayılı ikinci uçuşlarında ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 224 Avro, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 777 avro olacak.

Şirket, Pekin, Guangzhou, Şangay, Bombay, Delhi, Seyşeller’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 399 Avro’dan başlıyor. Havayolunun Uzakdoğu’ya düzenlediği seferlerinde Business Class uçak bileti ise 1599 Avro’dan başlıyor.

Capetown ve Johannesburg’a ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti ise 449 Avro’dan başlaycak. Havayolunun Güney Afrika rotasında Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1699 Avro’dan başlıyor.

Emirates, Hindistan uçuş noktalarında ise (Bangkok, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Singapur, Ahmedabad, Bangalor, Kozikod, Kalküta, Kolombo, Kochin, Dhaka, Haydarabad, Karaçi, Madras, Trivandrum, Abijan, Akra, Addis Ababa, Dar es Salaam, Entebbe, Hartum, Lagos, Nairobi) ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 499 Avro’dan, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1249 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolcularına sunacak.

Emirates ile Osaka, Nagoya, Seul ve Mauritius ekonomi sınıfı gidiş dönüş 599 Avro’dan  Maldivler ise 649 Avro’dan başlıyor. Havayolu’nun Hint Okyanusu’nda bulunan uçuş noktalarına (Mauritius, Maldivler, Seyşeller) Business Class gidiş dönüş uçak bileti 1499 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolcular ile buluşuyor.
Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates ile Yeni Zelanda ve Avustralya uçuş noktalarından Sidney, Melbourne, Perth, Brisbane’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 899 Avro’dan başlıyor. Auckland ve Christchurch’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti ise 949 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolculara en uygun fiyat alternatifini sunuyor. Avusturya ve Yeni Zelanda’ya Business Class gidiş dönüş uçak bilet fiyatı ise 2799 Avro’dan başlıyor.

Tüm fiyatlara yakıt ücreti dahil edilirken, alan vergileri ve servis ücreti dahil edilmedi.

Emirates'ten indirimli tarife

Yorumlar

Tayyare ~ 15 yıl önce
Araplarda para bitti galiba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000