24 Mart 2010, Çarşamba 07:09:27

Emirates'ten Heathrow atağı

Dubai merkezli havayolu firması Emirates Havayolları 1 Temmuz 2010 tarihi itibariyle Londra'daki Heathrow havalimanına ikinci Airbus A380 tipi uçağını ekliyor.
  • Evet hafif bir arap reklamı havası var gibi
  • Araplar dinimiz gereği mi Türkleri kesti ? Yazı yazarken dikkat edelim. Yazdığımızı bir daha okuyalım. Okuma bilmiyorsak yazmayalım.
  • araplara saygidan degil cancazim,isini düzgün ve zamaninda yapan her kisiyi ve her kurumu alkislayacaksin,saygi duyacaksin.ayrica eger müslümansan dinimiz geregi araplari sevmeye mecburuz.
  • Tamamen reklam kokan arap haberleri
  • Malesef bu memlekette arap düşmanlığı da var. Düşmanlığın olduğu yerde hayranlık ta olabilir. Ki haber hayranlık kokan bir haber değil. Burası bir havacılık sitesi ve bu tür haberlerin çıkması çok doğal.
  • Emirates'e ve planli buyuyen tum kurumlara basarilar diliyorum.
  • Ne yazık ki memlekette bu arap hayranlığı var. Ne çıkarları varsa ? Ama işlerine geldi mi AB yasası diye ortaya çıkarlar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yaa, bu Araplardan yana kuyruk acısının sebebi ne acaba? Lawrance de öldü gitti ama! :)
  • Parayı sen ver. Senin istedeğin reklamları yayınlayalım. McDonald's veya Nike raklamları çıkınca da böyle mi konuşuyorsun.

Emirates, Onboard Lounge, Spa ve duş donanımlı çift katlı Airbus A380 tipi uçağını İngiltere nin başkenti Londra daki Heathrow Havalimanı na ilk olarak Aralık 2008 tarihinde uçurmaya başlamıştı.

Emirates Avrupa ve Rusya dan Sorumlu Operasyon Başkan Yardımcısı Salem Obaidalla, “Heathrow un A380 tipi çift katlı uçak modellerimizle günde iki uçuş gerçekleştirdiğimiz ilk havalimanı olması Emirates in Londra ya verdiği önemi açıklamaktadır. '' dedi.

Obaidalla ek olarak, “Londra Heathrow Havalimanı nda, daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip A380 tipi uçak ile hizmet vererek akıllarda kalmamız bizim için önemli bir aşamadır. '' dedi.

517 yolcu kapasiteli dev uçak Airbus A380, First Class yolcularına tamamıyla düz yatabilen koltuklarla 14 özel süit ve kişisel olarak kontrol edilebilen elektronik kapılar, Business Class yolcuları için tamamıyla düz yatabilen tümü koridor çıkışlı koltuklar ve her yolcunun kendi mini barı ile servis veriyor.

Tüm sınıflarda yolcular, uçaktaki sessiz ortam ve uçak içi eğlence sistemi ICE (bilgi, iletişim, eğlence) sayesinde rahat ve eğlenceli bir yolculuk geçirebilirler. 1000 in üzerinde kanal seçeneği ile 200 sinema kanalı, 100 TV kanalı, 500 den fazla müzik kanalı, 100 oyun kanalı ve BBC haberleri, uydu üzerinden uçuş sırasında güncellenen spor ve iş başlıklarından yararlanabilecek.

Her yolcunun kendine ait koltuğunda kişisel uydu telefonu ile koltuktan koltuğa arama, sms ve e-mail hizmetleri ve “My USB '' ile kişisel resimleri görme imkanına sahip.

Ürünleri ve servisleri sayesinde 400 den fazla uluslararası ödüle sahip olan Emirates, A380 Airbus tipi uçaklarından 8 incisini Londra Heathrow havalimanına uçuracak. Emirates şu anda A380 tipi uçaklarla Toronto, Paris, Cidde, Bangkok, Seul, Sidney ve Yeni Zelanda ya uçuyor.

Emirates Havayolu İngiltere ye aktarmasız olarak haftada 98 uçuş gerçekleştiriyor. Şu an günde 5 kez Heathrow a, günde 1 kez Newcastle ve Glasgow a, günde 2 kez Manchester ve Birmingham a, günde 3 kez de Gatwick a uçuyor.

Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 146 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60 ın üzerinde ülkede 101 i aşkın noktaya taşıyor.

Emirates'ten Heathrow atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet hafif bir arap reklamı havası var gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Araplar dinimiz gereği mi Türkleri kesti ? Yazı yazarken dikkat edelim. Yazdığımızı bir daha okuyalım. Okuma bilmiyorsak yazmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
araplara saygidan degil cancazim,isini düzgün ve zamaninda yapan her kisiyi ve her kurumu alkislayacaksin,saygi duyacaksin.ayrica eger müslümansan dinimiz geregi araplari sevmeye mecburuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tamamen reklam kokan arap haberleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malesef bu memlekette arap düşmanlığı da var. Düşmanlığın olduğu yerde hayranlık ta olabilir. Ki haber hayranlık kokan bir haber değil. Burası bir havacılık sitesi ve bu tür haberlerin çıkması çok doğal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates'e ve planli buyuyen tum kurumlara basarilar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık ki memlekette bu arap hayranlığı var. Ne çıkarları varsa ? Ama işlerine geldi mi AB yasası diye ortaya çıkarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaa, bu Araplardan yana kuyruk acısının sebebi ne acaba? Lawrance de öldü gitti ama! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Parayı sen ver. Senin istedeğin reklamları yayınlayalım. McDonald's veya Nike raklamları çıkınca da böyle mi konuşuyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000