09 Temmuz 2011, Cumartesi 07:45:18

EMIRATES'TEN 'GÜLÜMSETEN' KAMPANYA

Emirates Havayolu'nun dünya çapındaki 'Summer Smiles' (Yaz Gülümsemeleri) Kampanyası'yla Dubai tatili bu yaz her zamankinden daha ekonomik olacak...
30 Eylül e kadar sürecek kampanya, Dubai nin 'Dünya Çocukları Dubai yi Ücretsiz Geziyor Kampanyası ve Dubai deki mağazaların yaz indirimine girdiği 'Dubai Yaz Sürprizleri yle aynı döneme denk geliyor. 
 
Emirates in 'Summer Smiles Kampanyası; yanında bir yetişkinle seyahat eden 12 yaş altı iki çocuğa kadar ücretsiz konaklama (minimum üç gecelik), kampanyaya katılan otellerde ücretsiz yemek ve yetişkin fiyatı üzerinden 50 indirimli uçak bileti fırsatlarını birarada sunuyor. 
 
Her ailenin ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak, Dubai de iki ile beş yıldız arasında, şehir içinde veya sahilde 50 farklı otel ve daire arasından seçim yapılabilecek kampanyaya, Dubai havaalanında karşılama ve yardım hizmeti, havaalanı transferleri, çok sayıda eğlence merkezine ücretsiz giriş, otel odası vergileri ve hizmet giderleri de dahil olacak. Ayrıca Emirates, Dubai ye girmek için vize alması gereken konuklara 12 yaş altı iki çocuğa kadar 96 saatlik ücretsiz vize de sağlayacak. Emirates, Dubai Mall işbirliği ile çocuklar ve golf severler için Dubai nin başlıca eğlence merkezlerinden bazılarında özel paketler ve ücretsiz aktiviteler sunacak. 
 
Kampanya, her yaştan çocuğa uygun sayısız turistik merkezleriyle aileler için en güzel tatil destinasyonu olan Dubai de mükemmel bir tatil fırsatı sunuyor. Yolculuk, çocuklar için özel yemeklerin yanı sıra film, televizyon, müzik ve interaktif oyunların dahil olduğu 600 ün üzerinde eğlence kanalıyla Emirates uçuşunda başlıyor ve Dubai ye inip şehri keşfetmeye başlanan andan itibaren eğlence devam ediyor...
EMIRATES'TEN 'GÜLÜMSETEN' KAMPANYA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000