28 Aralık 2011, Çarşamba 07:58:11

EMIRATES'TEN GÜNEY AMERİKA AÇILIMI...

Uluslararası ağını genişletmek amacıyla yeni destinasyonları hedefleyen Emirates Havayolu, Rio de Janerio-Buenos Aires seferlerine 2012’de başlayacak...
  • Araplara nasıl müsaade etmişler hayret ?
  • cok kaliteli havayolu,girdigi pazari silip supurur,bademler basedemez bunlarla
  • Senin o yazdigin ucuslarin hepsinin acilmasi icin THY nin 8-10 tane daha 777 siparisi vermesi gerek.
  • Evet bu haber Airport Haber okuyucularını gerçekten çok ilgilendiriyor. Biz de çok merak ediyorduk araplar ne yapıyor diye.
  • İnşallah biz de THY olarak Buenos Aires'e uçuşlara başlarız. Ayrıca Sydney, Melbourne, Miami, Meksiko, Manila ve Montreal'i de dört gözle bekliyoruz..
Emirates’in Dubai-Rio de Janeiro-Buenos Aires seferleri, 8 adet First Class Özel Süit, Business Class’ta 42 adet tamamen yatırılabilir koltuk ve 304 adet Ekonomi Class koltuğuyla Boeing 777-300ER uçaklarıyla gerçekleştirilecek. 
 
Emirates, Rio de Janeiro-Buenos Aires seferleriyle birlikte Arjantin’deki müşterilerine, Arjantin’in tüm ihracat hacminin yüzde dokuzundan fazlasını oluşturan Çin de dahil olmak üzere Orta ve Uzak Doğu ülkelerine hızlı ve rahat şekilde ulaşma imkanı sunacak. Bu yeni sefer, aynı zamanda Asyalı sermaye yatırımcılarının Arjantin’in madencilik, petrol ve gaz üretimi ve tekstil gibi sektörlere giderek artan ilgisini de artıracak. Ayrıca Emirates’in Rio de Janeiro bağlantılı Buenos Aires seferi ile Güney Amerika’daki müşteriler bu iki şehir arasında konforlu ve hızlı bir şekilde seyahat etme imkanı bulacak.
 
3 Ocak 2012 tarihinden itibaren her gün Dubai-Rio de Jenario-Buenos Aires seferlerini gerçekleştirecek olan Emirates, Buenos Aires ofisini, aralarında Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner’in de bulunduğu 800 konuğun katılımıyla gerçekleşen bir törenle hizmete açtı. First Class Özel Süitin bir kopyasının sergilendiği etkinlikte, konuklar Emirates’in en iyi uçaklarından olan A380’in özelliklerini de keşfetme fırsatı buldu. 
 
Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori, Güney Amerika’daki yeni destinasyonun Emirates’in uluslararası ağını genişletme hedefinin önemli bir ayağı olduğunu belirterek Emirates’in 100’den fazla şehre yayılan ağına dahil olan Buenos Aires’in Uzak Doğu’dan Körfez bölgesindeki önemli pazarlara kadar dünyanın pek çok noktasına yeni bir köprü olacağını söyledi. Antinori, “Emirates, Buenos Aires’e yeni kitleler kazandırarak ve dünyanın en uzak noktalarından ziyaretçileri çekerek Arjantin’de yeni ticaret ve yatırım olanakları yaratmanın yanı sıra ülkenin 4.9 milyar dolarlık turizm sektörünü destekleme konusunda da önemli bir rol oynayacak” dedi. (CNN Türk)
EMIRATES'TEN GÜNEY AMERİKA AÇILIMI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Araplara nasıl müsaade etmişler hayret ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok kaliteli havayolu,girdigi pazari silip supurur,bademler basedemez bunlarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Senin o yazdigin ucuslarin hepsinin acilmasi icin THY nin 8-10 tane daha 777 siparisi vermesi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet bu haber Airport Haber okuyucularını gerçekten çok ilgilendiriyor. Biz de çok merak ediyorduk araplar ne yapıyor diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnşallah biz de THY olarak Buenos Aires'e uçuşlara başlarız. Ayrıca Sydney, Melbourne, Miami, Meksiko, Manila ve Montreal'i de dört gözle bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000